Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Bu blw işi herkese soruyorum ama sonra unutuyorum ne olduğu nu yavvv boyle sifreli şifreli şeylerle gelmeyin bağğaa
Mesela bebege haşlanmiş sebzeleri parmak kalinliginda kesip veriyosun,yiyo.asla çorba ve turlerini yapmiyosun.hep kati veriyosun, eline alip yiyebileceği şekle getiriyosun herşeyi.
Blw ciler corba ve sulu yemek konusunda çok katilar,sen asla kaşikla ağzina vermiyosun.
Mesela kemik suyu mu kullanacaksin?onu da pankekin icine katiyosun kati bi şekilde bebege veriyosun.
Kiz ben bunlarin facelerini takip ediyodum yillar once,çorbasiz olur mu diyenleri linç ediyolardi,ben korkumdan hic yazmiyodum

Benim eşimi de dadı büyütmüş. Şaka şaka k.validem 4 cocugu da tek başına çetin sartlarda büyütmüş. K.peder emekliligine kadar yurr disinda calismiş. Gelince de ayip olmasin gormemis gibi olmayayım (ben heralde o yuzden diye dusunuyorum, baska bir sebep bulamiyorum cunku) babaa diye gelen cocuklari ayagiyla ittirirmiş

Linç lunçtirr abiii herkes kendilerine haklı kimse kimseye saygı vermiyolarr maaalleseffff anladım şimdi ss aldım senii

Linç lunçtirr abiii herkes kendilerine haklı kimse kimseye saygı vermiyolarr maaalleseffff anladım şimdi ss aldım senii
En önemlisi de blw cilerin bir felsefesi var,aslinda benim hoşuma gidiyo..cocugun ilerde özguveninin yerlesmesi adina bu teknik uygulaniyor.bebegi hic zorlamiyosun işte yemesi icin

Reactions: Jou
İçti kuzu 9 da bide 2 de şimdi çorba yapıyom o bari tok tutsun

M -Murphy kız bu bebe ters balkabağını sevmedi 2 gündür çok az zorla yedi

Enemm kız tatlıyı sevmeyecek mi acaba. Olur mu olur valla. Benim kuzenimin kızı çikolata tatlı türü şeyleri asla yemezdi mesela sevmezdi

Şimdi de oturdum haşlanmış kabak yiyorum bir bütün kabaktan yapmıştım. Siz nasıl yapıyorsunuz? Kalanları biz yicez heralde böyle baya bi süre
ben de öyle kalanları diyorum hep gerçi biz ters olduğumuzdan daha sebzeye geçmedik bi havuç verdim. ama öyle yapacam

Bizde bgn 5.ay kontrolümüze gittik. Doktorumuz kilo alımı iyi ama alerjik açıdan görelim diye tadimlara başlayalım dedi. Önce ben tüketecekmişim eğer kızımda herhangi bir huzursuzluk veya kakada değişiklik olmazsa birkaç gün sonra kızıma vereceğim bizi meşakkatli bir tadım ayı bekliyor süt alerjisi de olduğundan yavaş yavaş ilerleyeceğiz dedi. İlk başlangıç avokado iki gün ben sonra 3 gun kızım

Kizlar ya benim oglan sürekli tavana bakip konusmaya calisiyor sizdede varmi bu durum 2 3 aylikken yapardi ama birakmisti bu aylardada oluyormuki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…