Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
bence biz kiloda sıkıntı var diye uzuun uzun emzirdik ya, ordan alıştılar memede uyumaya. önceden kucakta babası uyutabiliyodu çünkü. ama benimki gece uykusunda en azından memesiz devam edebiliyor bi derdi yoksa. güneşi anlamadım cidden neden böyle yapıyor
benimki de bu ara uykusunda ağlıyor içli içli. 8 gündür kakasını yapamadı, o mu rahatsız ediyo acaba diyorum. soracam yarın doktora.

Oyy kiyamam ya kaka nasil rahatsiz ediyodur.peki ıkınmiyo mu kaka için? Doktor fitil önerebilir.inş yaparda rahatlar

Canim diste olabilir tabi bağişikligi düsurur.dişte ust solunum yolu enfeksiyonlari kadar hastalik olmaz ama.38 de cok yuksek bi ateş değil gerci.bilmiyom canim olabilirde olmayabilirde.baktin mi şişkinlik var mi dişlerde
Baktım bakiyorumds ama şişkinlik yok oğlumunda ateşi var şimdi bi oğlanın odası bi kızın ikisinde şurup verdik kıza ılık duş aldırdık simdi iyiler de bu gece hop oturup hop kalkariz

Evet bencede ondan oldu kuzum
Surekli emzirince iyice alıştılar
Güneş geceleri yine 2 saatte bir kalkardı yarım saat fln durur uyurdu simdinole değil koydukca uyanıyor
Kihamam ona o rahatsız ediyordur kuzumu
Mutlaka sor canım

Oyy kiyamam ya kaka nasil rahatsiz ediyodur.peki ıkınmiyo mu kaka için? Doktor fitil önerebilir.inş yaparda rahatlar
valla ilk defa böyle oldu. en çok 3 güne yapardı. havuç vermiştim o yapmıştır belki. ama 3 gündür lekelenme oluyo poposunda gazla çıkan. o açık sarı renkte. kabız gibi de değil anlamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…