Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Az önce ilk tadımı yaptırdım. Yeşil kabağı buharda haşlayıp çatalla iyice ezdim. Bir çay kaşığı verecektim ama 2 çay kaşığı yedi daha da istedi ağladı vermedim. Devamı yarına
Ben yemek yerken 2 çay kasıgı yogurt veriyorum amann cok da kasmamak gerekiyor

Ay çok haklısın kayınvalidemi çok severim ama bu konularda gerçekten de böyle:) bende geçen dedim, annecim biz ne yapsak babaanneye beğendiremiyoruz:) çoğu seferde diyorum ki doktor böyle yap dedi

bazen doktorun dediklerine biz verdik biz yaptıkta ne oldu diyorlar bide
Bazılarıda çok biliyorlar onlar diyorlar

Gel valla. Dişten mi bilmiyorum aşırı huysuz hiç bir şeyden memnun değildi bugün
Ayyy benimkide oyle 5 ten beri bi aglak bi huysuz ne yapsam memnun degildi zarzor uyuttum başım çatliyo yeminle beynimi vurulmuşa döndü beynim da su kayniyo sanki kafam o derece pişkin

Kızlar yazdınız galiba ama sanırım kacırdım kacıncı ayda tadımlara basladınız? Benım lız 4 ay 22 günlük

S ssummer
bize 4 aylıkken yoğurtla başlattı doktor. ama hiç yemek istemedi. ben de hazır değil diye 2 hafta sonra tekrar denedim, istekli yiyince devam ettim. 4.5 aylıkken diyebiliriz yani. ama hiç 1 çorba kaşığından fazla vermedim daha korkumdan.
5. ay yumurta sarisi (en fazla ceyrek verdim) ve tuzu alinmis beyaz peynir (en fazla 2 cay kasigi verdim), elma armut puresi, sebze olarak da havuc verdim sadece.

Aventin alıştırma bardağını almıştım direk onunla mi vereyim? Yoksa başlarda mama kaşığıyla mi vermeliyim?

Canım ben onla ilk vermiştim boğulacak gibi oldu biberona alıştığı için. Şimdi ilk defa su vereceğin için direk onla başlama istersen
Kızlar yazdınız galiba ama sanırım kacırdım kacıncı ayda tadımlara basladınız? Benım lız 4 ay 22 günlük

Ben 5. Ayda başlamıştım

Gene uyandı gene zarzor uyuttum sıcaktanmi dedim artık ince birsey örttüm ev sıcaktan kaynıyo
Oh ne güzel bende ara ara ısıtıcı açıyorum 2 bin lira doğalgaz geldi 1 aydan fazlanın tutar gelip yazmadılar biz götürdük sayaçtan bakıp

Ayyy benimkide oyle 5 ten beri bi aglak bi huysuz ne yapsam memnun degildi zarzor uyuttum başım çatliyo yeminle beynimi vurulmuşa döndü beynim da su kayniyo sanki kafam o derece pişkin
Offf bugün benim bebe de aşırı aşırı zordu hiç susmadı mız mız. İkizler burcunun gezegeninde retro mu varmış neymiş yandık
Benim doktor ek gıdaya 6. Ay başlıyoruz dedi ama ben tadımlara bugün başladım 5 ay 8 günlük. Sonuçta ek gıda değil birer çay kaşığı tadına bakıyor günde 1 kere. 6. Ayda içim daha rahat olacak neyi sevip sevmediğini ya da neyin dokunduğunu bileceğim.

Benim kizda gece duzelmisrj emip uyuyordu tekrar ağlamaya başladı. Mesala uykuya geçti agladk emzirdim.memeyi bıraktı 10 dk kucakta durdu yatırdım an hemen gözleri.kapali agladi tekrar memeye aldım sustu

Oooo nediyosun baya gelmiş

Bizim alt komşuya 1400 gelmiş bana da 400 civarı ama.ben klima.aciuorum çünkü ısınmıyor ev
Neyse faturayı görünce benimkini faturalari değişek bacım dedi
Ev sıcak oluyordu bu ara soğudu dedim kız faturada sonra dogalgazimi kıstin gülüyor geçen baya soğuktu dedim bacim harla ateşi sweetgirlcandy

Sana nasıl 400 geliyo sevdoş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…