Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Eee suçtukk ozaman gugu

Surekli ağlayarak uyuması beni yoruyor
Meme istiyor ama tok olduğu için emmiyor dalamiyor sonra ayakta ağlıyor bugünn kucağıma alıp ne istiyorsun dedim ayaksa ayak memeyse meme
İnan o bağırması ağlaması beynimi bitiyor kaldırıyorum ses yok sırf bağırma ya
Babasına yapamiyor babasi sus bakim dedi ses kesildi bana gelince yooook

Sana nasıl 400 geliyo sevdoş

Kuzum 40 da yanıyor henüz
Bide tam.bir.aylik değil ayrıca ben klima çalıştıriyorum elektrik 500 geldi
Ev ısınmıyor benim dis montolama yok aile binası yapılmamış bizde yaptiramadik duruyor ole

Reactions: Jou
Kuzum 40 da yanıyor henüz
Bide tam.bir.aylik değil ayrıca ben klima çalıştıriyorum elektrik 500 geldi
Ev ısınmıyor benim dis montolama yok aile binası yapılmamış bizde yaptiramadik duruyor ole
Bizimkide 40 kızzz 1haftada eşim hesapladı 152 oldu

Bizimkide 40 kızzz 1haftada eşim hesapladı 152 oldu
152x4 =608 tl iyi kız ama.soguklarda 50 60 gideriz zamdan geldi gecensene soğuklarda 800 900 oduyoduk simdi ne ödeyeceğiz
Kiz ben.benim kocadan şüpheliyim gündüz giderken kesin 30 fln yapıyor o neyse ben klimayı.aciyorum geçen diyor.klimami açtın dedim evet nerden anladin kumandanin yeri degimis diyor
klimanın kumandasını saklicam sevdooo diyor

Canim sen iyice uykusu gelmesini bekliyo misin yoksa uykusu tam gelmeden mi yatirmaya başliyosun?

Valla canim.hepsini denedim.inan uyku rutini yaptım
Tam gözlerini ovustururken uyuttum
Tam uykusu gelip mizmizlaniyor olmuyor yaaaa
5.5 da.kalkti 8.5 da yatırdım
5.5 kalktı 7 bucjk 8 hepsini denedim
Bak şimdi.babasinin ayağında uyuyor yerine koyunc hemen uyanıyor gülüyor mesala oy yerim

Oooo nediyosun baya gelmiş
Yok kız bize çok iyi. Bak 4 sene önce ilk evlendiğimiz kış bize 750 geliyordu millete 250-300 düşün ha yüksekte de yanmıyordu o zamanlar 40-45 de. Bu sene 45 le başladık bayadır 50 de yanıyor ondan biz 3 bin falan gelir sanıyorduk

Reactions: Jou
Ben daha yatak odasında ısıtıcı açıyorum geceleri falan. Elektrik de bi 700-800 gelir heralde

Ya bu kız yine memeden düşmüyor besige koydukca popoyu elleri kaldırıyor bi sekilde uyanıyor
Canim benim belki gevezelik ettiğimi düşunebilirsin ama sana naćizane bikac uyarida bulunmak istiyorum.
Aylar once seninle burda ilk taniştiğimizda bi hamak edinmenin iyi olacağini soylemiştim hatirliyo musun? Nedeni ne biliyo musun?ben çektim sen çekme..
Bebegin memede uyumasi illa ki guzel ama artik bi bağimlilik.memeye bağimlilik kadar zor bişey gormedim ben.bir an once uyurken kendinden uzaklaştirmaya bak daha geç olmadan.uyku egitimi en guzeli ama olmuyosa beşiginde hafif sallamak ikinci en guzeli.mesela bizleride annemiz salincakta,beşikte sallamiş bi zaman sonra kendi kendimize uyumayi ogrenmişiz.
Benim 7 yaşindaki eskiden meme bagimlisi olan kizimin hala kendini uyuturken zorlandigini soylemiş miydim?mesela başka cocuklar uykusu gelince sizarya,benim kizim sizamiyo.kendini zor uyutuyo hala.meme bağimliligi boyle bişey işte.bu çocuga da kotuluk.keşke kizimda da hamak alsaymişim diye çok dövündüm inan..

Anaaaa benimki de bugün aşırı fenaydı sürekli huysuzduuu ondan mı

Ay benimki de uyanıkken mama içmiyor ya uykusu gelince uyuyamıyor açlıktan. Onun için kucakta uyutuyorum önceden besikte uyurdu kendi tok olduğu için benimki de ağlamıyor ıııhhhhh diye kendini sıkıyor kıpkırmızı oluyor

Ayakta alıştırdım diye üzerine durmadım canim bide çocuktan çocuğa inan fark ediyor
Bizim kiz herseyi red ediyor herseye direniyor zor bir bebek bi sekilde memeye geliyo ayakta hamakta uyutsam yine memeyi bulacak
Eşimde dedi bu şekilde olmaz 3 gün işten izin alicam sıkı yönetimle alistircaz şaka gb 8 buçukta bu yana tek isimiz uyutmak dedi

Bizim kızın ateşi 38 calpol verdim şimdi
Ya grip gb burun ve göz akıntısı vardi
Ama boğaz ve ciğer temizdi
Diş olabilir mi meliyke
Canim diste olabilir tabi bağişikligi düsurur.dişte ust solunum yolu enfeksiyonlari kadar hastalik olmaz ama.38 de cok yuksek bi ateş değil gerci.bilmiyom canim olabilirde olmayabilirde.baktin mi şişkinlik var mi dişlerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…