Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Canim tabiki daha kolay hamaği birakmasi.memeye bağimlilik herşeyden bağimsiz zor .kucukken annelerimiz hepimizi sallamis,sonra alişmişiz.benim meme bağimlisi kizim 4-5 yaşindayken uyuyamiyoduda karnimda yatiyodu beni koklaya koklaya zor daliyodu,boyle de degisik bisey bu meme bağimliliği.

Iyi yapmissin bakimlarda cok pahali cunku bende seneye merkezi sisteme gecmeyi dusunuyorum dogalgaz sıkıntılı temizligi bakımı kullanımı banyodakini acmistik sadece dedigin gibi ustu sicak alti soguk petegin
Hava var mı diye bak yoksa mecbur temizlenecek. Aman her şey masraf zaten

Kizlar bizim ilk kombi ile ayni derecede daha çok fatura oduyoduk acaba kombi bağlantısı olabilir mi kombiyi değiştirdik fatura daha az gelmeye başladı sweetgirlcandy
Kombi en iyisiymiş eşim araştırıp almış. Ama ben tesisatta sorun olduğunu düşünüyorum ya da başka bir şeyde bilmiyorum

İşte o sonra alışmışız kısmında nasıl yapcaz? Salla dur tekniğini deneyeyim dedim asla da olmuyor salla sallaaaa anca uyuyor sonra da kıpraştıkça sallamazsam 15 20 dkda uyanıyor

Hamak işi ilk oğlumda bizimde aynıydı ya hamak ya battaniye başka türlü uykuya geçemiyordu ben çok zorlandım allah sana kolaylık versin bu bebemde sallanmaya karşı kucakta memede emzikle kanguruda heryerde uyuyor çok şükür bian önce uyutma şeklini gözden geçir sürekli sallanmak istemesi senide yorar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…