Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Kizlar petek bakimini yaptirdinizmi ben kendim yapayim diyorum ama becerebilirmiyim bilmiyorum
Yaa biz yaptirmadik ama yaptirmamız gerwkiyor sanirim. Burasi aksamları soguk oluyor kombiyi 50ye getiriyorsun kendikendine 30a düşüyor ev ısınmıyor. Kombi mi bozuk? Temizlenmesi gerwktigi icin mi böyle bilmiyorum ama acil servisten gelmeleri gerekiyor iyice ortalık buz kesmeden

Aaaaiyi gelmiş ozamann bakalım bizim hep40da yanıyo nekadar gelcek
Kızlar, başgan d.gazin yuzde 75ini biz karşılayacağız fln demiş var mı bu konuda fikri olan? Ilk 100 tl'nin 75 lirasını karşılayacakmış ben öyle anladım diyenler var. Aklım karıştı.

sweetgirlcandy evin iskanı yoksa çok fazla fatura geliyor. Biz gecen sene 1+1 eve ( 2 minik petek yanmasina ragmen) 850 tl para ödüyorduk.

Ay denim canim sarımsak dokunmaz bana

Nie böleler vallahi bilmiyorum
İlk uslu ikinci yaramaz oldu

Kombide sorun olabilir canim petekten kaynakli olabilcegini sanmiyorum vallahi oyle sabaha karsi resmen donuyorum ben mutfaga giderken

Valla bilmiyorum iskanı var heralde aile apartmanı. Gerçi kv ye niye az geliyor

Allah Allah bak duymadım hiç desteği ben

Bende onu alacaktım içinde ısırgan otu falan olunca vazgeçtim keşke alsaydım. Valla çok ekşi böyle kokan süzme yoğurt olur ya öyle gibi
Ben de hiç sevmem tarhananın ekşisini. Kvde öyle yapıyor ben gelince yapma dedim hatta geçen hafta, başka çorba yap dedim 1mrw aşçı anneden aldıydın bakabildin mi nasıldı?

Ben de hiç sevmem tarhananın ekşisini. Kvde öyle yapıyor ben gelince yapma dedim hatta geçen hafta, başka çorba yap dedim 1mrw aşçı anneden aldıydın bakabildin mi nasıldı?
Annem yaptı da tuz koymuş demeyi unuttum. Ama çok değil versem mi bilemedim. Annemde tuzsuz biraz yapalım yeniden diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…