Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245

Cok zor kuzum inşallah yardim ederler nereye tasincak

Reactions: Jou

Yok canim sebepsiz gezdiriyrouz ses yok kucakta oturuyoruz mizmizlaniyor yatiyoruz ağlama kucağa alınca gülüyor

Kombi en iyisiymiş eşim araştırıp almış. Ama ben tesisatta sorun olduğunu düşünüyorum ya da başka bir şeyde bilmiyorum

Oda olabilir canim
Bizim peteklerde soğuk
Bide ilk salona değil mutfağa geliyor isi kombi oraya yakın
Hayir mutfak zaten sıcak oluyorki
Isınmak için mutfağa gitmek lazım

Aidatta çok fazlaymış biz otururken o kadar uçuk değildi fiyatlar. Allah kolaylık versin hepimize valla bu fiyatlarla nasıl ferah bir hayat yaşıyacağz bilmiyorum ondan eksiltip ona tamamlar olduk

Vallahi ole hersey cok zor
Bak.simdi hastaneden dönüyoruz 2 cocuk ilaçlar dahil 950 test serum iğne olsa 1500 2000 önceden bunları düşünmezdik fiyatlar bu kadar uçuk değildi

Hem de nasıl zor. Napcağımı bilmez haldeyim. Kucakta pışpışla deniyorum saatler geçiyor krize giriyor. Alternatif bulamadım. Nöbetleşe sallıyoruz eşimle. İlla biri başında nöbet tutuyor. Çok üzgünüm
Yok canim sebepsiz gezdiriyrouz ses yok kucakta oturuyoruz mizmizlaniyor yatiyoruz ağlama kucağa alınca gülüyor
Ah Güneşim yaaa ne derdiniz var çocuğum acaba. Anneleri bu kadar yoruyorsunuz
Grip dedi canim ates ve ağrı için calpol verdi
Çok geçmiş olsun canım sen sarımsağı ikiye üçe böl de yut ara ara mide sorunun yoksa. Anne sütü ile antibiyotik olurmuş

Enistenin bulduğu yermi sorcam sorcam unutuyom hep
Ay yok annem bulduydu onu mu diyorsun ona çok yakındı. Salak adam ariycam sizi dedi başkasına vermiş bu başka bir öğretmen arkadaş alıyormuş ev. Üst katı boşmuş bize söyledi bakalım artık kira mı yoksa orası olursa alır mıyız bekliyoruz

Aidatta çok fazlaymış biz otururken o kadar uçuk değildi fiyatlar. Allah kolaylık versin hepimize valla bu fiyatlarla nasıl ferah bir hayat yaşıyacağz bilmiyorum ondan eksiltip ona tamamlar olduk
Oylee oluyo cidden biyerden eksiltip otekine geçiyoruzz maaslar yükselince aidatta bi müddet yükseliyor

Oda olabilir canim
Bizim peteklerde soğuk
Bide ilk salona değil mutfağa geliyor isi kombi oraya yakın
Hayir mutfak zaten sıcak oluyorki
Isınmak için mutfağa gitmek lazım
Aynen bizimde mutfakta kombi. Yatak odası ve oturma odasına geliyor en son. Zaten en soğuk yerler ora

Aaa niye oyle ettii puşttt
Amann kira bile bulmak zor allah yardımcın olsun

İşte o sonra alışmışız kısmında nasıl yapcaz? Salla dur tekniğini deneyeyim dedim asla da olmuyor salla sallaaaa anca uyuyor sonra da kıpraştıkça sallamazsam 15 20 dkda uyanıyor
Dedigim gibi daha huylari cok değişecek.ama arada farkli uyku teknikleri eklemek yararli olabilir mesela kucakta ya da poposuna vurarak.ama sana şunu soyleyebilirim ki; memede uyumayi bilmiyosa kolay uyku eğitimi verirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…