Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Ooooo istee buuu haftaiçi bütün işlerim bittiği icin birşey etmedim bugün dizimi izledim iyi geldi o aradada kızım uyudu hep dun pek uyuyamadı
Bende 2dizimi izledimm kahvaltımı ettim o ara şimdi kizimla beraber banyo yapcazz bıcı bıcı

Ben de uyansin banyo ettirecem,hangi diziler:))

Reactions: Jou
Çamaşir suyuna yatirma olayini sevdim:))

Oooo aynı sinı yasadım kız bugün sabah bizde 7de uyandık dun izleyemediğim dizi vardı 2 tane onu izledim kaka yaptı uyandı degiştim emzirdim tekrar uyudu capcanliyizzz birazdan duş alıcaz kızımla beraber
Oh oh ne güzel gün bize baya erken başlıyo bebekler olunca

Bugün öğlene kadar iyice bi dinlenmiş oluyorumm yeter bence camaşırlar katlansın

Varmı benim gibi olan
Hadi totolarınızı kaldırınnnnn

Kahvaltı yaparken mizmizlandi
Babası uyuttu 1 saatte 3 kez buluştuk sarıldı bana uyuyo tek yaptığım bulaşıkları yerleştirmekldi banyolarim duruyor camasirlar
Koca dedi kız derin uyuyor ben oglumla araba yıkamaya geçiyorum 5 dk olmadi kalktı neyse yapcuk bişi yok
Hava güzel çocukları parka götürelim diyoruz hava.birsz daha ısınsın da

Kizlar ya ben tadimlara yavaştan başlıyım diyorum meyveylemi sebzeylemi başlasam bilemedim. En son aydindaki dr meyve sulari meyve puresi sonra sebze adim adim ilerle dedi ama bu sefer meyve sekerli gelirse sebzeyi istemezse diye korkuyorum. Sizce nasil yapiyim bide 3 gun kuralinda 1 cay kasigi 1 tatli kasigi 1 yemek kasigiydi dimi?

Oku oku ne çok birikmiş
Jou uyku düzeni benim bebe gibi olmuş inşallah sürdürür almira hanım
sweetgirlcandy canm ben hem mama hem meme gidiyordum bayadır mamayı emmek istemiyor 30 cc içiyor en fazla ağzında oynuyor akıtıyor genelde çok uyaran varsa hiç içmiyor sen az az sık sık teklif et kucağında ver yatarken ver doyduklarını bildikleri için dedi bana doktor bende saldım iyice takılmıyorum.
YunSev kredisiz hiç bişey olmuyor diyenlerdenim bence banka bize fazla para ödettiği için onlara haram 2 sene önce 230 a aldığımız ev 1 trilyon 250 bin oldu herşey dört nala koşuyor şimdi olsa alamazdık.

Bende meyveeden başladım doktor dedi 1 cay kaşığı 1 tatlı kaşığı 1 yemek kaşığı diye gidiliyor. Ben başladım ama 2 gün verebildim gezmekten fırsat olmadı

Bende meyveeden başladım doktor dedi 1 cay kaşığı 1 tatlı kaşığı 1 yemek kaşığı diye gidiliyor. Ben başladım ama 2 gün verebildim gezmekten fırsat olmadı
bende bugün uzüm vericem yarin elma 3 gün sonra mandalin diye dusundum bakalim ama kabak ve havucla saha cok baslaniyor ya meyve tatli geldigi icin onlari istemezse napcam

Inş canim benimm

Getirin canımbelki dışarısı iyi gelcek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…