Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245

Vaay makyajda yaptın demek helal. Bende yataktan kalktığım gibiyim

Sadece kahvaltı yaptık
Kız uyudu oğlumla oyun oynadık simdi masayı toplicam
meliyke hem becerikli hemde bebennuyuyor masallah

Aynen Belise kahvaltı hazırladım o yedi bizim için hazırladım şimdi oturmuş masaya o bana bakıyor ben ona hiç halim yok toplamaya yaw

Bence iyi yapmışsın canım bende nevresim yorgan herşeyi sigdiriyorum hiç pişman değilim :)

Benimde şifonyer almam lazım :)

Al bendende o kadar :)
Bizimkini uyutmustuk uyandı bu kızında derin uykusu yok

Saat 8den beri ayakta şimdi anca uyudu bizimki de. Gündüzleri belisinde derin uykusu yok hemen uyanıyor gecede zaten 2 3 saatte bir uyanıyor

Ay aynı ya biz de çay içmeden ardından da meyve yemeden uyumayız hiç lüksümüz bunlar bizim de

Bak meyve alışkanlığı edinmeniz lazım ben yerimde koca yemez :)
Öyle vallahi su dönemde ciddi lüks
Annem diyor ki ne cayi çocuk uyurken uyu sende
Sen beni anlayamazsın anne diyorum :)

Saat 8den beri ayakta şimdi anca uyudu bizimki de. Gündüzleri belisinde derin uykusu yok hemen uyanıyor gecede zaten 2 3 saatte bir uyanıyor

1 yaşından sonra daha rahat oluyor
Uykuyu sevmeyen sevmiyor gerçi benim oğlum hiç uyumak istemezdi hiç uyku için mızmizlandigi hatırlamam kızım öyle değil uyumak için mızmızlaniuor umarım abisine çekmez :)

İnş çekmez :) sanırım 1 yaşından sonra her konuda rahat oluyor :)

Bak meyve alışkanlığı edinmeniz lazım ben yerimde koca yemez :)
Öyle vallahi su dönemde ciddi lüks
Annem diyor ki ne cayi çocuk uyurken uyu sende
Sen beni anlayamazsın anne diyorum :)
Ben de uyumam kesin bir iş çıkıyor zaten yapılacak biz eşimle üniv.de pazardan birkaç çeşit meyve alıp oturup yerdik o derece seviyoruz yanii

Bugün öğlene kadar iyice bi dinlenmiş oluyorumm yeter bence camaşırlar katlansın

Varmı benim gibi olan
Hadi totolarınızı kaldırınnnnn
7de uyandık biz. Kahvaltı hazıla yap topla derken bebem uyudu. O arada mutfağı çamaşır suyuna yatırdım denebilir katlı çamaşırları yerleştirdim bizim ufaklık uyandı. Uyanır uyanmaz öyle bir kaka yaptı ki evlere şenlik hemen duş aldırdım giydirdik şimdi kahvaltıdan kalan çayı içiyoruz eşimle

Oooo aynı sinı yasadım kız bugün sabah bizde 7de uyandık dun izleyemediğim dizi vardı 2 tane onu izledim kaka yaptı uyandı degiştim emzirdim tekrar uyudu capcanliyizzz birazdan duş alıcaz kızımla beraber

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…