- 2 Ağustos 2013
- 39.010
- 132.835
- 798
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #8.541
Bulan kişinin adı mı acabaVe akıllarda tek bir soru “ramzi ne demek”
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bulan kişinin adı mı acabaVe akıllarda tek bir soru “ramzi ne demek”
İlk defa duyuyorumAnnem ve bir kaç çevrem hiç önermedi canım![]()
Kız ikiside benim karnımValla ben yiyorum canımın istediğini kısmıyorum kendimi zaten çok şey yiyemiyorum
Maden suyu aksine bazik diye biliyorum o yüzden mideyi rahatlatıyor
Kafein olduğu için zararlı kasılmaya neden oluyor bebeği olmasın diye hiç duymadım
Ayyy ne güzel yaaakahverengiyse sıkıntı etme
Maşallah
Bu karındansa kız
Bu karındansa erkekbirinde sağda birinde solda bu
Ekşiden ne gibi sorun olabilir ki? Narın fazlası zarar rahim duvarını kalınlaștırır
Oldu zaten. Hormonları disko topu gibi. Ani kilo alıp veriyor. Bir ay bakıyorsun 45 kilo, 2 ay sonra 90 olmuş. İlaçlarla hormonları kontrol altında tutuyorlar. İlacı bırakınca vücut sapıtıyor.Ayyy şaka gibi nasıl işkence ediyorlar kendine ben 2 bardak içince bile vicdanım sızlıyor kendime zarar veriyorum diyeilerde kötü olur onlar için
Ben doktoruma sordum. Hiçbir sıkıntı yok. Her gün 1 tane yiyebilirsin dedi. Ekşiyi çok seviyorum normal hayatımda da şimdi de. Doktor da sakıncası yok, canının istediği her şeyi aşırıya kaçmadan yiyebilirsin dedi.bence narı çıkar hayatından çok ekşi yememen lazım nar çok ekşi ve çok yiyorsun
Gönlünden geçeni sağlıkla kucağına almanı diliyorumBenimki vajinal ve sağda, bana erkek diyor Ramzi.
Ama doktor fıstık dedi bebeğime.
Ben de kız hissediyorum.
3 tane kız yeğenim var, biri daha 3 haftalık.
Belki de ondan hep kız diye düşünüyorum.![]()
Karındansa erkek, vakinalse kız canım.Gönlünden geçeni sağlıkla kucağına almanı diliyorumbenim de içime sen yazdığında hep kız doğuyor nedense. Benim 6 haftalık ultrason görüntüm, benimkini de yorumlar mısın
![]()
Woooooooow, benim 5 kuru kayısı, yarım armut 1 mandalina ile glikozum yükseldi.Benim başıma bir iş gelirse meyveden gelecek.Günde minimum 1 kilo yiyorumdur. Hele nar en büyüklerini seçiyorum. Tek başına 1 kilo. 2 kivi, 1 kase çilek, 2 portakal ya da 3-4 mandalin, 1 yeşil elma her gün fiks. Bazen ananas falan değişik bir şey alınca bunlara ek bir de onu üzerine ekstra yiyorum.Korkudan Her gün şeker ölçümü yapıyorum nerdeyse.
![]()
Ay lütfen yaz ve beni de etiketle, merak ettim doğru mu diye.Karından kuzum en başı sağlıklı hayırlı evlat bir kızım var bir kız daha olursa değmeyin keyfimecinsiyet öğrenince yazıcam bakalım nekadar doğru çıkıyor bu teori
❤
Bitter de var evde de Dido çekti canım.Benim hiç tatlı göresim yok, ama canım istese yerdim. Bi kerecikten bişey olmaz canım, eğer seversen bitter bulundur daha sağlıklı
Evde 2 farklı marka şeker cihazım var. Her gün olmasa da gün aşırı ölçüm yapıyorum. Şükür daha bir sıkıntım olmadı. Sanırım onun da gevşekliği var.Woooooooow, benim 5 kuru kayısı, yarım armut 1 mandalina ile glikozum yükseldi.![]()
Kız yeni bir şey öğrendim sayende.Maden suyu aksine bazik diye biliyorum o yüzden mideyi rahatlatıyor.
Narı günde 1 adet sorun olmaz dedi. İnternette de baktığımda aksine plasenta sağlığı için çok faydalı yazıyordu. Ananası da öyle sık yemiyorum. 10+3 üm daha 2 kez yedim. Ona dikkat ediyorum ben de.Narı çok yeme kuzu rahim duvarını kalınlaștırır. Bir de ananası araştır ben bi iki yerde görmüştüm düşüğe ve erken doğuma sebep oldu diye yorumlar vardı. Tabi fazlasıdır ama yine de bi araştır.
Bende hiç meyve sevmem ya zorla yerim resmen![]()
Turşucular, ne diyorsunuz bu duruma?bence narı çıkar hayatından çok ekşi yememen lazım nar çok ekşi ve çok yiyorsun
İşte birinde sağ birinde sol değil mi ben mi farklı görüyorumKız ikiside benim karnım![]()
Yeni şeyler öğreniyoruz burda burayı seviyorum vallaKız yeni bir şey öğrendim sayende.
Allah razı olsun.
Maden suyu bazikmiş.![]()
Öyle mi sorun olmaz dediyse sıkıntı yoktur o zamanNarı günde 1 adet sorun olmaz dedi. İnternette de baktığımda aksine plasenta sağlığı için çok faydalı yazıyordu. Ananası da öyle sık yemiyorum. 10+3 üm daha 2 kez yedim. Ona dikkat ediyorum ben de.
Çok teşekkür ederim, karından bakıldı. Aklımda tutayım bakalım çıkacak mıKarındansa erkek, vakinalse kız canım.![]()
Bi arkadaş vardı tablet tablet çikolata yiyordu turşuda yiyordu kızı olduTurşucular, ne diyorsunuz bu duruma?
Ekşi yemeyeceksek yandık.
Hani eskiler “Ye ekşiyi doğur Ayşe’yi, ye tatlıyı doğur Hakkı’yı” derler ya.
Bence erkek olsun diye ekşi yemeyin diyorlar.![]()
Solda gibi görüyorum ama plasenta sağ tarafta sanki.Ay bana da tahmin yapar mısınız![]()