Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kızlar bende herşey bitti bu defa mide bulantıları başladı hiç bir yiyeceği içeceği görecek gözüm yok. napicam ben böyle bebege besin olsun diye biseyler atım agxima diyorum ama mutfak kapısından geçince başlıyor bulantım nolur bana bı çare şunun
kızlar bende herşey bitti bu defa mide bulantıları başladı hiç bir yiyeceği içeceği görecek gözüm yok. napicam ben böyle bebege besin olsun diye biseyler atım agxima diyorum ama mutfak kapısından geçince başlıyor bulantım nolur bana bı çare şunun