Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Al benden bir tane daha.
Benim de Çarşamba kontrolüm.
Yüreğim ağzımda bekliyorum.

Al benden bir tane daha.
Benim de Çarşamba kontrolüm.
Yüreğim ağzımda bekliyorum.
Ah canım ya.
Bazen kendimden de sıkılıyorum inan ki..
Sürekli bir kaygı hali hakim.
Her şey olacağına varıyor. O kadar iyi biliyorum ki bunu ama işte hislerime de engel olamıyorum.
Arkadaşım gelirken minik bir hediye getirmiş bebek için.
Kızdım resmen almayın bana sakın bir şey diye. Daha önce düşük yaptığım için henüz kesin hamileyim gibi bile bakamıyorum kendime. Saçma sapan bir ruh hali.
Aman neyse kusura bakmayın negatif enerji olsun aslaa istemem buralarda.

Kaçamaklarımı anlatayım
Eskişehirdeyim ya ben bir güzel bu akşam bir porsiyon çibörek yedim. Sanki kahvaltıda simit yememişçesine

Benim halim de iştahım da yerinde.
Çok az sağ kasıkta ağrı oluyo ama gaz gibi sanki.

ağrı olması iyi minik minik büyüyo, kasılmalar da oluur, ağrı da oluyr, benim de oluyo

randevu günü yaklaştıkça hepimizde evham başlıyo ama her şeyin yolunda maşallah boy atıyo seninki merak etme

ahahaa afiyet olsun, yarasın tontiğe burada ne kaçamaklar anlatıldı geçenlerde arada olacak tabii ki insanız

boşver alsınlar, herkes heyecanlı bizde de anneler almaya başladı, biz de bekliyoruz bi çöp almadık

bi doya doya yaşasak

Al benden de o kadar.
Gerçekten bu halimden çok sıkılıyorum artık.
Buraya yazıp kimseyi de sıkmak istemiyorum.
Öyle bir garip haldeyim.

Evet canım, hepimizde oluyo evham.
Sanırım daha önce kaybı olanlarda daha çok oluyo.

İnşallah dediğin gibidir tatlım.

Al benden de o kadar.
Gerçekten bu halimden çok sıkılıyorum artık.
Buraya yazıp kimseyi de sıkmak istemiyorum.
Öyle bir garip haldeyim.

bi arkadaşım eşi hamileyken zoom toplantılarında sessiz sessiz konuşur, evde hayat çok zor derdi

şu an o evdeki zor olan hayat biziz ahahaa

boşver Canan her zaman iyi şeyleri değil ki şu ruh hallerimizi de paylaşıcaz, ama aynı süreçlerdeyiz bazen eşim soru sorduğunda cevap bile veresim gelmiyo, neşe dolu halim çok uzakta kalmış gibi ama geçecek

Aynen öyle, çok zor bi kadın oldum şu 1 hafta içinde.

Gereksiz yere 2 kere çok sert cevap verdim eşime.
Hiçbir şey de demiyo adam yaa.
İçinden la havle çekiyordur.

Hayırlısıyla geçecek bu günler inşallah.
Mide bulantım dalgalıydı, şimdi de ruh halim dalgalı.

Bu arada ben bugün ilk defa öğlen uykusuna yattım, daha önce gündüzleri uykusu gelenler oluyordu, benim ilk defa oldu, önümüzdeki günlerde de uyku bastırırsa demek ki uyku sezonu açılıyo

Bu arada ben bugün ilk defa öğlen uykusuna yattım, daha önce gündüzleri uykusu gelenler oluyordu, benim ilk defa oldu, önümüzdeki günlerde de uyku bastırırsa demek ki uyku sezonu açılıyo
Ooooo, en sevdiğim.
Oturduğumuz odada ve yatak odasında black out perde var, ben de bir iki kere perdeleri çekip uyumuştum.

Kimse yazmamış herkes iyi mi ?
Merhaba Arkadaşlar,

Nasıl keyifler ? Benim iki gündür aşırı boğazım ve sırtım ağrıyor umarım virüs falan olmamışımdır. Hiç aşı olmamıştım, dün sinovac oldum. Onun dışında Bir dahaki pazartesi doktora gideceğim, 12 hafta testlerini yapacak sanırım. Eda neden bunalımdasın? Sen ikili tarama testi yaptıracaktın sanırım, yaptırdınmı?
Arya sana da çok geçmiş olsun. Umarım tez vakitte toparlarsın...

Kızlar covid sonucum çıktı şükürler olsun negatif. Yarın doktoruma güzelce yazacağım 3 gün oldu bugün yarın 4. gün olacak o bir şeyler söyler sanırım. Ateşim bazen 37,5 bandına çıkıyor ama kontrol altında tutmaya çalışıyorum gececek inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…