Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Kızlar bugün canım eşim de bana sarılmaya çalışıyordu garibim bende bunaldım mı ne oldu bilmiyorum şakadan suratına hafif vurayım dedim şaak diye bir ses çıktı ki kıpkırmızı oldu morali bozuldu bende öyle tabi sessiz çıktı gitti evden o gittikten sonra bir ağlamışım ki sormayın bende de psikolojik durumlar pek iyi değil gönlünü aldım ama çok şükür

Hahahaha benim de başıma geliyor yaa hele sabah uykudan uyanınc aonu goruyorum ağlıyorumm desen gidecekk gelmeyecek tövbe estağfurullahhh

Yavvv ben dün ağlama krizine girdim yemek yiyemiyorum diyee onu görmedin demekkii aklım yemekteee
Ah gerçekten mi nedense ben üzüldüm şuan yemek yiyemediğin için ağlamış olmana bide oturup ağlıyormuşum neden ağladın diye offf ne olacak bu hallerimiz bilmiyorum

Ah gerçekten mi nedense ben üzüldüm şuan yemek yiyemediğin için ağlamış olmana bide oturup ağlıyormuşum neden ağladın diye offf ne olacak bu hallerimiz bilmiyorum
Yaaa hamileyizzz hem şoktayız hem mutluyuz hem inanamıyoruz belki ondan bende biri burda bişe desin gözlerim doluyor çok fena dün öyle oldum dizi izliyorum gene ağlıyorumm eşimde yoktu evde işteydii desen gitti daha gelmicek

Ay Allah korusun ya adamlar da bizimle çekiyorlar gariplerim ya benimkinede bugün şaka yapayım dedim yapmaz olaydım yanağı kızardı adamın

Haa benimde kagıda yazıyorr sağlikocagı yazmıştı neden yapmıyorlar merak ettim hanii yapmayan varda bilmediğim için sordum
Bu tarama testlerinin güvenilirliği hala tartışılıyor canım. Covid testi gibi biraz.
Normal bir bebeğe down sendromlu diyebiliyorlar. Bebek bir doğuyo, sapasağlam. Tam tersi de olabiliyor tabii ki.

Bazı kişiler, ne olursa olsun gebeliği sonlandırmayacağım, neden yaptırayım diyor.
Bazıları da doğum öncesi kendini hazırlamak istiyor.

Doğruluğu yüzde 90’ın çok altında olan bir test ile kendini kötüye hazırlamak bana saçma geliyo.
Eğer kendimi hazırlamak için yaptırırsam sanırım paraya kıyıp fetal DNA testi yaptırırım. Sadece kan alınarak yapılıyo ve doğruluk payı yüzde 99 diye biliyorum.

Ay Allah korusun ya adamlar da bizimle çekiyorlar gariplerim ya benimkinede bugün şaka yapayım dedim yapmaz olaydım yanağı kızardı adamın
Bhahahaha beni severken de ben oyle ediyordum yavaş vuruyim derken istemeden şak diye bi vurduğum oluyor ayy allahımmm ya vallahaa çalışıyor ediyor geliyo benlede uğraşıyorr bugü çamaşırları astı kahvaltı hazırladı garibim

Hee aynen lcw da dantelli vardı
Ikili neoluyordu yaa jeton düşmedi hala unuttum neydii
Tarama testleri kuzu down sendromu falan bakılıyor ya o

Reactions: Jou
Neyse olsun okadar onların yavrularını dünyaya getireceğiz biz allah izin verirse

Haaaa hadi yaaa bunları ben hiç bilmiyordum bak yanii neolursa olsun sonuçta doğuracam yanii allah herkese sağlık versin ama ögrensem neolcak bebeğimi mi vazgeçcem misali gibi şeyler anladımm canım çok sağolk sağlıkocağıda mutlaka arar zaten ama gidermiyim bilemedimm nasıl doğru olur onuda bilmiyorum

Peki hic yaptırmasak son aylarda ultrasonla belli olurmu down sendromlu olduğu acaba

Peki hic yaptırmasak son aylarda ultrasonla belli olurmu down sendromlu olduğu acaba
2li testi doktorumuz yapiyor ense kalinliğindan cikiyor bildigim kadariyla.Doktorlar 3lu test çöp diyor en iyisi fetal dna testi veua detayli ultrason diyorlar kağan kocatepe cok guzel anlatiyor youtubede

20.haftalarda yapılan detaylı ultrasonda down sendrom olup olmadığı çok net belli oluyor canım.
Tek tek damarlarına, kalbine, akciğerine, tüm organlarına bakıyor doktor.
Fakat tabii down sendrom dışında diğer genetik hastalıkları anlamaları pek mümkün değil.

İkili testte de aslında burun kıkırdağı ve ense kalınlığına bakıyorlar ancak bebek çok küçük olduğundan yanlış sonuç verebiliyor.

Oluyor bence yaaa çünkü hastanede ben sıra beklerken 8 9 aylıkken çıkan kadınların elinde çok net resim oluyo renklii hep oyle görüyorum sanırım ona bakıyolar
Ya yaptırsamda yaptırmasam da birsey farketmeyecekse(yani doğuracağım) ben büyük ihtimalle hiç o toplara girmeyeceğim. Çünkü yengem de hamileyken cocugun yüksek ihtimalle down dediler stres aglamakla gecti hamileliği ama sapasağlam bir kızı oldu çok şükür

Iştee moralda bozuyor buseferr bunu allah bilirr niye baktırıyimm oda doğru yaaa doktor bakalım dese bakar zaten hamileliktee ne gericem kendimi sanki doğurmayacam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…