- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #9.281
Başkasına moral vermeye gelince gayet relax konuşabiliyoruz bende kanama yokken korkularım var elden bişey gelmiyor rabbim korktuklarımızla sınamasın bizleri gülerek anımsayalım inşallah bu günleri ilerdeEvet evet de içim içimi yiyor çok korktumhareketlenseler bir an evvel gerçekten.. ikinci bebek ama daha da kaygılı valla hiç relax değil ee yaş 37 birde ekstra kaygı
Benimde olmamıştı ya aslında covidden de suphelenmedim ben de ama yapalım dediler işte başka da bir şey demediler git dinlen dedilerCovidde benim hiç ateşim olmamıştı ya kişiden kişiye değişiyor ama sanmıyorum olduğuns grip tendir o
İnşallah kuzucumİnşAllah değilsin dir…
İnşallah canım elimden geldiği kadar ediyorum inşallah sadece griptir sağolasınGeçmiş olsun canım inş negatif çıkar dikkat et kendine
Ben doktora dedim vallaha kuzum şaplak senden değil benden diyeHemde neeee daha doğurduktan sonra şaplatıyolarr ondan sonra benden güzell 4 saplak yer
Rabbim esirgesin inşallah sağlıkla kucaklayalım kuzum aynen akıl vermek kolay ama kendimize söz geçmiyor analık zor vallaBaşkasına moral vermeye gelince gayet relax konuşabiliyoruz bende kanama yokken korkularım var elden bişey gelmiyor rabbim korktuklarımızla sınamasın bizleri gülerek anımsayalım inşallah bu günleri ilerde
Iyi bakalımm inşaallahhBenimde olmamıştı ya aslında covidden de suphelenmedim ben de ama yapalım dediler işte başka da bir şey demediler git dinlen dediler
İnşallah kuzucum
İnşallah canım elimden geldiği kadar ediyorum inşallah sadece griptir sağolasın
Hahaha dedinmii iyi dedin kuzzz vallahaaBen doktora dedim vallaha kuzum şaplak senden değil benden diye
Offfff, çok geç bir tarihmiş yaa...Geçer cancan geçer benim ki 1 ay sonraya verdiaraligin 10una
Sabah vardı biraz bulantım, şimdi hiç yok.Yavaş yavaş gidiyor bulantı
Hayırrr sinirlendirme beni bahhhhh benimde bulanmıyo sabah bi acken bulandı geçti hep bulancak değilkii psikolojikmende oluyor kuzumm rahatt oll lütfenn kanaman olmadığı dürece inanki herşey normalSabah vardı biraz bulantım, şimdi hiç yok.
Ya gitmesine sevinsem mi üzülsem mi?
Bi gideydim kontrole hayırlısıyla.
Bende erken yapmıştın test aynen senin gibi kan testine gittim. 1 hafta sonrada keseyi gördük. 10 gün sonrada kalp atışını dinledik. Bu süreç hem güzel hemde sabırsızlıkla ve endişe ile gidiyor. Yaşayınca daha iyi anlıyorsun. Biz 10. Haftadaız şimdi artık kontrolleriniz aylık. 2 hafta sonrada ikili tarama testi var. Şimdide onun heyecanı sardı bakalım .Allah herkese sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Evet canım 101 çıktı beta
Cuma sabahı bir kez daha verip artışı takip edeceğim, umarım sağlıkla ilerler. Önemli olan 2 katına çıkması diye biliyorum benim durumumda belki geç döllenme de olmuş olabilir.
İnşallah kuzum yaa.Hayırrr sinirlendirme beni bahhhhh benimde bulanmıyo sabah bi acken bulandı geçti hep bulancak değilkii psikolojikmende oluyor kuzumm rahatt oll lütfenn kanaman olmadığı dürece inanki herşey normal
Benim ilk önce hiç bulantım yoktu herkese çok iyiyim süperim diye diye nazar değdirdim. 8 haftada bir başladı. Hiç bitmiyor. Bazen sadece öğürme gibi geliyor bazen uykudan uyandırıyor ama hiç geçmiyor dayanmaya çalışıyorumSabah vardı biraz bulantım, şimdi hiç yok.
Ya gitmesine sevinsem mi üzülsem mi?
Bi gideydim kontrole hayırlısıyla.
Nasıl anladın ?Kanama falan mı oluyorŞimdi bende 9+4 deyim. Korktum.İnşallah kuzum yaa.
Biliyorsun, diğer bebeğimin 9+0’da kalbi durmuştu.
Sanırım ondan dolayı evham yapıyorum.
Anlamadım canım, kontrolde fark ettik.Nasıl anladın ?Kanama falan mı oluyorŞimdi bende 9+4 deyim. Korktum.
Canım benim 101-154 ve 227 çıktı; sağlıklı bir artış yok malesef zannediyorum ki sağlıksız bir gebelik. Belli dış gebelik bile olabilir.Bende erken yapmıştın test aynen senin gibi kan testine gittim. 1 hafta sonrada keseyi gördük. 10 gün sonrada kalp atışını dinledik. Bu süreç hem güzel hemde sabırsızlıkla ve endişe ile gidiyor. Yaşayınca daha iyi anlıyorsun. Biz 10. Haftadaız şimdi artık kontrolleriniz aylık. 2 hafta sonrada ikili tarama testi var. Şimdide onun heyecanı sardı bakalım .Allah herkese sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
Benim doktorum bazı hamileliklerde doğuma kadar lekelenme yaşandığını söylemişti. Kırmızı olmadığı sürece korkma dedi.içini ferah tut sendeAnlamadım canım, kontrolde fark ettik.
Lekelenme bile olmamıştı.
Şimdiki hamileliğim kanama ve lekelenme ile geçiyo. Diğerinden çok farklı aslında.
Salı günü gayet iyiydi bebeğim ama işte eskisi geliyo aklıma ister istemez.
Her gebelik kendine özel, senin korkacağın bir şey yok.
Sende haklısin bitanemm ama olmucak hissediyorumm güzel gidicekkİnşallah kuzum yaa.
Biliyorsun, diğer bebeğimin 9+0’da kalbi durmuştu.
Sanırım ondan dolayı evham yapıyorum.
Canım benim 101-154 ve 227 çıktı; sağlıklı bir artış yok malesef zannediyorum ki sağlıksız bir gebelik. Belli
Canım benim 101-154 ve 227 çıktı; sağlıklı bir artış yok malesef zannediyorum ki sağlıksız bir gebelik. Belli dış gebelik bile olabilir.
Hayırlısı olsun diyelim. Ben 4 sene bekledim. Hiçbirşey yoktu ama olmadı.hiç beklemediğim bir anda aldım haberi. Demekki zamanı buymuş dedim. Senin içinde hayırlı bir vakti var demek.Allahım inşallah güzel haberler almanı nasip etsinCanım benim 101-154 ve 227 çıktı; sağlıklı bir artış yok malesef zannediyorum ki sağlıksız bir gebelik. Belli dış gebelik bile olabilir.
Aynen ya. Şu aylık kontrolleri beklerken zaman geçmiyor sanki. Benim daha 3 haftam varKızlar nasılsınız? Haftasonu misafirim vardı bakamadım buraya.
Kontrolüm haftaya cumartesi. Böyle bazen bulantım olmuyor hatta bu hafta sonu baya rahat yemek yedim. Böyle olunca korkuyorum. Aslında biliyorum bulantı olması ya da olmaması olumlu olumsuz bir gösterge değil.
Misafir olarak gelen arkadaşım 6 aylık hamile hiç bulantısı olmadı mesela.
Ay şu cumartesi bir gelse de Allah’ın izniyle bebeğin kalbinin attığını tekrar görsem. Nolacak bu kaygılar bilmiyorum valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?