Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Evet evet de içim içimi yiyor çok korktum hareketlenseler bir an evvel gerçekten.. ikinci bebek ama daha da kaygılı valla hiç relax değil ee yaş 37 birde ekstra kaygı
Başkasına moral vermeye gelince gayet relax konuşabiliyoruz bende kanama yokken korkularım var elden bişey gelmiyor rabbim korktuklarımızla sınamasın bizleri gülerek anımsayalım inşallah bu günleri ilerde

Covidde benim hiç ateşim olmamıştı ya kişiden kişiye değişiyor ama sanmıyorum olduğuns grip tendir o
Benimde olmamıştı ya aslında covidden de suphelenmedim ben de ama yapalım dediler işte başka da bir şey demediler git dinlen dediler
İnşAllah değilsin dir…
İnşallah kuzucum
Geçmiş olsun canım inş negatif çıkar dikkat et kendine
İnşallah canım elimden geldiği kadar ediyorum inşallah sadece griptir sağolasın

Başkasına moral vermeye gelince gayet relax konuşabiliyoruz bende kanama yokken korkularım var elden bişey gelmiyor rabbim korktuklarımızla sınamasın bizleri gülerek anımsayalım inşallah bu günleri ilerde
Rabbim esirgesin inşallah sağlıkla kucaklayalım kuzum aynen akıl vermek kolay ama kendimize söz geçmiyor analık zor valla

Iyi bakalımm inşaallahh

Sabah vardı biraz bulantım, şimdi hiç yok.
Ya gitmesine sevinsem mi üzülsem mi?
Bi gideydim kontrole hayırlısıyla.
Hayırrr sinirlendirme beni bahhhhh benimde bulanmıyo sabah bi acken bulandı geçti hep bulancak değilkii psikolojikmende oluyor kuzumm rahatt oll lütfenn kanaman olmadığı dürece inanki herşey normal

Bende erken yapmıştın test aynen senin gibi kan testine gittim. 1 hafta sonrada keseyi gördük. 10 gün sonrada kalp atışını dinledik. Bu süreç hem güzel hemde sabırsızlıkla ve endişe ile gidiyor. Yaşayınca daha iyi anlıyorsun. Biz 10. Haftadaız şimdi artık kontrolleriniz aylık. 2 hafta sonrada ikili tarama testi var. Şimdide onun heyecanı sardı bakalım .Allah herkese sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

Hayırrr sinirlendirme beni bahhhhh benimde bulanmıyo sabah bi acken bulandı geçti hep bulancak değilkii psikolojikmende oluyor kuzumm rahatt oll lütfenn kanaman olmadığı dürece inanki herşey normal
İnşallah kuzum yaa.
Biliyorsun, diğer bebeğimin 9+0’da kalbi durmuştu.
Sanırım ondan dolayı evham yapıyorum.

Sabah vardı biraz bulantım, şimdi hiç yok.
Ya gitmesine sevinsem mi üzülsem mi?
Bi gideydim kontrole hayırlısıyla.
Benim ilk önce hiç bulantım yoktu herkese çok iyiyim süperim diye diye nazar değdirdim. 8 haftada bir başladı. Hiç bitmiyor. Bazen sadece öğürme gibi geliyor bazen uykudan uyandırıyor ama hiç geçmiyor dayanmaya çalışıyorum

Nasıl anladın ?Kanama falan mı oluyorŞimdi bende 9+4 deyim. Korktum.
Anlamadım canım, kontrolde fark ettik.
Lekelenme bile olmamıştı.

Şimdiki hamileliğim kanama ve lekelenme ile geçiyo. Diğerinden çok farklı aslında.
Salı günü gayet iyiydi bebeğim ama işte eskisi geliyo aklıma ister istemez.

Her gebelik kendine özel, senin korkacağın bir şey yok.

Canım benim 101-154 ve 227 çıktı; sağlıklı bir artış yok malesef zannediyorum ki sağlıksız bir gebelik. Belli dış gebelik bile olabilir.

Benim doktorum bazı hamileliklerde doğuma kadar lekelenme yaşandığını söylemişti. Kırmızı olmadığı sürece korkma dedi.içini ferah tut sende

Kızlar nasılsınız? Haftasonu misafirim vardı bakamadım buraya.

Kontrolüm haftaya cumartesi. Böyle bazen bulantım olmuyor hatta bu hafta sonu baya rahat yemek yedim. Böyle olunca korkuyorum. Aslında biliyorum bulantı olması ya da olmaması olumlu olumsuz bir gösterge değil.

Misafir olarak gelen arkadaşım 6 aylık hamile hiç bulantısı olmadı mesela.

Ay şu cumartesi bir gelse de Allah’ın izniyle bebeğin kalbinin attığını tekrar görsem. Nolacak bu kaygılar bilmiyorum valla

Canım benim 101-154 ve 227 çıktı; sağlıklı bir artış yok malesef zannediyorum ki sağlıksız bir gebelik. Belli dış gebelik bile olabilir.
Hayırlısı olsun diyelim. Ben 4 sene bekledim. Hiçbirşey yoktu ama olmadı.hiç beklemediğim bir anda aldım haberi. Demekki zamanı buymuş dedim. Senin içinde hayırlı bir vakti var demek.Allahım inşallah güzel haberler almanı nasip etsin

Aynen ya. Şu aylık kontrolleri beklerken zaman geçmiyor sanki. Benim daha 3 haftam var sürekli acaba hala orda mı diyorum. Şu endişeyi atlatamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…