Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Canım benim cok cok gecmis olsun sanada. Evet bende de myom var belki de o yaptı bilemiyorum ki doktor birşey demedi gece de o kadar korku içindeydik ki aklımıza gelmedi hiç sormak . Bugün koyu renge döndü arada
Benim bir anda kesildi şimdi de kahverengi nokta nokta leke geliyor o kadar çoktu ki kanamam hiç durmayacak sanıyordum

O arada bi azalıyor bi yükseliyor canım benimde şuannpek ağrimiyor mesela koyulaştıysa süper yavaş yavaş oda biticek zateb 11 haftalıksın zaman zaman hassasiyetler bitiyor
Ay kuzum inşallah çok çok şükür bebisi tekrar görsem iyi olduğuna inanacağım o günden beri çok panikteyim

Benim bir anda kesildi şimdi de kahverengi nokta nokta leke geliyor o kadar çoktu ki kanamam hiç durmayacak sanıyordum
Cok sevindim canım. Benim ertesi gün azar azar sızıyordu dün kahve koyu renge döndü bugün çok şükür temiz gibi. O kadar çok kanamam oldu ki bende durmayacak sandım

Bi test ver bari kuzum için rahat eder kara kara düşünürüz hep sonra

Olmaz bişey içini ferah tut griptir inşallah bişey çıkmaz güzel haberler olsun

gelince haber ver

Geçmiş olsun inşAllah bişey çıkmaz
Tesekkur ederim kızlar acile geldim ateşim 36,6 çıktı normal yani. Hiçbir şey yapmadılar test verdim eve gidiyoruz sonuçlar gece ya da yarın çıkar inşallah covid değildir hayırlısıyla yazarım buraya da

Inannn bende görmek istiyorum burnumda tütüyo vallahaa
Ahh bu eşşek sipalarii o kadar yürek ağızda yaşatıyor biz anaları doğsun inşallah sağlıkla ilk ben vurcam dötünee senmisin ananı ağlatan nazlı sıpa . Kızım maşallah hiç sorunsuzmus valla hep bunda yürek ağızda

Covidde benim hiç ateşim olmamıştı ya kişiden kişiye değişiyor ama sanmıyorum olduğuns grip tendir o

Korkulacak birşey olsa doktor söylerdi kuzum olacak olduktan sonra kanama olmasına da gerek yok allaha emanetler bi hareketleri hissetmeye başlasak belki rahat nefes alırız
Evet evet de içim içimi yiyor çok korktum hareketlenseler bir an evvel gerçekten.. ikinci bebek ama daha da kaygılı valla hiç relax değil ee yaş 37 birde ekstra kaygı

Hemde neeee daha doğurduktan sonra şaplatıyolarr ondan sonra benden güzell 4 saplak yer

Geçmiş olsun canım inş negatif çıkar dikkat et kendine

Ben duygusaldım ama hamileyken çok baskın vurdu bana resmenn ağlamaktan gözlerim kaşınıyor bu haftalarda böyle görülüyormuş aklına ister istemez birşey geliyo ağlayabilirsin yanii
Bende öyleydim de tık yok valla
Covidde ateş olmamıştım ben şimdi bazen 37,5 oluyor korkuyorum pazar diye doktoruma da soramadım acile gitsem mi onu da bilemedim çok üzülüyorum
Bende olmamıştım. Hadi inşallah bir şey çıkmaz kuzu
Kızlar selam yarın tahlil için hastaneye gideceğim epey uzun bir liste verdi texoplasma vs onlara bakılacak. İdrar da istiyorlar mı sadece kan mı ona göre su içip gideyim
Ben gittiğimde ver demişti hiç aç mısın tok musun diye sormadı. İdrarda istemişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…