Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Bende de oluyor dün mesela baya aktı tuvalete koştum korktum sadece akıntıymış meğer normal sanırım
Hee kuzz bugün baya mutfakta ayaktaydım ara ara oturdum tabiii ama soğanı sağolsun eşim doğradı salata yaptı kendine ben soğansız akıntıyı bile anlıyoruz ya aklımız çıkıyorr

Dün ben Ankaradaydım Lcw Defacto gezdim pantolon falan almak için orda bende de oldu ama o kadar tedirgin oldum ki dedim heralde kanama bu
Allah korusun vallahii yaa önceden böyle olmamıştı alışveriş ettiğimde ama bugün ilkkez boyle geldi külotumda bi ıslaklık hissettim tövbe bismillah dedim wc ye gittim bi oh çektim resmen

Selam Kızlar.
bende de sürekli beyaz bazen hafif yeşil geliyor Dr normal dedi bu aylarda sana fitil vermicem dedi akıntı zâten sürekli var. 1 vakit abdestim bazen 2. Vakte yetmiyor akıntıdan

Ne aldı defactodan bitanesini aldığım var defactoda herkes onu alıyor kahverengi eşofman takımı dışardada giyiyosun hattaa
Valla defacto da pantolonlarda beden yoktu bi tane siyah bol paça aldım bi tanede elbise aldım. Lcw dan daha çok eşofman tarzı aldım 2 tane falan

Valla defacto da pantolonlarda beden yoktu bi tane siyah bol paça aldım bi tanede elbise aldım. Lcw dan daha çok eşofman tarzı aldım 2 tane falan
Evet lcw de daha çok varr ama siyah pantolon bulamadım mavii aldım mecburr elbiseyi sonra alirım dedim onu daha almadım

Evet lcw de daha çok varr ama siyah pantolon bulamadım mavii aldım mecburr elbiseyi sonra alirım dedim onu daha almadım
Aynen lcw da çeşit daha çok. Bende mavi bulamadım hep 34 36 38 vardı Elbise aklımda yoktu eşim beğendi aldık onu da İç çamaşırı hoşuma gitmedi lcw dakiler. E bebeği övmüş herkes ordan alcam sanırım ama pahalı geldi tanesi 20 TL ye geliyo belki de normaldir piyasasını bilmediğim için

Reactions: Jou
E bebektede varmış ama bende hic uğramadım çünkü bi o mağaza yoktu orda iç çamaşırı ben buldum bide dantelliii ama bedenime göre yoktu millet kapmiş hamileyken bile afedersinn seksi görünecek hale geldiikk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…