Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Ya işte maalesef bunun örnekleri çok fazla.
Gereksiz yere hamileliğin stres ile geçiyo.
Zaten başlı başına stresli bir süreç, stresi arttırmanın alemi yok.

Aldırmayı düşünenler ya da kendimi hazırlamam lazım diyenler bence şimdiden para biriktirip fetal DNA test yaptırmalı.
Ben tam karar veremedim.
10.haftadan sonra yapılabiliyor sanırım.

Aynen canım yaptırılacaksa bencede en mantıklısı o en azından 99 net sonuç veriyor ne olduğunu biliriz. Yalan yere strese girmenin anlamı yok gerçekten de dediğin gibi örnekler çok fazla

Bulandığındamı bulanmadiğındamı
Bulanmadığında gönder de bulansın.
Valla anca böyle iyi hissediyorum kendimi.

Kağan Kocatepe, bulantının kesilmesi veya devam etmesinin bebeğin sağlıklı bir şekilde geliştiği anlamına gelmediğini savunuyor.

Ama işte, bulantının devam etmesi benim içimi rahatlatıyor.

Bulantı tedirginlik ediyor işte bukonuda çok hassas dönem resmenn canoommm gönderiyim o haldee biara ama hayvan yemekten bezmedilerr

Yaa bende yavru golden alacağım. Benim vardı da 12 yaşında vefat etti sadece mama yerse kokmaz. Bı dr arada pudralayın

Bu arada ikili testde cinsiyeti de öğrenebiliyormuşsunuz. Bebeğinizi daha detaylı görüyorsunuz
İkili test 11-14.haftalar arası yapılıyor.
Bebeğin pozisyonuna göre cinsiyeti de görebiliyorlar.

İkili test yaptırmadan da çoğu doktor o haftalarda ultrasonda bebeğin cinsiyetini tahmin ediyor da tam emin olmadıklarından söylemiyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…