Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Sorma pembe ve mavi kalmış oda beden yoktu hey allahımm ya

Anladımm kuzum şimdii canan anlattı bunu bilmiyordum
Bi don bulamadık iyi mi
Peki hic yaptırmasak son aylarda ultrasonla belli olurmu down sendromlu olduğu acaba
Olur tabi canım ense kalınlığından burun kemiğinden. Ama benim kuzenim ikizlere hamileydi taramalar normal çıktı detaylı ultrasonda falan nasıl farkedilmedi bilmiyorum ikizlerin biri down sendromlu doğdu. Başka kuzenime down sendromlu dediler sapasağlam doğdu

Vallaha dedim bu bebe benim gerçekten çok zorlu geçiyor önce boş gebelik olabilir dedi sonra leke sonra kanama Rabbim hayırlara vesile etsin
Şimdi durum nasıl kuzumm ahh bilmiyordum ben ama boş kese diyen olmuş burdada birinde görmüstüm bikaç doktora gitti kalp atışını duymuşlar ilk dr demiş kese boş demiş

Ayyy gercekten bulamadim biliyomusun hala evdeki donlarımla idare ediyorum

Ayyy gercekten bulamadim biliyomusun hala evdeki donlarımla idare ediyorum
Bende aynı valla ben don alınca 10 ar adet alırım evde bi normal slip tarzı var onlar artık sıkıyor. Bato olanlar var onlarla idare ediyorum. Bir de daha değişik var onlar hele hiç olmuyor

Şimdi durum nasıl kuzumm ahh bilmiyordum ben ama boş kese diyen olmuş burdada birinde görmüstüm bikaç doktora gitti kalp atışını duymuşlar ilk dr demiş kese boş demiş
Şimdi uzanıyorum başım dönüyor azcik halsizim çok kan kaybettim o gece hem hamilelik hem kanama halsiz bıraktı yarın doktora gideyim diyorum halsizliğe baktırayım birde aklım bebekte kendi dr dedi sonra da çok erken demisim neden dedim ki acaba falan dedi. Kızımı doğurdugum doktorum ki... valla kuzum Rabbime emanet evlatlarımız. O kadar üzüldüm ki başındanberi resmen sınıyor Rabbim

Düşünme öyle olmasa sağlıksızdan düşün canımm benimmm allah bazen sağlıksız bebek nasip etmek istemiyor ondan yana oluyor bunlarr ama hissediyorum güzell haberler alıcaksın

Düşünme öyle olmasa sağlıksızdan düşün canımm benimmm allah bazen sağlıksız bebek nasip etmek istemiyor ondan yana oluyor bunlarr ama hissediyorum güzell haberler alıcaksın
Öyle tabii kuzum Rabbim neylerse güzel eyler vardır bir hayır diye diye dolanıyorum. Inşaallah sağlıkla huzurla gelir evlatlarımız hepimize

Arkadaşlar Neden bu kadar sessiz bir grubuz. Hepimiz tecrübelerimizi yada ogrendiklerimizi paylaşalım hergun halimizi hatrimizi soralım. Hiç giremedim demeyelim çünkü en azından gece yatağa yattigimizda telefonu alıyoruz elimize ozaman 2 dk zaman ayırıp bakalım buraya birlik olalim biraz. Alyacim geçmiş olsun canım benim. Dikkat et kendine hemde çok. Demekki hassasin biraz aman dikkat.

Keske sinovac olmasaydın canım ya. Biontec olsaydın daha etkiliydi. Sinovactan sonra bile biontec oldu herkes aşısıni..ben hamile kalmadan önce bitirmiştim asi işini. 2 doz biontec oldum. Bende de bu aralar ayakta biraz fazla kaldigimda bacak kasılması oluyor çok erken aslında bu zamanlarda olmaması gerekiyor ama anlam veremedim. Ayın 20 sinde 2 li test için gideceğim doktoruma soracağım mutlaka. Çünkü bildiğin kilitleniyor bacaklarım. Ayağa kalkamıyorum.

2 li testi yaptırdınmi canim zamanı geldimi ? Birde özel hastanede yaptiriyorsan fiyatları ne duzeyde acaba ? Ben özel hastanede yaptiracagim doktorum orda çünkü ama fiyat konusunda bı bilgim yok şuanda acaba ne kadar.

kızlar benim doktorum Gebze de ama nöbetçi olarak geliyor akşamları İstanbul'a. Doktorum sıcakkanlı ama düşünmüyor da değilim eğer doğum olursa ve şehir dışında olursa o zaman ne yapıyorlar?
aynı hastanede diğer bir doktoru da beğeniyorum acaba değiştirsem mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…