Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245

ben hamile kalmadan önce hep bi kız bi oğlum olduğunu görüyodum ama hamile kaldıktan sonra hiç görmedim

ama geçen akşam iki gece üst üste ellerimin birine kırmızı, birine yeşil oje sürdüğümü gördüm aslaaa tüyo vermiyo
bu arada benimki tek bebe

Allah Allah çok ilginçmiş. :) Allah hayra çıkarsın. Ben hep kız görüyorum bakalım meraktayım

Yaa bende yavru golden alacağım. Benim vardı da 12 yaşında vefat etti sadece mama yerse kokmaz. Bı dr arada pudralayın
Benimde golden 45 günlüktü geldi şimdi 4 aylık ben sadece mama olayını beceremedim malesef yemek yerken ayaklarımın dibinde suratıma baktıkça dayanamadımsonra pudrada parfümde fayda etmedi

Benimde golden 45 günlüktü geldi şimdi 4 aylık ben sadece mama olayını beceremedim malesef yemek yerken ayaklarımın dibinde suratıma baktıkça dayanamadımsonra pudrada parfümde fayda etmedi
Bende yavru toy poodle sahiplendim ama geceleri ağlıyor tuvalet eğitimi sorunu var napacağımm bilmiyorummm fenalardayım

Bende yavru toy poodle sahiplendim ama geceleri ağlıyor tuvalet eğitimi sorunu var napacağımm bilmiyorummm fenalardayım
Yeni sahiplendiysrn zamanla alışır bizimkide tuvaleti akşamları pede yapıyor odasında ilk geldiği zaman gece 3 te kalkıp bahçeye çıkarttığımı biliyorum gündüz bahçeye salıyorum genelde tuvalet çok sorun olmuyor

Kizlar cinsiyet kacinci haftada belli oluyor?
Bir de benim gibi tup bebek olup ngs yaptıranlar nifty testi yaptıracak mi?

12. Haftada bazı doktorlar 2li tarama da görüp söyleyebiliyor. İkizmi senin ondan mı o testleri yaptıracaksın. Benimde tüp bebek ama o testleri yaptırmıyorum

Kızlar günaydın ya bi sorum olcaktı. İki gündür kasıklarmda çok ağrı vardı şimdi de lekelenme oldu kahverengiye dönük çok kötü oldum hastane de çok yoğun oluyor yaşayan oldu mu normal mi bu ya

Bende de olmuştu. Bu arada ikili test yaptıran var mı ?
Ben yaptiricam cancan 1 ay sonra randevum var o zaman yapalimmi diye sordu yapalim dedim ilk bebisimdede yaptirmistim. Hayirlisi bakalim
Kizlar cinsiyet kacinci haftada belli oluyor?
Bir de benim gibi tup bebek olup ngs yaptıranlar nifty testi yaptıracak mi?
kuzum ben isvicrede yasiyorum burda 20. Haftadan once demiyolar emin olmak icin bekliyolar yani
canim sanirim lekelenme hepimizde olmustur. Yinede emin olmak icin doktora git derim ben tedbir amaçli.

Günaydinlar olsun efenim

Geçmiş olsunnBence ihmal etmeden doktora görün nekadar yoğun olsada sağlığın söz konusu, benim doktorum lekelenme bile olursa durma gel demişti

Evet daha 2 aylıkk ay biraz içim rahatladı sen böyle diyince.Peki gece ağlamaları da kalkıcak mı ortadan gece hiç uyutmadı bizi çünkü

Ara ara lekelenme ve kasık ağrısı yaşayan arkadaşlarımız çok var.Ama bence doktora görünmen de fayda var

Günaydın.
Yaşayan çok kişi oldu ama kafadan bir şey söylemek yanlış olur.
Seni en iyi doktorun bilir.
Bebeğin rahimdeki yerini, daha önce kanama alanı olup olmadığını, kullandığın ilaçları, gün içindeki temponu...
Onun için hemen doktoruna haber vermende fayda var.
İletişim kuramıyorsan da yoğunluğa rağmen git ve muayene ol bence.

Günaydın kuzu Hiiiçte azalmadı dün sabah turp gibiydim akşam midem ağzımdaydı daraldım. Gece de uyuyamadım

3 gündür burnum tıkalı yatıyorum prilamı da kestim belki geçmiştir bulantım diye ama yok geçmiyor Sürekli hasta gibi gezmekten sıkıldım günleri sayıyorum artık bitsin şu 1. trimester diye

Merhabalar sürekli yazıyorum ben nabtımı falan bir ben sessiz değişim arya geçmiş olsun canım korkma bişey olmaz Allah’ın izni ile bizi bırakmazlar. Yukarda bir kaç
Mesaj da hep anlattım iki test yaptırdım. İkili test
Ultrason la inceledi ense ölçümü aldı,
Kan aldı onun sonuçları bir
Kaç güne çıkar dedi bekliyorum. Ultrason s göre bir sorun görünmüyor dedi kan tahliline göre değerlendircez dedi, eğer bunda bişi çıkmazsa başka test e gerek yokmuş. Cinsiyet için kız görünüyor dedi ama bu haftalarda hepsi kız görünür erkek organları geç gelişir dedi. 27 sinde bidaha gidicez cinsiyet için. Benim doktorum özel muayenehane de test için 150 TL aldı. Ben Manisa da oturuyorum sizler nerde oturuyorsunuz ? Bunalıma gelince çok sinirliyim herkesle kavga ediyorum, midem yine bulanmaya başladı. Çok arzu ettiğim bişeydi bebeğimin olması ama bu kadar değişik duygu karmaşası olacağını bilmiyordum. Kabızlık sorunum devam ediyor. Hızla kg alıyorum. Kendimi çok mutsuz hissediyorum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…