Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Günaydın kızlar hastalık psikolojisini üstümden atmak için pijama takımı aldım bende normal bedenimden 1 beden büyük aldım https://ty.gl/f6t6ooqgg1
doğru atabildim mi bilmiyorum yeni yıl temasına benzettim belki o zamana da giyebilirim diye aldım belki bakmak isteyenler olur diye size de attım
İyi olduğum bir zaman pantolon falan da alacağım onları da linklerim
Sizde aldiklarinizin linkini atsaniza hep birlikte faydalanalım hem zaman geçirmiş oluruz bir şeylerle uğraşırız bende dükkandan aldım ama aratınca internette de çıkıyor

Benim doktorum aşı olmadan başlamayalım bebek düşünmeyelim dedi. İki biontech oldum ben sonra bir ay korunduk sonraki ay denedik oldu. Onca tedaviye olmamıştı aşı dan sonra daha çabuk oldu. Ya bizim burda bi hanım vefat etti bebeği ile birlikte gömdüler hamile . Kaçıncı oldu duyduğum . Çok dikkat edin virüs e lütfen ben imkanım olsa oturcam evde ama maalesef kendi işim başında durmam lazım . Birde iki işyeri arası gidip geliyorum mecbur hep dışardayım. Dün bi burnum akar gibi oldu aklım gitti .

Kızlar çok sağ olun zaten buraya yazar yazmaz duramadım gittim bebekte bişi yok yalnız 2 gün önde gözüküyor bu da normal mi anlamadım progestan diye bişi verdi kullanan var mı ödüm koptu yaa doktorlara göre her şey normal gibi değil mi Her şeye olur öyle diyorlar

Ya dün pentide 2 pijamada sepetteki tutardan %50 indirim vardı alamadım bugün de telaştan bakamadım. De facto çılgınlar gibi indirim yapmış eşofmanlar 50-60-70 şoke oldum. Ben h&m bakmıştım orda daha üst bantta fiyatlar o yüzden de facto görünce şoke oldum tişörtler falan 30-40. Şimdiden alsam mı ben de acaba bilemedim

2 gün önde yada geride olması sorun olduğu u göstermez merak etme benimde hee doktor randevumda gününden ileri gözüküyor

Hem progestanı kuulandım hem proluton merak etme çok iyi bi iğne onlar abirsuru hasta geliyor canım hepside yaşayan birçok insan var bunu bende ilkbaşta kan görünce ödüm koptu ama normal diyolarsa normaldirr ya kötü deseydii oda iyi birşey

Son düzenleme:
2 gün önde yada geride olması sorun olduğu u göstermez merak etme benimde hee doktor randevumda gününden ileri gözüküyor

Hem progestanı kuulandım hem proluton merak etme çok iyi bi iğne
Çok sağ olun kızlar Progestan bitince yeni kutuya başladınız mı panikten sormayı unuttum adama yaa

Reactions: Jou
Cumartesi günü gideceğim bende ikili teste. Duygu bunalmasi bende yaşıyorum sıkça 4 yaşında kızım var ve bebek doğduğunda ikisine birden nasıl yetisecegim kızımin psikolojisi bozulursa herşeyi herşeyi düşünüyorum durup durup ağlıyorum. Planlı değildi çünkü bu bebek piyangodan çıktı hala daha hazır hissetmiyorum resmen. Allah'ın gücüne gitmesin nankörlük yapıyorum gibi geliyor bazende o kadar çocuk isteyen ve olmayan aileler var. Ben şimdi buldum tekrar bebeği şükür etmek lazım diyorum. Dedim ya duygularim çok karışık...

Çok sağ olun kızlar Progestan bitince yeni kutuya başladınız mı panikten sormayı unuttum adama yaa
Benimki kanamam biraz bitince dahada kullandırmadı kuzum 5 günlük günde 2 doz vuruldum hep 10tane vardı içinde sonra prolutona geçirdi bebek tutunsun diyedeiğne vurduruyolar ikisinede

Yaa onu bilmiyordum defactonun da pijamaları ve tişörtlerini seviyorum onlara da bakayım teşekkür ederim

Benimki kanamam biraz bitince dahada kullandırmadı kuzum 5 günlük günde 2 doz vuruldum hep 10tane vardı içinde sonra prolutona geçirdi bebek tutunsun diyedeiğne vurduruyolar ikisinede
Bana fitil olarak verdi. Tekrar gitmem gerekecek sanırım kutu bitince. Çok teşekkür ederim burası süper ya senle aynı şeyi yaşayan insanlar aynı şeyi hisseden…birbirimizi bizden başka kimse anlayamaz galiba

Bana fitil olarak verdi. Tekrar gitmem gerekecek sanırım kutu bitince. Çok teşekkür ederim burası süper ya senle aynı şeyi yaşayan insanlar aynı şeyi hisseden…birbirimizi bizden başka kimse anlayamaz galiba
Yaa anlarr aslındada yaşayan gördügünü görmek daha iyi için rahatlıyor oysaki canımm

Yavrum elimizde değil ya , bende sakin mutlu olayım diyorum olmuyor ama olmamız lazım. Sonra bide üzülüyorum bebeğimde üzülüyormudur diye. Benim ilk bebeğimiz istedim çok hemde, inşallah sağlıkla alırız kucağımıza

İnsallah güzelim ya sağlıkla alırız kucağımıza. Çocuk işi sabır işi ve ciddi sorumluluk işi. Ama dünyanın en güzel şeyi. Allah'ım bütün evlatlarımızı korusun insallh.

şu çatlak kremlerini de alsak mı önden nasılsa gelecek ay yine zamlanır zaten ucuz da değil
Evet canım bende düşünüyorum onu aklımda güzelce araştırıp bakacağım geçen gün muhendisinoglu sayfasına baktım incia ve mustela gözüme çarptı. Bio oil var bende ama başka bir şey için önce almıştım asla kullanmadım içeriği çok kötüymüş bu ikisine bakacağım sanırım dediğin gibi zamlaniyorlar. Annemde yavastan başla kullanmaya hiç fark etmezsin bile çatladığını dedi
Ohhoooo ben neler aldım nelerr defactonun bi takım var dışarda bile giyebilirsin çok rahatt
Kız atmiyorsunuz ki görelim 3 gündür gözümü açamıyorum zaten baktım şimdi internetten hep XS kalmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…