- 25 Ağustos 2019
- 62.731
- 120.732
- 698
- 31
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #9.441
Bakalumm hayırlısıylaaaBana da bir kere olmuştu canım, daha da olmadı çok şükür.
Geçmiş olsun.
Tamamm tamamm
Uyanır uyanmaz izledim bile.
Ama yine de ipucu verme, spoiler vermeyelim başka izlemek isteyenlere.
Atmiştım aslındada demekki gören olmamış pek gene atıyimmEvet canım bende düşünüyorum onu aklımda güzelce araştırıp bakacağım geçen gün muhendisinoglu sayfasına baktım incia ve mustela gözüme çarptı. Bio oil var bende ama başka bir şey için önce almıştım asla kullanmadım içeriği çok kötüymüş bu ikisine bakacağım sanırım dediğin gibi zamlaniyorlar. Annemde yavastan başla kullanmaya hiç fark etmezsin bile çatladığını dedi
Kız atmiyorsunuz ki görelim 3 gündür gözümü açamıyorum zaten baktım şimdi internetten hep XS kalmış
Ben gördüm daha hamile olduğumu bilmiyordum ama hamileymişim kız görmüştüm haşa belli değil şuan bakalım hayırlısı sağlıklı olsun da :)ben de bu hafta saçma sapan şeylere üzülüyorum. Bir mutluyum bir mutsuz. Bir de rüyamda dün kız çocuğum olmuştu onu gördüm. Ama tersi çıkıyor diyorlar bakalım. Cinsiyet rüyası gören var mı : ))
Bende kusma yok ama böyle sürekli midem ağzımda geziyorum geyirmelerim sıklaşıyor ayy ne zormuş bu süreçler allah inşallah doğurmayı nasip etsin bu zahmetimiz boşa gitmesin inşallah3 gündür burnum tıkalı yatıyorum prilamı da kestim belki geçmiştir bulantım diye ama yok geçmiyorSürekli hasta gibi gezmekten sıkıldım günleri sayıyorum artık bitsin şu 1. trimester diye
Ya markaya hala karar veremedim weleda ve mama bee var aklımda, bi de trendyol satıcıları fake satabiliyor bi denetimleri yok nasıl yapsamKız atmiyorsunuz ki görelim 3 gündür gözümü açamıyorum zaten baktım şimdi internetten hep XS kalmış
külotta blackspade çok iyi, tavsiye ederim yüksek bel alıyorum artık ben normal de giyemez oldum babaanne gibi çekiyprum yukarıAtmiştım aslındada demekki gören olmamış pek gene atıyimm
DeFacto ile Kadın ve Erkek Giyimde Akdeniz Modası
DeFacto ile kadın ve erkek modasında Akdeniz esintileri! Sen de hemen rahat giyimin öncüsü DeFactoya tıkla ve online alıÅveriÅin keyfine var!www.defacto.com.tr
Eşofman Altı - LC WAIKIKI - 199,99 TL
Gri Beli Lastikli Hamile Eşofman Altı size özel indirim, taksit ve kapıda ödeme avantajlarıyla LCW'de! Hemen online alışveriş yap, ürün kapına gelsin! - 0WG565Z8-CT3www.lcwaikiki.com
LCWAIKIKI Maternity Siyah Beli Lastikli Hamile Eşofman Altı size özel indirim, taksit ve kapıda ödeme avantajlarıyla LCW'de! Hemen online alışveriş yap, ürün kapına gelsin! - 0WG565Z8-CVLwww.lcwaikiki.com
Aldıklarım.bunlar bitanede kot pantolon aldım defactonda iki kıyafet aldım üst için okadar bi don bulamadımm
Oo hepsi çok iyi gerçektenAtmiştım aslındada demekki gören olmamış pek gene atıyimm
DeFacto ile Kadın ve Erkek Giyimde Akdeniz Modası
DeFacto ile kadın ve erkek modasında Akdeniz esintileri! Sen de hemen rahat giyimin öncüsü DeFactoya tıkla ve online alıÅveriÅin keyfine var!www.defacto.com.tr
Gri Beli Lastikli Hamile Eşofman Altı size özel indirim, taksit ve kapıda ödeme avantajlarıyla LCW'de! Hemen online alışveriş yap, ürün kapına gelsin! - 0WG565Z8-CT3www.lcwaikiki.com
LCWAIKIKI Maternity Siyah Beli Lastikli Hamile Eşofman Altı size özel indirim, taksit ve kapıda ödeme avantajlarıyla LCW'de! Hemen online alışveriş yap, ürün kapına gelsin! - 0WG565Z8-CVLwww.lcwaikiki.com
Aldıklarım.bunlar bitanede kot pantolon aldım defactonda iki kıyafet aldım üst için okadar bi don bulamadımm
Bende ondan çekiniyorum ama birkaç mağaza var sanırım trendyolda bende yorumlara falan bakarak alıyorumEvet canım bende düşünüyorum onu aklımda güzelce araştırıp bakacağım geçen gün muhendisinoglu sayfasına baktım incia ve mustela gözüme çarptı. Bio oil var bende ama başka bir şey için önce almıştım asla kullanmadım içeriği çok kötüymüş bu ikisine bakacağım sanırım dediğin gibi zamlaniyorlar. Annemde yavastan başla kullanmaya hiç fark etmezsin bile çatladığını dedi
Ya markaya hala karar veremedim weleda ve mama bee var aklımda, bi de trendyol satıcıları fake satabiliyor bi denetimleri yok nasıl yapsam
bilemedim. Ucuz da değiller. Geçen gün haberde gördüm Ankara’da baskında bilmem kaç milyonluk sahte ürün ele geçirilmiş
Kuzu benim dediğim gebelikte kullanılmıyormuymuş. ben bunu bilmiyordum. ve hala her gün kullanıyorum ben bunu. ay kullanmasam mı kiCanım eczacı eşime serum fizyolojik sprey vermiş doktoruma sordum kullanabilirsin deniz tuzu yerine geçer dedi. Doktora sormadan kullanmam zaten teşekkür ederim
oy maşallah göbüşe bak :)çıkıyor valla küçük küçükben de bunu 9. haftanın sonunda çekmiştim, yüzümü koymak yasak mı bilemedim, kafamı kesip ekledim. "kafamı kesip" cümleye bak
ben günde max 1,5 lt içiyorum o da haftaiçi iş yerinde gözümün önüne koyuyorum anca. haftasonları evde gram aklıma gelmiyor.Kızlar 2 litre su nasıl içiyorsunuz ya ben 1 bardak içeyim sabaha kadar tuvalete kalkıyorum uykum kaç kere bölünüyor.ödem mi toplayacak vucut gerçekten ozaman icmem lazım off
Kuzucum eczacı içinde kortizon olduğunu söylemiş ama biraz araştırdım kullanan hamileler de var sen onu doktoruna detaylıca bir sor ben eşim bunu getirince onu sormadım artık doktoraKuzu benim dediğim gebelikte kullanılmıyormuymuş. ben bunu bilmiyordum. ve hala her gün kullanıyorum ben bunu. ay kullanmasam mı ki
oy maşallah göbüşe bak :)
ben günde max 1,5 lt içiyorum o da haftaiçi iş yerinde gözümün önüne koyuyorum anca. haftasonları evde gram aklıma gelmiyor.
gece en az 3 kere tuvalete kalkıyorum bu durumda canımı çok sıkıyor :)
demek daha çok su içsem tuvaletten çıkamıcam ahfsdafhsdhfs
Benim ngs li embriyolardi. 46 kromozom da basılmıştı. Genetik degismez diye dusunuyorum. Tekrar nifty falan yaptirsam mi emin olamadım.12. Haftada bazı doktorlar 2li tarama da görüp söyleyebiliyor. İkizmi senin ondan mı o testleri yaptıracaksın. Benimde tüp bebek ama o testleri yaptırmıyorum
Oraya bakmadım hiç internettenmi aldın ben hamilelik kükot almak istedim açıkcası yaKü
külotta blackspade çok iyi, tavsiye ederim yüksek bel alıyorum artık ben normal de giyemez oldum babaanne gibi çekiyprum yukarırahat oluyor baya
Teşekkür ederiimm kuzum tesadüfen geçen eşim markete giderken birinin üstünde aynısını gördüü o kahverengi olan herkes alıyor bayaOo hepsi çok iyi gerçektenama kahverengi takıma ayrı vuruldum güle güle güzel günlerde giy kuzum
Bende ondan çekiniyorum ama birkaç mağaza var sanırım trendyolda bende yorumlara falan bakarak alıyorum
Evet internetten, geçen hafta indirimdeydi hamilelik için de aldım da henüz gelmedi yorum yapamıyorum o yüzdenOraya bakmadım hiç internettenmi aldın ben hamilelik kükot almak istedim açıkcası ya
Varmı linki bakıyimmEvet internetten, geçen hafta indirimdeydi hamilelik için de aldım da henüz gelmedi yorum yapamıyorum o yüzden
aynen bi sorayım doktoruma ben bunu. sağol kuzucumKuzucum eczacı içinde kortizon olduğunu söylemiş ama biraz araştırdım kullanan hamileler de var sen onu doktoruna detaylıca bir sor ben eşim bunu getirince onu sormadım artık doktora
ben mustela çatlak yağı aldım ve johnsons baby bebek yağı aldım.Çatlak kremi aldınız mı
Lierac ve biooil i duydum ben almadım daha ama
Benimde hiç tecrübem yoktu araştırmıştım alışana kadar ağlamalar devam eder yazıyorlardı bebek gibiler yaa komşum diyordu çocuk gibi ilgileniyorsun ama çok tatlı oluyorlar köpekten korkan biri olarak koynuma alıp yatasım geliyorEvet daha 2 aylıkk ay biraz içim rahatladı sen böyle diyince.Peki gece ağlamaları da kalkıcak mı ortadan gece hiç uyutmadı bizi çünkü
Canim geçmis olsun cok iyi yapmissin gittigine. Progestan benim en iyi arkadasimKızlar çok sağ olun zaten buraya yazar yazmaz duramadım gittim bebekte bişi yok yalnız 2 gün önde gözüküyor bu da normal mi anlamadım progestan diye bişi verdi kullanan var mı ödüm koptu yaa doktorlara göre her şey normal gibi değil mi Her şeye olur öyle diyorlar
Benim ngs li embriyolardi. 46 kromozom da basılmıştı. Genetik degismez diye dusunuyorum. Tekrar nifty falan yaptirsam mi emin olamadım.
Ikiz benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?