Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Atmiştım aslındada demekki gören olmamış pek gene atıyimm

Aldıklarım.bunlar bitanede kot pantolon aldım defactonda iki kıyafet aldım üst için okadar bi don bulamadımm

Ben gördüm daha hamile olduğumu bilmiyordum ama hamileymişim kız görmüştüm haşa belli değil şuan bakalım hayırlısı sağlıklı olsun da :)

3 gündür burnum tıkalı yatıyorum prilamı da kestim belki geçmiştir bulantım diye ama yok geçmiyor Sürekli hasta gibi gezmekten sıkıldım günleri sayıyorum artık bitsin şu 1. trimester diye
Bende kusma yok ama böyle sürekli midem ağzımda geziyorum geyirmelerim sıklaşıyor ayy ne zormuş bu süreçler allah inşallah doğurmayı nasip etsin bu zahmetimiz boşa gitmesin inşallah

Evet canım bende düşünüyorum onu aklımda güzelce araştırıp bakacağım geçen gün muhendisinoglu sayfasına baktım incia ve mustela gözüme çarptı. Bio oil var bende ama başka bir şey için önce almıştım asla kullanmadım içeriği çok kötüymüş bu ikisine bakacağım sanırım dediğin gibi zamlaniyorlar. Annemde yavastan başla kullanmaya hiç fark etmezsin bile çatladığını dedi
Kız atmiyorsunuz ki görelim 3 gündür gözümü açamıyorum zaten baktım şimdi internetten hep XS kalmış
Ya markaya hala karar veremedim weleda ve mama bee var aklımda, bi de trendyol satıcıları fake satabiliyor bi denetimleri yok nasıl yapsam
bilemedim. Ucuz da değiller. Geçen gün haberde gördüm Ankara’da baskında bilmem kaç milyonluk sahte ürün ele geçirilmiş

külotta blackspade çok iyi, tavsiye ederim yüksek bel alıyorum artık ben normal de giyemez oldum babaanne gibi çekiyprum yukarırahat oluyor baya

Reactions: Jou
Oo hepsi çok iyi gerçekten ama kahverengi takıma ayrı vuruldum güle güle güzel günlerde giy kuzum
Bende ondan çekiniyorum ama birkaç mağaza var sanırım trendyolda bende yorumlara falan bakarak alıyorum

Canım eczacı eşime serum fizyolojik sprey vermiş doktoruma sordum kullanabilirsin deniz tuzu yerine geçer dedi. Doktora sormadan kullanmam zaten teşekkür ederim
Kuzu benim dediğim gebelikte kullanılmıyormuymuş. ben bunu bilmiyordum. ve hala her gün kullanıyorum ben bunu. ay kullanmasam mı ki
çıkıyor valla küçük küçük ben de bunu 9. haftanın sonunda çekmiştim, yüzümü koymak yasak mı bilemedim, kafamı kesip ekledim. "kafamı kesip" cümleye bak
oy maşallah göbüşe bak :)
Kızlar 2 litre su nasıl içiyorsunuz ya ben 1 bardak içeyim sabaha kadar tuvalete kalkıyorum uykum kaç kere bölünüyor. ödem mi toplayacak vucut gerçekten ozaman icmem lazım off
ben günde max 1,5 lt içiyorum o da haftaiçi iş yerinde gözümün önüne koyuyorum anca. haftasonları evde gram aklıma gelmiyor.
gece en az 3 kere tuvalete kalkıyorum bu durumda canımı çok sıkıyor :)
demek daha çok su içsem tuvaletten çıkamıcam ahfsdafhsdhfs

Kuzucum eczacı içinde kortizon olduğunu söylemiş ama biraz araştırdım kullanan hamileler de var sen onu doktoruna detaylıca bir sor ben eşim bunu getirince onu sormadım artık doktora

Reactions: kdv
12. Haftada bazı doktorlar 2li tarama da görüp söyleyebiliyor. İkizmi senin ondan mı o testleri yaptıracaksın. Benimde tüp bebek ama o testleri yaptırmıyorum
Benim ngs li embriyolardi. 46 kromozom da basılmıştı. Genetik degismez diye dusunuyorum. Tekrar nifty falan yaptirsam mi emin olamadım.
Ikiz benim

Oo hepsi çok iyi gerçekten ama kahverengi takıma ayrı vuruldum güle güle güzel günlerde giy kuzum

Bende ondan çekiniyorum ama birkaç mağaza var sanırım trendyolda bende yorumlara falan bakarak alıyorum
Teşekkür ederiimm kuzum tesadüfen geçen eşim markete giderken birinin üstünde aynısını gördüü o kahverengi olan herkes alıyor baya

Kuzucum eczacı içinde kortizon olduğunu söylemiş ama biraz araştırdım kullanan hamileler de var sen onu doktoruna detaylıca bir sor ben eşim bunu getirince onu sormadım artık doktora
aynen bi sorayım doktoruma ben bunu. sağol kuzucum
Çatlak kremi aldınız mı
Lierac ve biooil i duydum ben almadım daha ama
ben mustela çatlak yağı aldım ve johnsons baby bebek yağı aldım.
daha kullanmaya başlamadım indirimde yakalamıştım öyle aldım.
ama sanırım artık kullanmaya başlayacağım. duştan sonra vücudum çok kuruyor çünkü

Evet daha 2 aylıkk ay biraz içim rahatladı sen böyle diyince.Peki gece ağlamaları da kalkıcak mı ortadan gece hiç uyutmadı bizi çünkü
Benimde hiç tecrübem yoktu araştırmıştım alışana kadar ağlamalar devam eder yazıyorlardı bebek gibiler yaa komşum diyordu çocuk gibi ilgileniyorsun ama çok tatlı oluyorlar köpekten korkan biri olarak koynuma alıp yatasım geliyor kızımı kıskandı benimki uykusu gelince kucağımda falan yatmak istiyordu alışana kadar işin zor tuvalet içinde pedinden başka yere yaparsa kolonya dök yaptığı yere koklat bidaha oraya yapmaz dediler

Canim geçmis olsun cok iyi yapmissin gittigine. Progestan benim en iyi arkadasim sabah 200 aksam 200 gunde 2 kere olmak uzere fitil seklinde kullaniyorum. Dusuk olmasini engelliyor. Benim ilk hamileligim dusukle sonuclandigi icin ikincide kullandim 12. Haftaya kadar. Simdide kullaniyorum. Hic korkma

Benim ngs li embriyolardi. 46 kromozom da basılmıştı. Genetik degismez diye dusunuyorum. Tekrar nifty falan yaptirsam mi emin olamadım.
Ikiz benim

Peritonologla görüşürsün canım o gerekli görürse yaptırırsın bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…