Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Bende kusma yok ama böyle sürekli midem ağzımda geziyorum geyirmelerim sıklaşıyor ayy ne zormuş bu süreçler allah inşallah doğurmayı nasip etsin bu zahmetimiz boşa gitmesin inşallah
az kaldı canım sorunsuz illaki ilerlemiyor hamilelikler ama az kaldı tekmelerini hissetmemize ve keyif alma günlerine. son 2 ay bi zorlayacaklar ama olsun .
2. Hamilelik olunca ve sonrasını düşünce kendi kendime diyorum sonrası hem keyifli hem yorucu olacak o yüzden olumsuzluklara inat 9 ayın tadını cıkar

Tekmeler ne zaman başlıyor kuzu

Evet bende kesinlikle öyleyim ve şöyle birsey su içmeyi de sevmiyorum ama bebişlerimiz için mecburuz artık

Reactions: kdv
Ben de yemek yiyemiyorum su icemiyordum. Serum veriliyordu haftalik olarak bana. Bu hafta biraz daha iyiyim.
Ah aman iyi olun ya enerjiye ihtiyacımız var gerçekten önceden bayılmayan ben kaçkere bayıldım hamilelikten beri. Gerçekten güçsüz düşüyoruz. Bu arada ben uygulama indirdim su için oyle aklıma geliyor içmek sizinde öyleyse tavsiye ederim

Amin inşallah hepimizi korusun rabbim. Hep tedirgin hep meraklıyım test sonucu nolcak ne çıkıcak sağlıklı mı olcak aman hep merak onu bi alsam elime görsem ne güzel olcak.

Benim ngs li embriyolardi. 46 kromozom da basılmıştı. Genetik degismez diye dusunuyorum. Tekrar nifty falan yaptirsam mi emin olamadım.
Ikiz benim

bu söylediğin transferden önce yapılan detaylı genetik tarama di mi?

ben de yaptırmıştım eğer oysa, kafamı kurcalıyo en baştan beri, onu yaptırdıysam tekrar ikiliye gerek var mı diye

Haaaa ben aslında korkumdan alamıyorum ayakta kan gelecek diye ödüm kopuyorr cesaret edemiyorum bitürlüü
Valla aynı korku bende de var ve ben hep ayakta duş alıyorum canım.
Önce kafamı öne eğip saçımı yıkıyorum, sonra suyu biraz daha soğuğa getirip hızlıca yıkanıp çıkıyorum.

Reactions: Jou
Bende incia sonra bio oil alacaktım bio oili önermemiș incia ile devam ederim sanırım. Bazıları da alta bebe yağı sürüp üstüne kremi sürüyormuş o koyu kıvam azalıp sürme de kolaylaşıyor diyenler var
Çatlak kremi aldınız mı
Lierac ve biooil i duydum ben almadım daha ama
Incia alcam ben. Bio oili de sonra alacaktım ama içeriği temiz değilmiş çok fazla A vitamini içeriyormuș
Kızlaarrr ya aramızda ayakta duş alan varmıı hiç
Ben hep ayakta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…