Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Bende kaynar suda yıkanıyorum inşallah sorunsuz devam eder, ayy bebişimi özledim gızz şimdi ne büyümüşlerdir
Ama sıcak su kan bebeğe kan akışını yavaşlatıyormuş kuzum hep öyle almadaa bazende ılık all daha faydalı oyüzden evet bende özledimm olsun 2 hafta kaldı şurda 15 gün geçti doktora gidelii anlamadım bile

Günler ne çabuk geçiyor ya シ perşembeye az kaldı bakalım sonra kaç gün sonra çağıracak nedense alışveriş için bana erken geliyo ya ben mi öyleyim

Ayy ama düşünsene herkes giyerek deniyorsa onlarda giymiştir denediklerimizi çok kötü ya tehlikeli biraz yıkamadan giyilmemesi lazım
Vallaha ben mağazada hep denedim mecburr başka türlü olmuyor ama denediklerimi aldım zaten yıkamadan hiç giymedim

Günler ne çabuk geçiyor ya シ perşembeye az kaldı bakalım sonra kaç gün sonra çağıracak nedense alışveriş için bana erken geliyo ya ben mi öyleyim
Normalde erken kuzum evett ben eşim için pek fırsatı olmadığı için gitmişken istanbula aldım büyük beden aldım sonuçta şişicez diye ama aldım eşofmanlarda esniyo bollaştı bile şuan giydiğim baya yürücek

Vallaha ben mağazada hep denedim mecburr başka türlü olmuyor ama denediklerimi aldım zaten yıkamadan hiç giymedim
Aynen uzmanlar uyarıyor dikkatli olun diye

Kızz ne zaman rahat yüzü görücez biz benim mide kasılması moral gidip geliyor üstüne arada uykusuzluk ekleniyor

Reactions: Jou
bende kısmet olursa önümüzdeki ay alırım 3. Ayı tamamlamış olurum inşallah, kız resmen dışarı çıkmayı gözümde karartmışım kaç gündür ekmek almaya bile gitmedim halbuki dışarıyı seven biriyim

Aynen uzmanlar uyarıyor dikkatli olun diye

Kızz ne zaman rahat yüzü görücez biz benim mide kasılması moral gidip geliyor üstüne arada uykusuzluk ekleniyor
Desen hiç uyumamışım gibi hep uyku var üstümde ama uyuyamıyorumda mide açken çok kötü oluyor ama dün gece ilkkez kustumm

Bendee öylee ama ben tenha biyerde oturuyorum market bile baya uzak eşim alıyo geliyo hep arabayla bazen ben yürüyerek giderdim amaa birazdaha şu 3 ayıda bitirsek ondan sonra yürüyüşe başlıcam kilomu korumuş olurum hem kolay doğum olur

Ayy ama düşünsene herkes giyerek deniyorsa onlarda giymiştir denediklerimizi çok kötü ya tehlikeli biraz yıkamadan giyilmemesi lazım
benim biraz basenlerim var sanırım :) kardeşimin ve kuzenimin hamilelik taytlarını giymiştim denemek için katiyen bacağımdan yukarı geçmedi. geçenlerde çok dar oldu rahat edemedim. S ya da M bedendi taytlar hatırlamıyorum. ama olmadı yani :) o yüzden mecbur denemem lazım canım

Aynen zâten bende 3. Ayı bekliyorum sonra düzenli yürüyüş yaparım ve ek gıda almalar başlıcak bir dert biterken diğeri başlıyor ama en sabırsızlıkla beklediğim şey cinsiyet ya

Almışken büyük al inan çabuk dolucaz kilodan bana öyle geliyor kışta geliyor evdeyiz hepten şişcez

Almışken büyük al inan çabuk dolucaz kilodan bana öyle geliyor kışta geliyor evdeyiz hepten şişcez
Sormaa aynenn ama şanslıyızzz benim komşum agustos sonunda doğdu hava çok sıcaktı ee bide zaten üstünde sıcka basma vardı hepten pişiyordu menopoz gibii sürekli ağladı biz direk tam yaz başlamadan doğurcaz rahat olcak

Evet evet tam yaz başlangıcı ben asla sıcağa gelemem pervaneyi dikerim karşıma

Reactions: Jou
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…