Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Yaa çok iyi yapmışsın canım. Ben de pentiden aldım haftasonu onlinedan, gelmedi henüz. Pijama altı, şort, atlet, sütyen, külot baya aldım

Evet bende kesinlikle öyleyim ve şöyle birsey su içmeyi de sevmiyorum ama bebişlerimiz için mecburuz artık
al benden de o kadar. yazın bile günde belki 1 bardak içerdim. o kdar içmiyordum yani. bu bile büyük bit şey benim için
Kızlaarrr ya aramızda ayakta duş alan varmıı hiç
ben de hep ayakta alıyorum kuzu

Yaa çok iyi yapmışsın canım. Ben de pentiden aldım haftasonu onlinedan, gelmedi henüz. Pijama altı, şort, atlet, sütyen, külot baya aldım
Bana da mağazadaki kız hamileyseniz daha atlet külot falan bakalım dedi de ben şimdi ne kadar olacağımı bilmediğim için o topa girmedim hayırlısıyla bu ayın sonu gelsin doktora gidip bebişimi göreyim bende başlayacağım 12 haftalık falan olucaz çünkü

Demekki olmadı birşey zaten ayakta yıkanmaya bile mecalim yoktu okadar çok ağrım vardı ayakta duramazdım hiç
Evet ama korktum şimdi hiç düşünmemiştim de bişey olabileceğini. Bir de çok sıcak suyu severim, burda okuduğumdan beri biraz daha ılık yapmaya çalışıyorum ve çalıştığım için her gün duş alırım eve gelince

Reactions: Jou
Bende çok sıcak su severim inan bende ona çok zorlanıyorum ılık alıyorum ama çok üşüyorum sonra çıkınca

Haaaa ben aslında korkumdan alamıyorum ayakta kan gelecek diye ödüm kopuyorr cesaret edemiyorum bitürlüü
Bende malum günekadar ayakta yikaniyordum eşim yasakladı çabucak oturarak yavaşça diyor hem çabucak hem yavaşça bende korktum kuru şampuan al ıslak mendille silineyim 6 ay nolcak diyorum korkuyorum yıkanmaya enn sevdiğim şey halbuki

Benimki oyle iştee hem korkuyorum hem eşim diyo hassas dönemdesin neolur neolmaz oturarak al duş diyo çok ayakta duruyorum banyo yaparken oyüzden

bende dün pentiden tayt ve külot aldım.Birer beden büyük aldım bende
henüz çok göbek olmadığı için külot slip aldım ama güzel yumuşak ve geniş kalıp fiyatta uygundu mom ürünlerin çoğunda %40 indirim var
Hamile Taytta 179 dan 69 a düşmüş ben çok beğendim yumuşacık benim kilom aynı ama karnımda ve bel çevremde şişlik genişleme var normal pantolonlar ve kotlar akşama kadar masa başında aşırı rahatsız ediyordu özellikle düğme kısmı.Taylarında belleri hep toparlayıcı özellikli akşama kadar daralıyorum içinde .Dün hemen yıkadım bugün giydim yok böyle bir rahatlık öneririm bi göz atın

Baktım da şimdi tayt çok iyiymiş gerçekten M beden kalmamış sanırım denk gelirsem bir mağazadan da bakayım çok teşekkür ederim canım

tayt güzelmiş gerçekten. ama denemeden alamam ben ne yazık ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…