Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Ben operayı yükledim hem reklam olmuyor kadınlar kulübünde hemde kısayolunu ekrana koydum direk girebiliyorum şifre kaydoluyor öyle deneyebilirsin

Ha onu bilmiyorum kuzum indir ordan girersin senin telefon android se telefonun masaüstüne kaydedebilirsin sayfayı anlatırım onuda
Yok iPhone. Şimdi chrome indirdim tekrar istemedi şifre. İlginç. Demek ki tarayıcıdanmış. Teşekkür ettim çözülmüş oldu

Kızlar benim bugün kalça kemiklerim bariz şekilde ağrıdı oturmakta uzanmakta zorlandım ara ara böyle oluyor. Neden olur biliyor musunuz? Acaba yanlara doğru genişliyor muyum

Ne yapacağımı şaşırdım ben de uzansam bir taraftan diğerine dönemiyorum hergün yeni şeyler yaşıyoruz bakalım
Geçmiş olsun. Benim de belimde oluyor ağrılar. Vücut da şaşırdı iyice ne yapacağını artık ağırlaşınca ne yapacağız hiç bilmiyorum karnımı kocaman düşününce panik atak geliyo

Orası da doğru

Aynen doğru bende kara kara düşünüyorum sanırım wc giderken bile zorluk çekicem oturarak uyuyacağımı düşünüyorum

Aynen doğru bende kara kara düşünüyorum sanırım wc giderken bile zorluk çekicem oturarak uyuyacağımı düşünüyorum
Ben halihazırda tuvaletten nefret etmiş durumdayım 15-20 dk bir gidiyorum yoruldum inşallah bu durum geçiyordur şu süreçler sağ Salim geçerse son zamanlarda doğum korkusu saracak beni galiba burda önce doğuranlar olursa belki rahatlatırlar Haziran geldiğinde. İlk şanslı kim olacak acaba aramızda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…