Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Aynen bende telafi yorumları bekliyorum belki biz doğurana kadar Jou bebeğiyle yazlığa gider o anlatır bize

pahalı mı sanki :/
Fiyatlar çatlak kremi diyince nedense hep uçuk. Bir de kesinlikle almayacaklarımı eleyince kalanlar hep bu bantta. Bi de psikolojik olarak Alman malıysa iyidir diye düşündüm yalnız erken almakta fayda var çatlak kremleri hep ithal gelecek ay öbür ay yine zam gelir

Hiç. Bilgim yok ne zaman itibariyle kullanmaya başlıyoruz

Hiç. Bilgim yok ne zaman itibariyle kullanmaya başlıyoruz
Ben de bilmiyorum bugün bakıyordum biri yazmış ki: vücut size söylüyor ilk başlarda zorla yedirmeye çalışıyordum sonralarda kendi kendine emmeye başladı kremi. Kuruyacak galiba iyice gerilince karın. Ben 2. Trimesterda başlarım diye planladım erken bile olabilir bazıları son üç ay demiş bu çatlak konusu tam bir muamma sürpriz

En iyisi çatlak başlar başlamaz başlayalım yoksa krem yetiştiremeyiz

Sezeryan da 38/39 gibi alıyorlar bebişi. gec döllenme bile olsa bi sıkıntı olmadığı sürece bebişler karar veriyor ne zaman gelmek istediklerine. bakarsın haftasına göre illerde olur bebiş. benim mesela tekrar preeklampsi sorunu yaşamaz ve bebiş haftasına göre uyumlu kalırsa mayıs sonu gibi gelir diye düşünüyorum bakalım nasip

Normal devam ediyor değil mi hamilelik 12. Haftadan sonra nasıl gitti?? Bi de bana istirahat et ilişki yasak falan dedi üzüldüm riskli galiba
Tabiki normal devam ediyor. Hatta ben 12. haftada korktum birakmak istemedim 1 hafta daha devam et dedi ve sonra biraktim. Cok sukur bebisim su an 5 bucuk aylik cokta saglikli cancan. Vallah bana iliski yasagi hic koyulmadi. Ama koymasinlarda zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…