Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Aaa benim de allah kısmet ederse erken gelir ikizler erkenci ayy heyecan bastı düşününce

Ya oda aklımda aslında ama her hastanede bulunuyormu bu yöntem acaba hem ağrıyıda hafifletiyormuş
Özelde mi düşünüyorsunuz? Gördüğüm kadarıyla büyükşehirlerde suda doğum var ben konyada olcam biraz araştırdım bi de ebe tutma diye bişi çıkmış baya özel ebe geliyo doğuma ilk bi garibime gitti sonra normal gelmeye başladı

Reactions: Jou
Kesinlikle doğum özelde olmalı isterseniz borç yapın ama farz görün devlet berbat ötesi bide covid de var tam hüsran

Yok kuzu ikiz ya ondan genelde ikizler sezeryan oluyor çok nadir normal doğum yapan var
Aaaaa ikiz miiiay süper yaa benim kuzenlerim var ikiz süper bişi otomatik kardeşle doğmak, çok sevindim senin adına inşallah sağlıcakla gelsinler de salla sezaryen doğum değil mi sanki bişi olmaz

Aaaa hiç bilmiyorum okadarı eve canım özell benimde sormak lazım ama suda doğum daha pahalıymış sanırım belki istanbulda doğururum bilmiyorumm

Aaaaa ikiz miiiay süper yaa benim kuzenlerim var ikiz süper bişi otomatik kardeşle doğmak, çok sevindim senin adına inşallah sağlıcakla gelsinler de salla sezaryen doğum değil mi sanki bişi olmaz
Allah razı olsun tatlım allah inşallah sağ salim gelişip doğmalarını nasip eder bakması da zordur kız doğuma takılmıyorum aslında

Kesinlikle doğum özelde olmalı isterseniz borç yapın ama farz görün devlet berbat ötesi bide covid de var tam hüsran
+1. Ben taşrada görev yaptığım için özel hastane falan yok kontrol mecbur devlete gidiyorum izdiham her seferinde sinir krizi geçiriyorum zaten randevular dolu gidip sıra alıp beklemek de ayrı bi imtihan Allah herkesin yardmcsı olsun ne diyelim

Kontrol bişey olmaz ama özeli doğuma yakın mutlaka ayarla canım yoksa delik deşik ederler seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…