Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Allah razı olsun tatlım allah inşallah sağ salim gelişip doğmalarını nasip eder bakması da zordur kız doğuma takılmıyorum aslında
Ne yalan söyleyim zor ama çok güzel oluyor, iki üç yaşına geldiklerinde rahatlarsın zaten bizim tek biz de o zaman anca rahatlarız o yüzden panik yok bi taşla iki kuş olcak

Doğruu evettt sezaryrn oluyo normal doğumda macera resmenn olsunn bee canoo bakalım bende normal olcakmı rahim acılcakmı nolcak
Allahım sen yardım et bize kız doğum yaklaştıkça heyecan yerini korkuya bırakacak nasıl yaptıysak öyle de çıkaracaz

Ne yalan söyleyim zor ama çok güzel oluyor, iki üç yaşına geldiklerinde rahatlarsın zaten bizim tek biz de o zaman anca rahatlarız o yüzden panik yok bi taşla iki kuş olcak
İnşallah canım bide bir kız bir erkek olsa inşallah allahın izniyle artık 3. Çocuk muamma

Kontrol bişey olmaz ama özeli doğuma yakın mutlaka ayarla canım yoksa delik deşik ederler seni
Çok doğru, yakın zamanda ölümler olmuş zaten doğumda…yani üzücü bi durum buralı olup burda yaşayanlar buraya mecbur olanlar için…doğum iznim başlar başlamaz annemlere koşcam inşallah

Çok doğru, yakın zamanda ölümler olmuş zaten doğumda…yani üzücü bi durum buralı olup burda yaşayanlar buraya mecbur olanlar için…doğum iznim başlar başlamaz annemlere koşcam inşallah
Bende iznim başlar baslamaz annemlere geçicem inşallah

Eveeeet hatta 2021 haziran annesiydim simdide 2022 haziran. Allah sonumu hayir etsin sag salim kucagimiza alalim canim
Süper yaa eşim de hemen bi tane daha istiyor daha bismillah birini bi doğuralım daa. Ne yalan söyleyim süper olur kardeş kardeş büyürlerbebeğin nasıl ekstra zor oluyordur yalnız bizim söylenmelerimiz vız geliyordur şimdi

Hiiiiçte korkulacak bisey yok cancan icini ferah tut ben yaptiysam hepiniz yaparsiniz. Cok zor diyenlere kulak asma. Aslanlar gibi dogurucaz
Rabbim yardım ediyor çok şükür allah bütün annelere su gibi hafif doğum geçirmeyi nasip etsin inşallah canım

Benim sezaryen olacağı için muhtemelen mayısta doğacak gibi geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…