Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Kızlar günde 12-13 saat uyuyan var mı benim gibi?
Hemen hemen evet Ama prilam içmesem daha az uyurum
Ohh be beklediğim cevap buydu işte. Birde özelde ameliyat olacam zaten
Özel olsun devlet olsun sanmıyorum pas olacağını ya. İnstagramda bi doktor takip ediyorum çok severim kendini ilk ona sormuşlar o da olmaya gerek yok paslı alet ameliyathanede olmayacağına göre demişti. O zaman mantığıma yatmıştı

Mutlaka iğne ve progestan hap vermesi gerekiyor kullanıyomusun

Sanmıyorum olucağını açıkcası özel devlet farketmez bütün hastanelerin buna dikkat etmesi gerekiyo insan sağlığı sonuçta
Nebilimm neolur neolmazz mikrop kaparsın ya oyüzden oyle dedim canım hayırlısı

Hadi güzel haberlerle gel kıpır kıpır görürsün şimdi bebişi

Allah kolaylık versin canım bizlere valla çok zormuş miden mi rahatsız acaba neden acı su geliyor

Çok sağol canım eşim covit olduğu icin ben de temasliyim diye ozel hastaneler bakmadi devlete yonlendirdiler simdi sehir hastanesine geldim insallah bisey olmamıştır bebeğime mutlaka ilaç vermesini soylicem

Özel hastanede paslı aletler olmuyormukii
Bebeğin göbek bağı kuruyana kadar her türlü mikroba açık oluyormuş.
Musluktan akan su ile yıkanıyor sonuçta, oradan bile pas gelebilir Allah korusun.
Bana kalırsa yaptırmakta fayda var canım.

Yıllardır gebelere yapılan bir aşı bu, yeni bir şey değil ki.
Hangi çocuğa ne zararı olmuş?

Aldıklarımı buldum netten ekleyim kızlar

1 tanede elbise vardı onu bulamadım

Eevttt bende onu diyorum canımm ben zaten en başından beri yaptırmayı düşünüyorum eşim dedi ona kapmadı diye sana mikrop kapmıcak anlamına gelmez dedi neolur neolmaz biz işimizi garantiye alalım dedii genede kullanan var o aletler hep kullanabiliyorlar musluklar zaten hep pis su

bebekleri bildiğim kadarıyla artık yikamiyorlar ama aşıyı her ihtimale karşı olmakta yarar var bence de. en basit bulaşık yıkarken bazen elimi tel kesiyor. ona karşı bile bir tedbir yani tetonoz aşısı.

bebekleri bildiğim kadarıyla artık yikamiyorlar ama aşıyı her ihtimale karşı olmakta yarar var bence de. en basit bulaşık yıkarken bazen elimi tel kesiyor. ona karşı bile bir tedbir yani tetonoz aşısı.
Evet, çoğu yerde yıkamıyorlar artık, biliyorum.
Hastanede yıkamaktan bahsetmiyorum sadece canım, eve geldikten sonra yıkanıyor sonuçta bebek.
Göbek bağı düşse de orası hemen kurumuyor.
Allah korusun, önlem almakta fayda var.
Bilinen bir zararı da yoksa benim de fikrim yapılması yönünde.

ay canan o göbek bağı da benim korkulu rüyam. ben o düşene kadar kucağıma alabilir miyim tereddüt teyim. hele yigenimin birisi benim kucağımda iken düşmüş ay bı baktım tulumun altında bir sert bişey geziyor sıvazlıyorduk sırtını ay ilk korkum oranın kaynayıp kanamadigiydi.

Evet yaa, ben de hiç bakamıyorum.
Kız kardeşimin 3.kızı oldu 25 gün önce.
Bezini değişirken görücem diye çıkıyorum odadan.
3.yeğen, hala alışamadım.

Tabiii aynen onu diyorum bende bi zararıda yok çünkü aşının ben olucam neolur neolmazz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…