- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #9.801
Demek ki endişe etmemeliyim sürekli uyuyorum
Demek ki endişe etmemeliyim sürekli uyuyorum
Benim de yarın 11.40’ta randevum.Canlar ben yarın miniğimi görmeye gidiyorum 3 deumarım bir sorun yoktur her kontrol= stres heyecan vallahi
Ah hadi insallah sagsalim görüp gelelim icimiz rahat etsinBenim de yarın 11.40’ta randevum.
Aynen dediğin gibi, stres, heyecan, korku...
Ne ararsan var bende de.
Allah kolaylık versin.merhabalar hanımlar, bende aranıza yeni katıldım. 10+6 dayım. 6. haftaya girdiğim günden beri giderek artan ve hayatı zehir eden mide bulantıları yaşıyorum. Kimi günler istifra ettirecek kadar sert, kimi günler tüm gün huzursuzluk veren cinsten. Ama asla geçmiyor, dinmiyor. Hele tiksinmelerimin haddi hesabı yok. Tiksinmediğim şey sayısı bir elin parmağını geçmeyecek cinsten. Mutfağa giremiyorum, evimden nefret eder oldum. Bir de kabızlık sorunum var ki anlatamam. Su görmek istemiyorum, normalde suya aşık bir insanım günde belki 3 litre su tüketen biriydim, şimdi 330 ml'lik şişeyi bitiremiyorum. Bağırsaklarım çalışmayı bıraktı, 5 günde bir ancak tuvalete çıkıyorum, onda da lağmansız olmuyor çünkü afedersiniz taşlaşmış ve makatı tıkamış oluyor.
İlaç olarak sabah 1 akşam 2 prilam ve gün içerisinde de aşırı yoğunsa 1 metpamid içiyorum. Ne yapacağımı şaşırdım. Annem geldi yanımda kalmaya başladı yoksa açlıktan bakımsızlıktan ölecektim, ama kadıncağız ne yemek saysa kusacak gibi oluyorum, çorbayla besleniyorum sadece.
Sizlerin konuşmalarını birkaç gündür takip ediyorum. Benim kadar ağır geçirmiyor oluşunuza sevindim ama kendime de daha çok üzüldüm.
İnşallah canım.Ah hadi insallah sagsalim görüp gelelim icimiz rahat etsin
Ömer Hayyam, Instagram: "Ben bir göçmen kızı gördüm tuna boyunda... 💐 #reels #beğeni#sözler #sözlerköşkü #keşfet #anlamlıvideolar #şarkı #müzik #geceyebirvideobırak #istanbul #instalike"
26K likes, 225 comments - omerhayyam09, November 8, 2021: "Ben bir göçmen kızı gördüm tuna boyunda... 💐 #reels #beğeni#sözler #sözlerköşkü #keşfet #anlamlıvideolar #şarkı #müzik #geceyebirvideobırak #istanbul #instalike".www.instagram.com
Kızlar
Güzel haberlerle gelirsin kocaman olmuştur şimdiCanlar ben yarın miniğimi görmeye gidiyorum 3 deumarım bir sorun yoktur her kontrol= stres heyecan vallahi
Insallahhh canım benim çok heyecanlıyım gerçektenGüzel haberlerle gelirsin kocaman olmuştur şimdi
Maşallah ya bende benimkini merak ediyorum büyümüş mü diyeHareket etmiyordu ya doktora sordum normal dedianası gibi sakin bebe olacak herhalde
Canlar ben yarın miniğimi görmeye gidiyorum 3 deumarım bir sorun yoktur her kontrol= stres heyecan vallahi
Hadi güzel haberler olsun inşallah kıpır kıpır hareketlerle gözükürler bebişlerBenim de yarın 11.40’ta randevum.
Aynen dediğin gibi, stres, heyecan, korku...
Ne ararsan var bende de.
Tam değil kuzucum toplanmış dedi doktorMaşallah ya bende benimkini merak ediyorum büyümüş mü diyedaha 2 hafta var elleri kolları belli oluyor muydu canım
At canım çok şükür kendi iyi olsun da maşallahTam değil kuzucum toplanmış dedi doktorzaten bu doktordan pek bir şey anlayamıyorum açıkçası kendi doktorum ayrıntıyla gösteriyor buna gitme amacim kalbini duymak sağlıklı olduğunu görmekti gripten sonra nasıl diye bir baktık bak atayım hatta
benim hayatımda kabızlığım olmamıştı, son 3 haftadır başladı. incir, kayısı, zeytinyağı vs. her şeyi denedim kendimi zorlayıp ama maalesef fayda vermedi. Bir de ayvayı deneyeceğim çok teşekkür ederim
benim tospikte yakaladı mı acaba çok merak ediyorum. ben de 1 hafta geriden geliyordum ya. bakalım bu cumartesi günü doktorumuz ne dicek acaba. şu anda 10+0ım ama aslında 11+0 olmam gerekiyorBu arada bebiş 10+0 çıktı normalde 9+3 tük. Yani sürekli değişiyor şimdilik bir tarih belirlemeyelim böyle olması çok normal ilk 3 ay dedi şimdi de Sat ı yakalamış miniğim.
12. Haftadan sonra hafta belirleriz dedi öyle bu sefer çok iyi yaklaştı sağolsun
İnşallah kuzum atıyorum etiketleyeyim seniAt canım çok şükür kendi iyi olsun da maşallahbana doktorum Bi daha ki geldiğinde elini kolunu ayaklarını görürüz cinsiyeti söylerim dedi acaba erken de gözükür mü diye soruyorum
Yakalamıştır belki kuzum benim de 2-3 gün geç çıktı sadece normalde 1 hafta idi. Valla sadece cm olarak büyümüş öyle net bir bebek göremedim bende ama kullandığı makineden dolayı da olabilirbenim tospikte yakaladı mı acaba çok merak ediyorum. ben de 1 hafta geriden geliyordum ya. bakalım bu cumartesi günü doktorumuz ne dicek acaba. şu anda 10+0ım ama aslında 11+0 olmam gerekiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?