Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Allah kolaylık versin.
Herkesin derdi başka.
Benim öyle pek bulantım yok ama kanamalar oldukça yüreğim ağzımda geziyorum.
Hatta midem bulandığında mutlu oluyorum gebelik devam ediyor diye.
İlk gebeliğim kalp durmasıyla sonuçlanınca korkularım büyük, her muayene benim için stres sebebi.

Oyy o yanakları yerim maşşallah

Maşallah ya bende benimkini merak ediyorum büyümüş mü diye daha 2 hafta var elleri kolları belli oluyor muydu canım
Tam değil kuzucum toplanmış dedi doktor zaten bu doktordan pek bir şey anlayamıyorum açıkçası kendi doktorum ayrıntıyla gösteriyor buna gitme amacim kalbini duymak sağlıklı olduğunu görmekti gripten sonra nasıl diye bir baktık bak atayım hatta

At canım çok şükür kendi iyi olsun da maşallah bana doktorum Bi daha ki geldiğinde elini kolunu ayaklarını görürüz cinsiyeti söylerim dedi acaba erken de gözükür mü diye soruyorum

ayaza
ben de hamile kaldığımdan beri kabızım sonucu kefirde buldum. 5 gündür markete gidip kefir alamadım ve sonuç yine hüsran. 5 gündür patlıcam. bu akşam kesin almam lazım artık delircem yoksa

benim tospikte yakaladı mı acaba çok merak ediyorum. ben de 1 hafta geriden geliyordum ya. bakalım bu cumartesi günü doktorumuz ne dicek acaba. şu anda 10+0ım ama aslında 11+0 olmam gerekiyor

At canım çok şükür kendi iyi olsun da maşallah bana doktorum Bi daha ki geldiğinde elini kolunu ayaklarını görürüz cinsiyeti söylerim dedi acaba erken de gözükür mü diye soruyorum
İnşallah kuzum atıyorum etiketleyeyim seni
benim tospikte yakaladı mı acaba çok merak ediyorum. ben de 1 hafta geriden geliyordum ya. bakalım bu cumartesi günü doktorumuz ne dicek acaba. şu anda 10+0ım ama aslında 11+0 olmam gerekiyor
Yakalamıştır belki kuzum benim de 2-3 gün geç çıktı sadece normalde 1 hafta idi. Valla sadece cm olarak büyümüş öyle net bir bebek göremedim bende ama kullandığı makineden dolayı da olabilir

Reactions: kdv
ayaza gunesindunyasi K kdv
Daha önce paylaşmıştım bu mesajı.

Kabızlık bende ömür boyu olan bir şey, hamilelikte iyice arttı.

Geceden 2 gün kurusu, 3 kuru kayısıyı küçük küçük doğrayıp 1 bardak içme suyunun içine atıyorum.
Sabah uyanır uyanmaz o suyu içiyorum. 1 saat sonra da kayısıları yiyorum.
(Bulantılarım olduğundan beri suya atmıyırum, sabah uyanınca yiyip üzerine su içiyorum.)

Akşam yemeğinde et yerine zeytin yağlı sebze yemekleri tercih ediyorum. Pilav veya makarna çok çok az yiyorum. Ekmeği bir yıldır hayatımdan çıkarmıştım ama hamilelikte bir iki dilim yiyorum. (Sabah 2 dilim, akşam 1 dilim)

Armut ve kefir çok iyi geliyo, bağırsakları çalıştırıyo. Özellikle bulabilirseniz deveci armudu yiyebilirsiniz.
Ben her gün yarım armut, 1 mandalina veya portakal, yanında 1 bardak kefir şeklinde ara öğün yapıyorum.

Duphalac şurup da evde duruyo, katı yemeği çok yediysem veya et yediysem o gün, yumuşatsın diye kullanıyorum.

Bir de muhakkak günde 3lt su içiyorum.

Hareketsizlik ve progesteron bağırsakların çalışmasını yavaşlatıyo.
Kanamam olduğu için hem sürekli yatıyorum hem de yoğun progesteron takviyesi alıyorum. Anca bunlarla rahatlıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…