Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245

Nasıl vermemiş ya ilk kanama olduğundan beri 3 günde bir düşük önceliyici iğne kullanıyorum. İlaç olarakta progestan arkadaşların dediğini gibi başka bir doktorla da görüş istersen

merhabalar hanımlar, bende aranıza yeni katıldım. 10+6 dayım. 6. haftaya girdiğim günden beri giderek artan ve hayatı zehir eden mide bulantıları yaşıyorum. Kimi günler istifra ettirecek kadar sert, kimi günler tüm gün huzursuzluk veren cinsten. Ama asla geçmiyor, dinmiyor. Hele tiksinmelerimin haddi hesabı yok. Tiksinmediğim şey sayısı bir elin parmağını geçmeyecek cinsten. Mutfağa giremiyorum, evimden nefret eder oldum. Bir de kabızlık sorunum var ki anlatamam. Su görmek istemiyorum, normalde suya aşık bir insanım günde belki 3 litre su tüketen biriydim, şimdi 330 ml'lik şişeyi bitiremiyorum. Bağırsaklarım çalışmayı bıraktı, 5 günde bir ancak tuvalete çıkıyorum, onda da lağmansız olmuyor çünkü afedersiniz taşlaşmış ve makatı tıkamış oluyor.
İlaç olarak sabah 1 akşam 2 prilam ve gün içerisinde de aşırı yoğunsa 1 metpamid içiyorum. Ne yapacağımı şaşırdım. Annem geldi yanımda kalmaya başladı yoksa açlıktan bakımsızlıktan ölecektim, ama kadıncağız ne yemek saysa kusacak gibi oluyorum, çorbayla besleniyorum sadece.
Sizlerin konuşmalarını birkaç gündür takip ediyorum. Benim kadar ağır geçirmiyor oluşunuza sevindim ama kendime de daha çok üzüldüm.

Bence de dikkat etmeleri Lazım, insan hayatı sonuçta. Ben yine de kendi doktorumun görüşünü de alayım ne diyecek bakalım

Sadece sebep o değil ki ciddi anlamda araştırdınız mı. Toprak, toz, pas, hayvan dışkısı gibi maddeler ile temas eden yaralar en önemli bulaşma yoludur diyor mesela. Bazen buradaki yorumlar cidden beni şaşırtıyor.

belki de 5 dklik uykusuna denk geldin Balkız.
Hahaaha olabilir kuzucum
gribin için bir şey önerdi mi canım doktor
Parol icebilirsin dedi boğaz spreyi verdi iki tane bir sakıncası yok kullanabilirsin dedi eğer çok öksürük olursan öksürük şurubu iç dedi onu yazdı astımım olduğunu biliyor o yüzden dikkat et dedi. Çok ilaç kullanmayacağım yine de.
Zencefil kullanabilirsin sorun yok dedi bal ıhlamur limon yapabilirsin dedi böyle kuzum

Kabızlık bende de aynı şekildeydi. Ayva yemeye başladım. Ama iyice çiğneyerek ye. Mideni bulandırırsa dilimle, limon sık, o şekilde ye. 3. Günü falandı yanlış hatırlamıyorsam bir tuvalete çıktım ben, dünyanın en hafif, en mutlu insanıyım.
Şimdi rutine oturdu sabah direkt tuvalet gereksinimi ile uyanıyorum. Hamilelik sonrasında da devam edeceğim çünkü kabızlık kronikti bende. Resmen hayatımın en düzenli zamanlarını yaşıyorum bağırsaklarımla. Su konusunda maalesef ben de aynıyım. Zencefille, limonla falan 2 litreyi göremiyorum.

Gerçekten zor Rabbim yardımcınız olsun. Tiksinme de beter bir şey yiyemiyorsun öyle olunca. Bende azaldı baya tiksinme başlarda sadece çorbayla besleniyordum şimdi az da olsa yiyorum bir kaç şey.

ah canım ya Rabbim bian önce rahata kavuştursun gerçekten çok kötü bir durum. bende ara bulantı yaşıyorum ama istifra etmedim. gerçekten zor Rabbim kolaylık versin.

çok sevindim çanim bu habere inşallah benim tomurcukta haftasını yakalar bu sürede .

benim hayatımda kabızlığım olmamıştı, son 3 haftadır başladı. incir, kayısı, zeytinyağı vs. her şeyi denedim kendimi zorlayıp ama maalesef fayda vermedi. Bir de ayvayı deneyeceğim çok teşekkür ederim

Nasıl vermemiş ya ilk kanama olduğundan beri 3 günde bir düşük önceliyici iğne kullanıyorum. İlaç olarakta progestan arkadaşların dediğini gibi başka bir doktorla da görüş istersen
Şimdi çıktım doktordan protestan verdi bitince tekrar gel bakalım dedi

ah canım ya Rabbim bian önce rahata kavuştursun gerçekten çok kötü bir durum. bende ara bulantı yaşıyorum ama istifra etmedim. gerçekten zor Rabbim kolaylık versin.
12. hafta olsun da belki biraz geçer diye bekliyorum ama sabrım tükendi gerçekten. sürekli açım ama hiçbir şey yiyemiyorum

12. hafta olsun da belki biraz geçer diye bekliyorum ama sabrım tükendi gerçekten. sürekli açım ama hiçbir şey yiyemiyorum
tahmin edebiliyorum ccanim bende mutfağın kapısından gecemez evden tiksinirdim dolabı acamazdim. o yüzden evden kaçtım. haşlanmış patates bulantı için iyi geliyor. limon da iyi gelior dediler. Su konusunu benimde düzene sokmam lazım hiç içemiyorum normalde de icemiyordum. arada maden suyu tüket. kabızlık içinde zeytinyağı limon karışımı çok iyi geliyor. Tez zamanda rahatlığa kavuşursun canım

Ben ilaç içmiyorum ama uykum fena

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…