Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Teşekkür ederim canım bakayim bi bende deerma gördüm dediğin modellere bir bakayım

newnew Kuzum yine sana yazıyorum ama sende öksürük var mıydı gripte benim başta kuru öksürüktü, balgamlıya çevirdi afedersin 2 gündür çok arttı bir de astımım var sana da bir sorayım dedim öksürüğün var mıydı diye

5 doz olmak gerekiyormuş 10 yıl koruyuculuğu varmış bende öyle duydum
aaaa 5 doz muuu. bunu hiç duymamıştım. ama mutlaka fabrikanın doktoru yaptırtırdı. personelleri riske attırmazdı. çünkü ağır sanayi de çalışıyorum ben. tamam muhasebe departmanındayım ben ama sonuçta aşağıda çalışan bir sürü mavi yaka personeli var. bilmiyorum bir sorucam bu geçerlilik zamanını
ikisi de çok sağlıklı şükür. yeğenim 3,5 yaşında oldu bile :)
ilk başlarda benim de iştahım o kadar açıktı ki. yemek yemek yemek yemek düşündüğüm tek şey yemekti. sonradan tartıya çıkıp bir yüzleşme yaşadım 2 kg almışım daha 8. haftadaydım. dedim hooop bir sakin git bakalım :)
sonradan 1 kg verdim. ama isteyerek olmadı. sadece gereksiz hiç bir şey yemedim. şu an da 71im. bakalım inşallah böyle devam eder

K kdv ve GeceMavi-

Tetanoz Aşısı Süresi

İkinci doz yapılan tetanoz aşısı 1 – 3 yıl arasında korur. Üçüncü doz yapılan tetanoz aşısı 5 yıl süreyle koruma sağlar. Dördüncü doz yapılan tetanoz aşısı 10 yıl boyunca korumaktadır.
Hatta dozlar tamamlanırsa o yıllar içinde tekrar gebelik olduğunda aşı yaptırmaya gerek kalmıyor.

kuzum ben kan testi olanı yaptırdım eşim öyle olsun istedi. ama onu olmasaydım teste de girerdim. sonuçta eski zamanlarda yaşamıyoruz. eskiden ne test varmış ne bişey ama beslenme alışkanlıkları bu kadar kötü değilmiş. Rabbim güzel haberler aldırsın hepimize

Kızlar kasık ağrılarınız devam ediyor mu? Ben bugün 7+5 im 2 gündür hep sağ kasığım ağrıyor neden tek taraf ağrıyor anlamadım
Benim çok nadir oluyo artık canım.
Ama o haftalarda çok oluyordu ve dediğin gibi genelde sağ kasıktı.
Bebek o tarafa tutunmuş ve büyüyordur, merak etme kuzum.

benim embriyoya detaylı genetik tarama yapılmıştı, ismine baktım şimdi ngs'ymiş. yine de gerekiyo mu ikili test onu bilemedim aslında biraz onun için sormuştum, ama yine de ben de haftaya gireceğim

benim embriyoya detaylı genetik tarama yapılmıştı, ismine baktım şimdi ngs'ymiş. yine de gerekiyo mu ikili test onu bilemedim aslında biraz onun için sormuştum, ama yine de ben de haftaya gireceğim
Güzel haberler al kuzum ablamda tüp bebekle gebe kalmıştı o da girmişti ikili teste. Çok şükür bir sıkıntı çıkmamıştı.

Günaydınlar bu arada nasılsınız bakalım herkes iyi mi , 11+6 bugün benim çok heyecanlıyım . Midem dünden beri çok kötü sürekli bulanıyor iyi gibiydim ama bozdum yine heralde .
Günaydın herkese, şu sabah biraz çıkartınca rahatlıyorum gün içinde genelde.
Ay 30. Hafta sağlıkla gelse de alışveriş yapsak
Kendimi rahatlatmaya calışıyorum hep bende sürekli tedirginim ilk diye ve zor oldu diye sanırım. Evet telaş bitmezmiş hiç herkes öyle diyor.

Teşekkür ederim bilgilendirdigin için canım

Ben de geçen seneden beri bir nemlendirici buhar makinesi istiyorum. Annemler beurer marka kullanıyor çok güzel ama fiyatı tabi baya arttı. İndirim bekliyorum. Birde kanz ın siyah renkli bir buhar makinesi var. İkisi arasında gidip geliyorum.

Benimde ilk işte bide çok bekledim o kadar uğraştım. Aşırı sevinmem lazım sevinemiyorum sevinmen lazım ama . Sonuçlar için doktoru aradım açmadılar onu da merak ediyorum .

canım benimde alerjik astımım var ama öksürüğüm hiç olmadı.Ama burnum sinüslerim benimde çok doluydu 2 hafta sonra ancak geçti.

hiç bilmiyordum ben ya. doktora da bir danışayım tekrar. 1 doz yeterli olur zannediyordum

Onlara da bakayım teşekkür ederim canım
canım benimde alerjik astımım var ama öksürüğüm hiç olmadı.Ama burnum sinüslerim benimde çok doluydu 2 hafta sonra ancak geçti.
2 gecedir nefes alamıyorum benimde bugün 5. gün halsizlik ateş falan gitti ama burun tıkanıklığı öksürük kaldı inşallah onlar da geçer gider de kurtulurum sağol kuzum

Deerma diyorum. Ben ondan alcam
Bende 74 müydü neydi şimdi kaç oldum bakmıyorum bile
Ben olmayacağım. Sonuçta doğumhanede paslı bir şey olmayacağına göre
Kız olunca öyle neler oluyor nelerr annem benden kokoş resmen torunu bi susler bi suslerr
Valla ay kız öyle oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…