Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
kefir kalp ben. tamamen kendi üşengeçliğimden çekiyorum şu anda. kayısıyı denemiştim ben ama sanırım vücuduma etki etmedi. bugün markete gitmişken kayısı alayım tekrar deneyeyim olmadı. bir de ben her sabah mutlaka süt içiyorum. sütte yapıyor olabilir bana. laktozsuz da denedim ama bana mısın demedi

Allah kolaylık versin canım bizlere valla çok zormuş miden mi rahatsız acaba neden acı su geliyor
Onu hiç bilmiyorum canım normalde yoktu belkide yediklerimden dir
Hayır detaylı araştırdım desem yalan olur tabi ki şaşırmalık bi durum olduğunu düşünmüyorum ya o işin espirisi arkadaş fikir sormuş bende düşünmüyorum dedim genel anlamda bazı aşıları yaptırmak istemiyorum kimsenin fikrinede karşı değilim yaptırmakta yaptırmamak kadar doğal bi görüş yaptırmak isteyenlerinde kendi doğruları var istemeyenlerin de benimle birlikte 2 kişi daha düşünmediğini söyledi o yüzden sadece bana şaşırmana şaşırdım bende

Weewell WHC730 İyonizerli Soğuk Buhar Makinesi WEWE-WHC730STD
Merhaba ben kendim için bunu almıştım çok memnunum yalnız verimi odanın büyüklüğüne bağlı eski yatak odam küçüktü yetiyordu şimdi salonu yatak odası yaptım ful çalışmasına rağmen yetmiyor. Oda büyüklüğüne göre karar vermek lazım

@ayaza
ben de hamile kaldığımdan beri kabızım sonucu kefirde buldum. 5 gündür markete gidip kefir alamadım ve sonuç yine hüsran. 5 gündür patlıcam. bu akşam kesin almam lazım artık delircem yoksa
Kuzuu magnorm alsana bana çok iyi geldi doktorunun numarası varsa sor magnezyum yani zararı olmaz ben kabızlıktan çok çektim onda şifa buldum

Kızlar bişi sorcam ya. Pandemi yoğunken hamilelere izni 32 değil de 24. Haftaya çekmişlerdi. Haziranda hala böyle devam edeceğine dair bi genelge yayınlanmış ama sonrasında bişi bulamadım. İş yerine sormadım daha söylemek istemiyorum çok erken. Biliyor musunuz bu devam ediyor mu??

Kuzuu magnorm alsana bana çok iyi geldi doktorunun numarası varsa sor magnezyum yani zararı olmaz ben kabızlıktan çok çektim onda şifa buldum
Bana magnorm demeee.
1 aya yakındır kullanıyorum, 2.kutu bitmek üzere, son 3 tane kaldı.
Görünce hala midem kalkıyo.
Söyledim doktora, başka bir magnezyum verdi bana.
Hap şeklinde.
Bitince ona başlayacağım inşallah.

Bana magnorm demeee.
1 aya yakındır kullanıyorum, 2.kutu bitmek üzere, son 3 tane kaldı.
Görünce hala midem kalkıyo.
Söyledim doktora, başka bir magnezyum verdi bana.
Hap şeklinde.
Bitince ona başlayacağım inşallah.
tadı çok kötü dimi karışımı yapıp 3-4 saat beklettiğimi biliyorum bende zorlandım ama mecbur kullanıyorum sen neye geçtin kuzum

Kızlar kitap öneriniz varmı hamilelikle ilgili alıp okumak istiyorum dini olsa güzel olur okunması gereken dualar falan ne olursa yani normal beslenmeyle alakalı da olur biraz araştırdım ama pek bişey bulamadım hatice kübra tongar var onun da hamilelikle ilgili kitabı yok sanırım sonrasıyla ilgili var

Reactions: kdv
@Bir Pelincik kuzum
Kafası nerede onu bile cozebilmis değilim 10 gün önce kafa solda idi şimdi sağa dönmüş sanırım hiç anlamıyorum
Minik kuzu ya bunu görünce benim ultrason görüntüm tuhaf geldi gözüme kese kocaman duruyor bende o yüzden mi düşük tehdidi dedi doktor acaba? Bi de geçen gidişimde soldaydı bu sefer sağa geçmiş kesede yer değiştiriyor galiba

Eklentiler

• 1CA227DF-3B3C-4949-9F89-27386F7DE86F.webp
    29,5 KB · Görüntüleme: 57
Bebeğinizi beklerken sizi neler bekler diye bişi aldım hafta hafta neler olacağını anlatıyor güzel bir kitap tavsiye ederim. Çok kitap okumayı da düşünmüyorum bu konuda

Gayet normal duruyor canım neden düşük tehdidin var

Ohh maşallah kuzum cinsiyet hakkında bi zaman verdimi
Yok kuzum 2-3 hafta sonra ense kalınlığını olceriz dedi sadece
Sağol canım deerma f301 aldım bugün e bebekten 320 TL'ye. Acil lazım olduğu için interneti beklemedim zaten orada 379 TL falandı aldım bende çalıştırdım şimdi bakalım nasıl olacak umarım iyi gelir

Allah Allah neden düşük tehlikesi dedi acaba? Köşede yer değiştiriyor oynuyorlar falan

Kız sormaaa dün süt içtim içmez olaydım anam bir gaz bir gaz ilk defa böyle bir şey oldu

Ayy tecrübelerini yaz mutlaka deerma da 2 model var takip ettiğim biri senin aldığın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…