Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Oğluşlarimizda çok tatluşşş yerim hepsini rabbim saglik versin insallah valla biri olunca onsan digerine yoneliyor

Ay benimkide içmiyor kaşık biberonla icirdim
Bide abisinden kalma aventin bu yeni bebeler için suluğunu kullandım ondada bi kaç oex genzine kacirdi
Ayni ayni .. kasik biberonu elimden alip laminatlara vyruyor

Ahh şakasın yaa niye nefret ediyorsun ki.
Canim ben denizliye 2 yil oluyor tasinali hic cevrem yok komsum bile yok akrabalarim yok yapayalnizim. Aydinda büyüdügüm icin burasi bana fazla kalabalik ve boş geliyor denizi yok yesilligi yok yazin ayri kışın ayrı sorun oluyor hersey alisamadim ve alisamiycakmisim gibi geliyir

Cano oğlumda sadece sabahları bir bulantı olurdu
Kızımda surekli mide bulantısı ve yanma yaşadım
Aha bir kiz geliyuuuuuu
Kızımda benim de mide bulantısı çok uzun sürdü. Ondan sonraki hamileligimde de öyle olunca kesin kız diyerek geçirdim. Sonuç 9 aylık bir oğlan anasıyım

Eevtt nedense öyle kadınlar dan daha iyi adamlar amaa iste bende utanırdım ilkbaşta sonra alıştım iyi ki dedim ilk muayenelerde kadına gittim hiç sevmedim vardır illaki iyi bi kadın dr

Kızımda benim de mide bulantısı çok uzun sürdü. Ondan sonraki hamileligimde de öyle olunca kesin kız diyerek geçirdim. Sonuç 9 aylık bir oğlan anasıyım
Belli olmuyor diyorsun yani ayy bir oglan daha olursa 3 erkekle zor benim is

Eevtt nedense öyle kadınlar dan daha iyi adamlar amaa iste bende utanırdım ilkbaşta sonra alıştım iyi ki dedim ilk muayenelerde kadına gittim hiç sevmedim vardır illaki iyi bi kadın dr
Buldum kuzum ozel bir klinik hic bir hastaneye bagli degilmis baska forumlarda ve cevredeki tanidiklarimizin onerisiyle ona karar verdim randevu alicam bugün bakalim insallah hayirli olur benim icin .. bide size sey sorcam ya simdi 5. Haftanin icindeyim hesaplarima gore birazdaha beklemelimiyim yoksa bu hafta gideyimmi once 4. Haftada gittim beta az yukseldi diye beni alttan kontrole yonlendirmislerdi ayni seyi yasamak istemiyorum cunku.

Reactions: Jou
Emzirme konusunda kendi cocuk doktoruma sordum emzir hic bir sıkıntı olmaz dedi bide doktorlar sitesinde kutay biberoglu diye bir kadin dogumcu var sanirim ankarada gorev yapiyor ona danistim bilgisene guveniyorum oda emzirilebilir ama erken olmus dedi icim bi rahatladi vallahi

Istersen beklee kanama vs birşey yoksa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…