Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Bende yerim ve severim biz hiç aynı sofrada olmuyoruz ya denk gelmiyor

Reactions: Jou
Ceza olarak totosunu ısır annesi

Yarasın minnoka ben sabahları sürekli yumurtadan sıkılır diye veriyorum yuları elma ve tarçın çok yakışıyor

Oohh yarasın minnoka zengin menü
Tarçınla hiç denemedim kendim yedim ama kıza vermedim vereyimmii

İste demekki yeterince obur değilsin ben tok bile olsam kızımla mutlaka yiyorum zaten sabah öğle akşam birlikte denk getiriyorum ama diyelim denk gelmedi onunla da oturup yiyorum babasi genelde tek yiyor garibim
Kız hamileyken de bu kız az kilo alıyordu doktor dedi ki minyon olacak. Biz dalga geçtik ne alaka ana baba iri minyon yok etrafta diye bebe gerçekten minyon oldu. Boyu uzun kilo yok

Evet ya bize bir şey de demediler. Kardeşim hemşire o dedi abla yaptırınca 15 dk bekleyin gitmeyin diye..

Bakterinin ismi ne kuzu belki biliyorumdur? 2. Kez idrar tahlili verebildiniz mi? Kafada ölçüm yerlerine göre 1-2 santim değişiyormuş. Onun için değişik doktorda değişik çıkabiliyor sanırım. Boy da kiloda öyle.. Sabit bir doktora gitmek lazım oda zor bu konuda müzdaribim burda istediğim gibi doktor bulamadım birde her yazana bakma kuzum insan strese giriyor. Beni de arkadaşım yok seninki geride kalmış benim eltiminki şunu yapıyor vs. diyor çok kuruyorsun vs. iyide her bebek farklı yani..

Hayirli olsun canim sana da iyi gelmiştir çalışmak saatlerin çok iyiymiş ya ve eve gelebilmek büyük bir avantaj
Geceleri uyumama sorunu Sen ise başladıktan sonra başladıysa belki özlediğinden yapıyordur kuzum

Benim ise gelecek olursak o kadar gerginim.ki anlatamam

Bugun anlaştığımız abla geldi tansiyonum çıktı dedi geç geldi sonrada anlattı 10 yaşında oğlu okula gitmiyomus annem ise gidiyor ben onun ise gitmesini istemiyorum demis rehber öğretmene zaten dikkat dağınıklığı var diyor annesi gelemicem dedi çok iyi anlıyorum benimde evladım var tabiki öncelik evlat ama benim durumum da karıştı sen getir bana diyor bende kalabalık olacaklarindan dolayı en azından şu aşamada istemiyorum
Etrafımdaki herkesten rahatlıkla.cikcaksin o zaman diyip efsane yorumlarını alıyorm bol bol
15 yıllık iş yerim haklarım 2.5 yıl kalan primin sonuç bende biliyorum bunları gerekirse yapacağımı ama bir yandanda çabalıyorum

Evde koyduğum yeride unuttum birileri bulup istemediğim bir şey yapmasın diye sakladım kendim bulamıyorum

Hehhehe aynen candır dimi
Ay çok sevindim inşallah en kısa zamanda saglikla olur bebik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…