Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
klebsiella oxytoca canım. Ama 2.yi verdik bu sefer de kültür çıkmadı hata verdi. Doktor antibiyotik başladı kültürü görelim dedi. Kültürde bugün çıktı üreme yok. Demiş ki temiz çıkmış 1 2 gün bekleyelim şikayet devam ederse göreyim. Ahsende geriden geliyor bu dönme olsun oturma olsun. Bu ara oturmaya başladı desteksiz yeni yeni. Kafayı eşim ölçtü 43 mü ne çıktı demek ki büyüyor
Sweet ya 9. Ay aşısı hakkında düşüncen aynı mı bacım? Yaklaştı baya
Aynı evet
Bende istemiyorum yaptırmak, birde salgın vs çıkabilir deniliyor ya çıldırcam.
Beni tedirgin eden bazı illerde olmaması neden yani. Onun için istemiyorum. Zaten 3 ay sonra olacak aynı aşıyı
Persentile göre düşük olunca kafaya takıyorum yoksa fazla kilolu da olmasın diyorum

Şimdi bu dana mama içmiyor ya. Yatarken suyla bebe bisküvisi yapıp biberona koyayım dedim. Valla içti. Derdi mama demek ki yani. Dişle alakalı iştahsızlık değil. Şimdi de mamaya pekmez koyup verdim içmedi ya da tadını almadı. Sonra gittim mamaya bebe bisküvisi kattım baya direndi etti ağzına sıktım tadını alsın diye. Neyse onu içti. Ben bu çocuğa bebe bisküvisi mi katcam hep mamaya ya. Valla yapmam dediğim ne varsa yapıyorum

Sweet ya 9. Ay aşısı hakkında düşüncen aynı mı bacım? Yaklaştı baya
Bende yaptirmamayi dusunuyordum gecen doktoruma danistim mutlaka yaptirin aşının 9. Aya cekilmesi yayginlastigi icin dedi kuzum sweetgirlcandy sizin doktor ne dedi danistinmi ona

kiyamam ya bende artik hazir aliyorum canim yapmak cok zor geliyor inanki birsey olmaz ama ondan tek yesinde kuzucum

10 dk birşey değil zatenn ya ama telefonu bırakmaz elinden zamanla senide ulaşamayız sonra

Ver hic birsey olmaz inan bana. Yani bi biz bukadar didikliyoruz herseyi tanidigim herkes nerdeyse 2 3 yasa kadar yedirdi bebe biskv.
Gerçi aldığım bisküvinin içeriği temiz de ne bilem ya. Vercem artık yoksa iyice kuruyacak bu sıpa. Hani ek gıdayı güzel yese hiç uğraşmam mamayla falan da işte.

Arada telden müzikler açıyorum. Zorda kalınca özellikle

Ben hep müzik açıyorum da tlfnu görmeyecek şekilde ama
Kuzum öyle içiyorsa ver en azından içiyor içeriğide temiz diyorsun
10 dk birşey değil zatenn ya ama telefonu bırakmaz elinden zamanla senide ulaşamayız sonra
Ahahaha TLf da değil TV de açtım telefonu vermiyorum eline

Ben hep müzik açıyorum da tlfnu görmeyecek şekilde ama

Kuzum öyle içiyorsa ver en azından içiyor içeriğide temiz diyorsun

Ahahaha TLf da değil TV de açtım telefonu vermiyorum eline
Bende bazen izletiyorum arı vız vız seviyor benimki wc ye giderken ekran açık, ekran kapalıyken ben yoksam durmuyor ağlıyor

Valla öyle yapcam artık Murphy. En azından kilosu bi ayına göre düzelene kadar

Bende bazen izletiyorum arı vız vız seviyor benimki wc ye giderken ekran açık, ekran kapalıyken ben yoksam durmuyor ağlıyor

Valla öyle yapcam artık Murphy. En azından kilosu bi ayına göre düzelene kadar

Ben wc ye giderken pusete koyup yanıma alıyorum durmuyor :))

Valla öyle yemeye devam ederse hemen toparlanır

Makarna hangi marka veriyonuz kız birde şekli ne çocuğa ek gıda için bişiler alıcam çok kararsız kaldım. Yiyebiliyorlar mı güzelce makarnayı korkuyorum ben.. Birde içerikte keçi sütü vs yazan makarnalar var bilemedim.. aşçı anne, wefood, makarnalütfen, vitma, OG hangisinden alıcam bilemedim yardımmmmm istiyorum kızlar

Reactions: Jou
Ohaaa ne güzel mantıklı ben makarna verdim 3 hafta önce vücudu sivilce gibi benekler oldu fazla geldi bıraktım

İspanağı 3gün uygulamalı yaptınmı hiç
Benim bebede de sivilce gibi ten rengi bebekler var kız o alerji mi oluyor. Şöyle bir şey var ben değişik bir şey vermedim. İlaç kullandığı zamanda oldu sanırım. Geçen gün annem patates tostu yaptı yumurtanın tamamını koymuş. Akşam anca vücuduna baktım 5-6 tane kırmızı nokta vardı karın ve göğüs kısmında dağınık şekilde sweetgirlcandy alerji mi demek oluyor anlayamadım gerçi sıvı yağda koymuş azıcık içine o yapmaz heralde dimi..

Kızlarr siz yemeği nasıl ediyosunuzzz yağlamı tereyağlamı ediyorsunuz?
Merak ettiğim konulardan biri daha o kadar çok var ki ben yağsız yapıyorum atlar önce zy katmıştım sonradan çocuk öğüre öğüre yemedi bir daha da katamadım. Tereyağ vs kullanmak istiyorum tatlansın diye ama nasıl olucak bilemedim. Zy bende ravla var onu ısıtabiliyor muyuz sweetgirlcandy sende o marka kullanıyordun mesela pankek vs yaparken o zy ile mi yapıyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…