- 2 Ağustos 2013
- 38.858
- 132.037
- 798
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #99.941
klebsiella oxytoca canım. Ama 2.yi verdik bu sefer de kültür çıkmadı hata verdi. Doktor antibiyotik başladı kültürü görelim dedi. Kültürde bugün çıktı üreme yok. Demiş ki temiz çıkmış 1 2 gün bekleyelim şikayet devam ederse göreyim. Ahsende geriden geliyor bu dönme olsun oturma olsun. Bu ara oturmaya başladı desteksiz yeni yeni. Kafayı eşim ölçtü 43 mü ne çıktı demek ki büyüyorBakterinin ismi ne kuzu belki biliyorumdur? 2. Kez idrar tahlili verebildiniz mi? Kafada ölçüm yerlerine göre 1-2 santim değişiyormuş. Onun için değişik doktorda değişik çıkabiliyor sanırım. Boy da kiloda öyle.. Sabit bir doktora gitmek lazım oda zor bu konuda müzdaribim burda istediğim gibi doktor bulamadımbirde her yazana bakma kuzum insan strese giriyor. Beni de arkadaşım yok seninki geride kalmış benim eltiminki şunu yapıyor vs. diyor çok kuruyorsun vs. iyide her bebek farklı yani..
Aynı evetSweet ya 9. Ay aşısı hakkında düşüncen aynı mı bacım? Yaklaştı baya
Beni tedirgin eden bazı illerde olmaması neden yani. Onun için istemiyorum. Zaten 3 ay sonra olacak aynı aşıyıBende istemiyorum yaptırmak, birde salgın vs çıkabilir deniliyor ya çıldırcam.
Persentile göre düşük olunca kafaya takıyorum yoksa fazla kilolu da olmasın diyorumBenmki de aynı kilosu yok zaten 2,5 kg doğduşimdi de 7900 falan artık zaten yavaş alıyorlar. Sağlıklı olsun da kilo hiç dert değil
Ben hastalık zamanı Nebuzilator kullanırken açmak zorunda kaldım başka çare bulamadık çünküşimdi açmıyoruz ama çok darda kalırsam ben de 10 dk falan açabilirim
Çokk guzeller ya kurban olurumm tontikleri isirdim say annesiVer kız tabi sever bence minnok
Yi teysesiiii
Bende yaptirmamayi dusunuyordum gecen doktoruma danistim mutlaka yaptirin aşının 9. Aya cekilmesi yayginlastigi icin dedi kuzumSweet ya 9. Ay aşısı hakkında düşüncen aynı mı bacım? Yaklaştı baya
Şimdi bu dana mama içmiyor ya. Yatarken suyla bebe bisküvisi yapıp biberona koyayım dedim. Valla içti. Derdi mama demek ki yani. Dişle alakalı iştahsızlık değil. Şimdi de mamaya pekmez koyup verdim içmedi ya da tadını almadı. Sonra gittim mamaya bebe bisküvisi kattım baya direndi etti ağzına sıktım tadını alsın diye. Neyse onu içti. Ben bu çocuğa bebe bisküvisi mi katcam hep mamaya ya. Valla yapmam dediğim ne varsa yapıyorum
Yok ben sormadım doktoraBende yaptirmamayi dusunuyordum gecen doktoruma danistim mutlaka yaptirin aşının 9. Aya cekilmesi yayginlastigi icin dedi kuzumsweetgirlcandy sizin doktor ne dedi danistinmi ona
Valla mecbur vercem bi süre yoksa gerçekten zayıflayacak iyicekiyamam ya bende artik hazir aliyorum canim yapmak cok zor geliyor inanki birsey olmaz ama ondan tek yesinde kuzucum
Ver hic birsey olmaz inan bana. Yani bi biz bukadar didikliyoruz herseyi tanidigim herkes nerdeyse 2 3 yasa kadar yedirdi bebe biskv.Valla mecbur vercem bi süre yoksa gerçekten zayıflayacak iyice
Sarhoş gibiyimBizde dün öyle olmuştuk kolay gelsin canım
10 dk birşey değil zatenn ya ama telefonu bırakmaz elinden zamanlaKızlar bebelere çizgi film izletiyor musun ben bugün 10 dk açtım normalde bana sarılmayan minnok sarılıp yanağını yanağıma koyup kımıldamadan çizgi film izledi. Böyle izleyecekse sürekli izletebilirim dermişim :) yani arada 10 dk falan izlemetmeyi düşünüyorum ben
SıpaaaEvet ya
2buçukta Uyudu ama uyusa ne malum saat başı uyandıAl benden de o kadar, 3te uyandi uyutmaya calisiyorum hala, son duzlukteyim uyucik insallah
Gerçi aldığım bisküvinin içeriği temiz de ne bilem ya. Vercem artık yoksa iyice kuruyacak bu sıpa. Hani ek gıdayı güzel yese hiç uğraşmam mamayla falan da işte.Ver hic birsey olmaz inan bana. Yani bi biz bukadar didikliyoruz herseyi tanidigim herkes nerdeyse 2 3 yasa kadar yedirdi bebe biskv.
Arada telden müzikler açıyorum. Zorda kalınca özellikle
Kuzum öyle içiyorsa ver en azından içiyor içeriğide temiz diyorsunŞimdi bu dana mama içmiyor ya. Yatarken suyla bebe bisküvisi yapıp biberona koyayım dedim. Valla içti. Derdi mama demek ki yani. Dişle alakalı iştahsızlık değil. Şimdi de mamaya pekmez koyup verdim içmedi ya da tadını almadı. Sonra gittim mamaya bebe bisküvisi kattım baya direndi etti ağzına sıktım tadını alsın diye. Neyse onu içti. Ben bu çocuğa bebe bisküvisi mi katcam hep mamaya ya. Valla yapmam dediğim ne varsa yapıyorum
Ahahaha TLf da değil TV de açtım telefonu vermiyorum eline10 dk birşey değil zatenn ya ama telefonu bırakmaz elinden zamanlasenide ulaşamayız sonra
Bende bazen izletiyorum arı vız vız seviyor benimkiBen hep müzik açıyorum da tlfnu görmeyecek şekilde ama
Kuzum öyle içiyorsa ver en azından içiyor içeriğide temiz diyorsun
Ahahaha TLf da değil TV de açtım telefonu vermiyorum eline
Bende bazen izletiyorum arı vız vız seviyor benimkiwc ye giderken ekran açık, ekran kapalıyken ben yoksam durmuyor ağlıyor
Valla öyle yapcam artık Murphy. En azından kilosu bi ayına göre düzelene kadar
Makarna hangi marka veriyonuz kız birde şekli ne çocuğa ek gıda için bişiler alıcam çok kararsız kaldım. Yiyebiliyorlar mı güzelce makarnayı korkuyorum ben.. Birde içerikte keçi sütü vs yazan makarnalar var bilemedim.. aşçı anne, wefood, makarnalütfen, vitma, OG hangisinden alıcam bilemedim yardımmmmm istiyorum kızlarmakarna
Yulaf ezmesi lifalif ince öğütülmüş varmış sanırım, sen hangisini kullanıyorsun murphycim isyandayım ben yine yapacak bir şey bulamıyorumYulaf ezmesi yağ içine hurma kayısı koy oh mis:)
Benim bebede de sivilce gibi ten rengi bebekler var kız o alerji mi oluyor. Şöyle bir şey var ben değişik bir şey vermedim. İlaç kullandığı zamanda oldu sanırım. Geçen gün annem patates tostu yaptı yumurtanın tamamını koymuş. Akşam anca vücuduna baktım 5-6 tane kırmızı nokta vardı karın ve göğüs kısmında dağınık şekildeOhaaa ne güzel mantıklı ben makarna verdim 3 hafta önce vücudu sivilce gibi benekler oldu fazla geldi bıraktım
İspanağı 3gün uygulamalı yaptınmı hiç
Merak ettiğim konulardan biri daha o kadar çok var kiKızlarr siz yemeği nasıl ediyosunuzzz yağlamı tereyağlamı ediyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?