Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Okadar zorki okadar ic acıtıcı arkadaslarimizi kaybettik uzaktan tanidiklarimizi kaybettik gecen sene aşerdigimde acili ekmegini yedigimiz teyzenin evi yıkıldı evsiz kaldi o yasinda esimin asgeriyeden arkadaslari evlerinden oldu bebekleriyle cadirlardalar. hergün birilerine yardim etmeye calisiyorum hergün.. aydinda denizlide her yere yetismeye calisiyoruz gercekten empati yapiyorum ve aklimi kaybedicek oluyorum yattigim yataktan yedigim yemekten aldigim duştan gülmekten gezmekten herseyden utanir hale geldim psklojim cok bozuk ben bide surekli canlidan izliyorum arkadaslarla goruntulu konusuyorum esimde bana artik uzaklas diyor iyice psklojini bozdun diyor elimde degil.. hepsine tek tek sarilmak o bebekleri sevmek onlara bi yardimda bulunmak icin herseyi goze alirdim ama anne olunca birakip gitmek benim ayagima dolandi kendi bebegimi birkamadim gidemedim.

Ne kadar doğru göbek bağı mevzusu bilmiyorum ama yani heralde niyetle mi önemli oluyor bilemedim. Böyle bir durum var Benimki de cami bahçesine gömülüymüş
Bnm ki nerde acaba meçhul büyük kızınkini dedesine vermiştik kayınpedere. Cami bahçesine gömsun diye gomdum fln dedi ama o da meçhul

Evet aynen oyle oldu.keşke herkes bilinçlense deprem ve konut ilişkisi üzerine

Kizlar ya size birsey danismak istiyorum . Benim bi arkadasim dogum yapicak 2 hafta sonra falan emzirme veya dogum parasi nasil aliniyor diye sordu ben almadim bana bi evrak vermisti hastane sgkya git basvur diye basvurmadik biz vaktimizde olmadi acikcasi o yuzden bu isler nasil oluyor bilmiyorum kiz calismiyor esinden sigortali hem emzirme hem dogum parasi alabiliyormu ben dogum parasi alamazsin dedim ona alinabiliyor esine veriyorlar demis biri ama ben sadece emzirme ucreti alinabildigini duymustum konu hakkinda bilginiz varmi? Nekdar veriliyormuş bide onu biliyormusunuz ?

Canlar oto koltuğu alacağız baby2go düşünüyorum hem eski bi marka köklü hem d yorumlar trendyoldan çok iyi
Bende almadim hala puseti kullaniyorum ama babyplus orbitfixi çok öneriyorlar 360 derece donuyormuş bide fiyatida uygun diğerlerine nazaran sanirim onu alicam

Haydiii ee nolcak şimdi . Güvenilir birini de bulmak zor kuzum ya

Sorma bu sabah gelmiş ikna ettim oğlumu dedi. Bende işe gitmemiş oldum bugün
Yarinnsabah gidicem
Ay kız uyumadı kuzu ya
Banyo yaptırdım bi tık kalın giydirdim gece bi sıcak oldu aşırı ben bile.bunalfim
Surekli kalkti simdi üstünü değiştirdim zibina kadar.su.icindeydi
Eşim sallıyor bende uyumuyor

Emzirme otomatik yatıyor ptt ye ya da hesaba doğum parasını için de başvuru yapılıyor. Benim emzirme yatmadı gidip sormadım ptt ye, doğum parası için de başvurmadim daha

Emzirme otomatik yatıyor ptt ye ya da hesaba doğum parasını için de başvuru yapılıyor. Benim emzirme yatmadı gidip sormadım ptt ye, doğum parası için de başvurmadim daha
Valla kuzum bende almadigim icin hic bilmiyorum ya kiz sordu bide ihtiyaci var biraz bende ogrenirsem haber edeyim dedim ben basvurmadim hic gidip sorusturmadimda ama dogum parasini alamaz gibime geliyor kendisi calismiyor cunku esinden sgkli calisan anneler aliyordu bildigim kadariyla

Hayır alıyor canım. Ayriyeten çalışanlara verilen para var onu alamıyor. Doğum parası da herkese veriliyor

Hayır alıyor canım. Ayriyeten çalışanlara verilen para var onu alamıyor. Doğum parası da herkese veriliyor
Ay iyi hadi söyliyim ozaman sgkya gitsin basvursun ama otomatik yatmiyordur bence canim cunku ben dogum yaptigimda ebe esime 2 evrak vermis biri nüfus cikartmak icin biride emzirme ucreti icinmis esimde gitmeyelim gerek yok vaktimde yok dedi kaldi oyle bende gidemedim 1 ay suresi oluyor demisler cunku

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…