Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Günaydın kızlar. Bu sabah kızıma ıspanak, yumurta, irmik, yoğurt, yulaf unu ve peyniri karıştırıp krep yaptım. Çok da severek yedi. Yanında da biberonla kefir vermeyi denedim ilk defa ama pek hoşlanmadı kefir nasıl veriyorsunuz? Öğlen meyveyle blenderdan geçirip vermeyi deneyeceğim. Hiç biberon vermiyorum ben acaba diyorum o mu tuhafına gitti

Oo güzel kahvaltı olmuş. Ben normal kaşıkla yediriyorum. Ama meyve ile sevebilir bence

Kalbi geniş bi insansın ne kadar güzel.hepimiz yardim etmek istiyoruz,onlarin durumu o kadar zor ki..
Depremi şiddetli yaşamiş biri olarak,hep aklima şu geliyo; biz gece 4.17 de çiğlik cigliga sallanirken,evleri çöküyodu insanların,bu yuzden çok fazla empati yapiyorum,daha cok uzuluyorum.

Bende almadim hala puseti kullaniyorum ama babyplus orbitfixi çok öneriyorlar 360 derece donuyormuş bide fiyatida uygun diğerlerine nazaran sanirim onu alicam
Ben 360 alacaktim,360 derece donenlerin kullanimi 6 aya kadar dediler,çunku buyuyunce dönemiyo,bacaklari sıkışiyo dediler e bebekte.hem gereksiz hem de tehlikeli dediler.ben de joie aldım memnunum

Ben kaşıkla veriyorumm yada bardakla içiyo bazen
Olabilir biberon tuğafına gelmiştir

Hayır canım emzirme direkt yatıyor sisteme düşüyor çünkü. Bak sgk nın sitesinde de yazıyor

Bardakla veriyorum ben

Benim kızın demir değeri alt sınıra yakın. Ama ferritin değeri üst sınırın üstünde yani yüksek. Ferritin yüksekliği demirin yüksek olması demek diyor nette. Ee demir değeri niye düşük kafam karıştı b12 si de yüksek çıkmış. D vitamini yok tabi ölçülmemiş

Reactions: Jou
B12 si yüksek bide abooo benimkisi düşük bide iğne vuruldu son bitane kaldı oda 13marta

Anlayabiliyorum seni cok zor rabbim kimseye vermesin Siz iyisiniz dimi canim

Ben 360 alacaktim,360 derece donenlerin kullanimi 6 aya kadar dediler,çunku buyuyunce dönemiyo,bacaklari sıkışiyo dediler e bebekte.hem gereksiz hem de tehlikeli dediler.ben de joie aldım memnunum
Banada onu tavsiye etmislerdi iyi arastirmak lazim demekki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…