Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Bende almadim hala puseti kullaniyorum ama babyplus orbitfixi çok öneriyorlar 360 derece donuyormuş bide fiyatida uygun diğerlerine nazaran sanirim onu alicam
Hımm Baby plus puseti kullanıyorum bn oto koltuğu nasıldır bilmiyorum ama baby2go mangofix en tercih edilenler arasında. Adac testi de varmış fiyat da makul .

Hasta fln değil dimi kuzum. Ya da sıcakta bunaldı ondan uyumadı. Bn akşam banyo yaptırmıom ya çünkü gece sıcak olur soğuk olur üstünü açar kontrolümden çıkar diye gündüz yaptiriom kuzum hep büyüğe de öyle yaparım.
Kadın da net olsun yanı sende ona göre işine bakarsın hep böyle seni tedirgin edecekse izin vermedi verdi fln muhabbetine .

Kuzum hasta olacak galiba aşırı terledi üstünün değiştirdim baktım yine su gibiydi
bende gündüz dışarı çıkarız diye yıkayamıyorum 5-6 oluncada fırsat bulamıyorum sonra geç kalıyoruz
yani şuan net ama 2 ay sonra ne olur bilemiyorum bugün durmamış çok ağlamış kayınvalidem kayınpederim bize inmişler oyalamışlar eşimde öğle arası eve geçmiş uyutmuş

Hımm Baby plus puseti kullanıyorum bn oto koltuğu nasıldır bilmiyorum ama baby2go mangofix en tercih edilenler arasında. Adac testi de varmış fiyat da makul .
MOdel cok olunca aklim karisiyor ya mama sandalyesinde acele ettim hata yaptim bunda iyi arastirmam lazim

Jou kiz ismine noldu?
Gecen bebisin yemeklerini sormussun ama ben hep püre hep yulaf cirkin oluyo diye cekmiyorum, dunden beri cok kabiz 3-4 kere zeytin kadar sert kakaciklar yapti anca cocugum, o yuzden bugun yulaf icinde incir ve kayisi verdim, tabiki blendr yapilmis halde yine, yaninda da keciboynuzu unlu pankek, kapkara bisey oldu be pankekler

Hahahahahah keciboynuzlu olursa arapsaçına dönerr yavvv nerden çıkardın beni hahahahaha nasıl anladın sıkıldım o nickten yaptım böyle oldumu

Kabız başa bela yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…