Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
oyy yaa çocuk da şaşırdı iyice dimi sürekli kaldığı kişiler değişince de bnce alışamadı kuzum hanı bi düzen otursa rahatlayacaksın o zmn ins.
Sırt bezi fln kullanion mu ter icin. Ya Zümra terlemiyor pek diyordum artık onun da başladı ter . Büyük kız aşırı terlerdi ya ins bu o kadar olmaz

MOdel cok olunca aklim karisiyor ya mama sandalyesinde acele ettim hata yaptim bunda iyi arastirmam lazim
Heh aynen model çok sıkıntı ondan oluyo . Bi de fiyat uçuk bişe istemiyorum . Mama sandalyesi bn de ikea nın vardı ya mis gibi çok memnunum hala kullaniom bu bebisimde de

Hahahahahah keciboynuzlu olursa arapsaçına dönerr yavvv nerden çıkardın beni hahahahaha nasıl anladın sıkıldım o nickten yaptım böyle oldumu

Kabız başa bela yaa

Anlarim ben valla kabiz basa bela bide bezler de ziyan oluyo bole zirt pirt bi minicik kaka

Bnm kizim da cok terliyo ya neden oluyo o terleme, surekli terliyo eli ayagi buz gibi oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…