Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Ben de akşam yoğurt çorbası ve brokoli graten verdim. Bir kase çorbayı içti. Ama bir çiçek brokoliyi zor yedi. Anca çorba içsin onu da ekmekle ekmeklerini yesin. Bu arada tatlı hiç bir şey yemiyor. Ne pekmez, ne karadut özü ne tahin pekmez ne bebe bisküvi hiç bir şekilde yemiyor. Bazen veriyorum çaktırmadan arada bir kaşık, öyle bir tiksinti geliyorki yüzüne çok gülüyorum

Isin var bu uşakla

Kuzenimin kızı da çikolata bile yemezdi tiksinirdi tatlıdan senin minnoka sevmiyor desene uyyy keşke bende sevmesem

8 ayda domates salçası başlanıyor kendisi değilde. Yumurta beyazını da 9 ay aşısına gitmeden deneyin diyorlar. Hatta artık 6.ayda başlayın diyorlar. Ben de 8.ayda verdim beyazını.
Korkuyorum valla vermeye, sut urunleri alerjisinden dolayi sanki diger seylere de alerji cikicak korkusu var, yaptirmiyorum ben asilari o sebeple denemicm ama vermek istiyorum ya, su omzundaki kabariklar gecsin de oyle deniyim bi
Ayy bende sabırsızlanıyorum artıkkk
Inan yumurta konusunda ben cok zorlandımm canım çıktı
Yumurta da cok zor sut urunleri alerjisi de cok zor, olan herkese allah yardim etsin bi an once gecsin gitsin insallah ya
Normal ekmek mi veriyosn nasil ekmek siyez falan mi?

Reactions: Jou
Sorma canim ya inşallah alışsın bende işe o zaman adapte olabilicem
Cok şanslısın annen bakacaksa kuzum annen gencmi
66 doğumlu 57 yaşında. Aslında dizleri sorunlu, ellerinde sinir sıkışması da var. Bakalım nasıl olacak, ben 8-12:30 çalışacağım yarım gün yani. Tam gün bakamazdı da bunu bir deneyeceğiz bakalım olmazsa kısmını düşünmek istemiyorum işimi de bırakmak istemiyorum şu ekonomik şartlarda

Amin canım inşaallahh

Zeytinyağı önceden veriyordum çok kötü yaptı belisi midesi ağzına geliyordu çok ağlıyordu baya rahatsız etmişti

Kim pahalı almıştı :)))
Iyiki bi sordun yaniii
Yaa şimdilik rahatsız etmiyor gibi

Ahahhaah en pahalı elço aldı

Kız Jou sen kaça aldın :) bu arada memnun musunuz birde o aparat mı alınıyor tekrardan ucu için öyleyse hiç almaya kalkmim
Ben onu hic dusunmedimm

Ver ver dediğin gibi geçince ver ki anlarsın olcak mı olmayacak mı

Yok uçları var bir sürü kendine bile kullanabilirsin ama ben beceremedim duruyor

Hadi be sen beceremediysen:) tırnak makası ile kesmek çok zor oluyor asla durmuyor ya. Bazen bir iki parmağı kalıyor o yüzden onla da yüzünü çiziyor :=)

Telefonu boş mu veriyon aç bi arı vız vız yoksa bizde yemeye hemen hoparlörüm bozulmuş zaten konuşurken duyamıyorum sesler az geliyor

Kız artık şarkıymış çizgi filmmiş hiç biri ilgisini çekmiyor. Tek ilgisini çeken benim saçımı çekmek, her yere saldırıp yemeye çalışmak hahaha. Erken başladılar TLf bozmaya abovv biraz daha büyüyünce de direk kuracaklar sanırım :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…