- 25 Ağustos 2019
- 62.867
- 121.223
- 698
- 31
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #100.581
Ay sorma kuzumm yarın misafirlerim Var telaş üstü telaş
Yaaa ayaklarını nasıl kesiyosunuz ben hala kesemedim törpüde kesmiyo güzelAhahahaha sorarım ben. Yaa birde o kısım var işte ben en iyisi tırnak makasına devam edim o zaman
+1Ben telefonu veremiyorum çünkü hemen ağzına alıyor sırılsıklam oluyor yaw :))
Sus kızzzz ozaman yeni çikmistı 3tane sayfa vardı başkada yoktuYa elco napsin 300 küsürdü diye hatırlıyorum
Bizimkinin dikkatini çekiyor dahaKız artık şarkıymış çizgi filmmiş hiç biri ilgisini çekmiyor. Tek ilgisini çeken benim saçımı çekmek, her yere saldırıp yemeye çalışmak hahaha. Erken başladılar TLf bozmaya abovv biraz daha büyüyünce de direk kuracaklar sanırım :))
bunu duymamıştım kuzu ya
genetik babasının babasında var muhtemelen babasının babasının babasındada vardı
evet sürekli hastalar zaten kuzu beee
AminYaaa ne kadar tatlısınız, topiğinizden çıkamıyorum oku oku gülümseyerek yüzüm ağrıdı. Ben 2023 Ağustos annesi olacağım nasipse, bir doğum korkusudur gelip gidiyor arada kalbimi yokluyor. Biraz rahatlarım belki diye sizlere bakınmaya girdim, doğum sayfalarını bulamadım bile. Biraz pozitif doğum hikayelerinden bahsedebilecek ya da direkt içimi biraz ferahlatacak tavsiyelerde bulunabilecek anneler varsa çookk memnuniyetle dinlerim. Allah hiçbirinizin kucağından evladınızı eksik etmesin, sağlıkla yaşayın bir ömür inşallah.
Zümra da bi kaç gündür çok fena gündüzleri hep kucakta gezmek istiyo asla oturmak İstemi’yi atakları bükmüyor direniyorbunu duymamıştım kuzu ya
genetik babasının babasında var muhtemelen babasının babasının babasındada vardı
evet sürekli hastalar zaten kuzu beee
Kuzum bırakıp kendine zaman ayırmak çok iyi geliyo. Bn de haftasonları iki üç haftada bir gün eşime bırakıyorum bazen büyük kızla dolaşıyoruz bazen arkadaşlarımla görüşüyorum fln çok iyi geliyo. 2saat bile yeniliyor beni. Hatta geçende giyindim fln çıkcam eşim diyo ki ne zamandır böyle gormemistimhaklısın canım pazartesi günü kızı bakıcı ablaya bıraktım eşimin iş yerine gittim
minibüse binmeyeli aylar olmuş kulaklığı takdım müziği açtım
sonra eşimin yanında durdum kahve fln içtim kalktım oğluşumu okuldan almaya gittim nasıl mutlu oldu beni görünce
bana da çok iyi geldi
arkadaşlarla konuştuk eşine bırak kahvaltıya fln gidelim dediler eşim ayda bir arkadaşlarıyla buluşuyor kafa dağıtıyor
aslında artık büyüler bi es verebiliriz diye düşünüyorum
bu arada gece sürekli meme arıyor bazen koynuma alıp emizirken uyuyakalıyorum
Amin çok teşekkür ederimAminRabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Ben sezeryan doğum yaptım. Ve aşırı korkuyordum. Sezeryan olursanız eğer hiç korkulacak bir şey yok. Ben doğurduysam herkes doğurur
Normal doğum da elbet zor ağrısı sancısı. Ama arkadaşların dediği doğum yaptığın an her şey geçiyor. Hiç düşünüp kendinizi strese sokmayın nasıl olur eder diye
Bende öyleydim inanki ikisini de düşünüp korkuyordum. İlk kalkış evet zor ama inan dayanabilirsin. Sezeryan sonrası ne kadar çok yürüyüş yaparsan o kadar çabuk iyileşip ayağa kalkıyorsun. Uyuşmama gibi bişey söz konusu değil ay sen derinlere inmişsinAmin çok teşekkür ederim
Ben sezeryanı düşününce sezeryandan, normali düşününce normalden korkuyorum. Biliyorum bir şekilde doğacak, üstüne düşünüp detaylarla korkmamın bana bir faydası olmayacak farkındayım. Ama yok, beynim durmuyor.
Sezeryanda sonrasında ilk kalkıştan, iyileşme sürecinden ve ameliyatlı şekilde bebek bakmaktan korkuyorum. Normalde doğum anında kesi olursa uyuşturulmadan kesilmesinden, suni sancıdan, bebekle ilgili bir aksilik yaşamaktan korkuyorum. Bilmiyorum, şu an sizleri okuyup geçecek diyebiliyorum anca.
Yaaa ayaklarını nasıl kesiyosunuz ben hala kesemedim törpüde kesmiyo güzel
Iistee hiç kestiğim yok uzadı uzadığı kadarBen şimdiye kadar 2 defa kestim çok uzamıyor
Kız bunla doyuyor mu ahsen bizimki doymaz o yüzden yanına mutlaka pankek bişiler yapıyorum
Bacım yemiyor işte yemiyorBen şimdiye kadar 2 defa kestim çok uzamıyor
Kız bunla doyuyor mu ahsen bizimki doymaz o yüzden yanına mutlaka pankek bişiler yapıyorum
Amaaann ne korkcan beeeYaaa ne kadar tatlısınız, topiğinizden çıkamıyorum oku oku gülümseyerek yüzüm ağrıdı. Ben 2023 Ağustos annesi olacağım nasipse, bir doğum korkusudur gelip gidiyor arada kalbimi yokluyor. Biraz rahatlarım belki diye sizlere bakınmaya girdim, doğum sayfalarını bulamadım bile. Biraz pozitif doğum hikayelerinden bahsedebilecek ya da direkt içimi biraz ferahlatacak tavsiyelerde bulunabilecek anneler varsa çookk memnuniyetle dinlerim. Allah hiçbirinizin kucağından evladınızı eksik etmesin, sağlıkla yaşayın bir ömür inşallah.
Benimki bile bukadarla doyarr senin gibi yese ahhh dünyam benim olurduu ama senin olmuşBen şimdiye kadar 2 defa kestim çok uzamıyor
Sen belisin yanına yolla en iyisi :))Bacım yemiyor işte yemiyorbunu bile yemedi 1.5 dilim yumurta yedi düşün
Benimki bile bukadarla doyarr senin gibi yese ahhh dünyam benim olurduu ama senin olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?