Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Kuzum bizde 7. Ayda başladık. 7-9-15 3 doz bexsero demişti doktor ama şöyle bir şey de var 3. Ayda tavsiye ettiğinde de 3 doz demişti 3-5-13
Biz 7.ayda başladık 7.ve 12.aydan sonra 2doz nimenrix 10ve 13.ayda beksero . Toplamda 4doz olacak. Acaba ilk nimenrix ile başlattı diye mi beksero 2doz oldu. Çünkü fazla aşı olsun istemiyorum sayıyı az tutacak şekilde planlıcam demişti

Şu köşede ağlayabilir miyim. Çok uykum var ama belisin totosu yerinde durmuyor sürekli dönüp duruyor. Sonra emziğini düşürüp ağlıyor
Uyuyamıyo bence tam yaaa iyice yorulması lazımm bak benimki yoruldu bayıldı gece hic uyanmadı sabah 8bucuğa kadar uyudu

Yaaa ne özellikleri var pekiii onumu alsam tavsiye edermisin hiç ama tek sorunum kabloları ya ben o kablolarla zor zebelleşirim kızla
Açıkcası piyasadaki en iyi supurge bana göre hali koltuk yatak yıkama en ufacik detaylar icin degisik aparat vakum özelligi hava arıtma zaten temizligi ciddi anlamda çok çok iyi yapıyor dövücüsü cok kuvvetli dyson gibi ışıklı toz gösteriyor halı uzerinde kendi gidiyor zorlamaya gerek kalmadan dedigim gibi sadece agır ve su hazneli oldugu icin hazne yıkaması ugrastiriyor kablosu cok uzun degil aslinda ama dyson gibi kablosuz rahatligi yok. Ben memnunum kuzum ozellikle astım hastasi veya alerjik olan insanlara tavsiye edilen bir makina arıtma özelligi oldugundan dolayi

Degismistir muhtemelen canim valla alirsin dedim en garantisi 170i ara sor onlar yol gosterir dedik gerci emzirme parasi cok azmiş ya neye yetcekki o bari cocuklarin 1 aylik bez parasini karsilasa verdikleri ucret

Ekmek çok sık vermiyorum kendi yediğimiz ekmek beyorganikte iyi diye biliyorum. Öz ne

Pirinç unu, irmik ve tarhana og den, yulaf unu, buğday unu, ruşeym, yulaf ezmesi makarna lütfenden, karadut özü wefood dan

Sıpa bunlar bide beğenmiyorlar

Almıştır inşallah zaten az alırlar artık dedi doktor. Valla ben tıp fakültesinin özeline gidiyorum orda aldılar kanı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…