- 2 Ağustos 2013
- 38.877
- 132.186
- 798
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #100.761
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sana bir sürprizim varKuzum bizde 7. Ayda başladık. 7-9-15 3 doz bexsero demişti doktor ama şöyle bir şey de var 3. Ayda tavsiye ettiğinde de 3 doz demişti 3-5-13
Bugün geçiştirdik kaşık maması yaptım bebe bisküvisiyleKahvaltı nerdeeee:)
Bugün geçiştirdik kaşık maması yaptım bebe bisküvisiyle![]()
Sen hamaratsin:)Ben yapardım çok açmaları kızım yaptırmay![]()
Olacak o kadar,meme bagimlisi cocuk sonuçta:)bakiciyi sevmesine sevindim inş aksilik yaşamadan devam edersin canmSelam canım iyiyim sen nasılsın
Ise başladım artık her gün geliyorum
Kizcemde bakıcı ablayı sevdi arada bi aglama krizi yaşıyoruz meme arıyor uykusu gelince
İnşallah hersey yolunda gider
Bende sorayım kefiri markette satılanlardan veriyorsun dimi ben daha hiç kefir vermedimGünaydın kızlar. Bu sabah kızıma ıspanak, yumurta, irmik, yoğurt, yulaf unu ve peyniri karıştırıp krep yaptım. Çok da severek yedi. Yanında da biberonla kefir vermeyi denedim ilk defa ama pek hoşlanmadıkefir nasıl veriyorsunuz? Öğlen meyveyle blenderdan geçirip vermeyi deneyeceğim. Hiç biberon vermiyorum ben acaba diyorum o mu tuhafına gitti
![]()
Yanına alıp uyudunmu hiç oyle ediyorum bazen uyumadımı yanıma alıyorumKız dün misafir geldi baya oynadı kudurdu yok yine öyle
Iste oýle istiyorumm aslında koltuğuda temizlesin falan diye markasi ne yazarmısın aşkomAçıkcası piyasadaki en iyi supurge bana göre hali koltuk yatak yıkama en ufacik detaylar icin degisik aparat vakum özelligi hava arıtma zaten temizligi ciddi anlamda çok çok iyi yapıyor dövücüsü cok kuvvetli dyson gibi ışıklı toz gösteriyor halı uzerinde kendi gidiyor zorlamaya gerek kalmadan dedigim gibi sadece agır ve su hazneli oldugu icin hazne yıkaması ugrastiriyor kablosu cok uzun degil aslinda ama dyson gibi kablosuz rahatligi yok. Ben memnunum kuzum ozellikle astım hastasi veya alerjik olan insanlara tavsiye edilen bir makina arıtma özelligi oldugundan dolayi
Hay Allah ım yaaa kime ne tutturursak olmuş iyice.. Dün eşimin kuzenine denk geldim. 2,5 yaşında onun oğlu sordum 9. Ayda aşı oldu mı diye özel aşı mo diye sordu. Yok devlet aşısı diyip anlattım. Yoooo bana 6. Aydan sonra 12 de geleceksin dediler dedi. Ve aynı sağlık ocağına bağlıyızKızlar @zzekta1 nın sağlık ocağı 9.ay aşısı yok demiş. İşte bazı illerde var bazılarında yok.
Benim arkadaşımdan da 3 yıl önce imza almışlardı. Hem anneden hem babadan.. Bizim ebedeler onlarda.. Bakalım benden isteyecekler mi..Benden imza almadılar imza olayında ilk defa duyuyorum. Bu arada geçmiş olsun canım
Ay bunlarda bir tuhaf sanki sövüyorsun, kız extra ücret mi alınıyor acaba yapılan iğnedenGeçen hafta ilaç yazdırmaya gittim. Doktor izlenimi gelmiş dedi. Bende ay sonu gelcem ama aşıyı yaptırmycam dedim. Doktor niye virt zirt dedi he hi dedim dediklerine. Ebe hiç seslenmedi doktorun yanındabugünde gitmedim aramadı da
Kuzum Bestiron kararma yapmaz dedi doktor aklımda olsun..Benim kızın dişleri karardı demirdenfırçalıyorum hemen arkasından su da veriyorum ama işe yaramadı. Bırakıcam newvit i. Ankaradaki doktor başka önermişti şimdi sonuçlara baksın ne derse artık. Yoksa bestiron alcam
Alıyorlarmış sanırım ya da yapılmayınca bişey oluyormuş ama net bilmiyorumAy bunlarda bir tuhaf sanki sövüyorsun, kız extra ücret mi alınıyor acaba yapılan iğneden![]()
Evet aklımda o var. Tahlillerde yüksek çıktı pazartesi doktoru ne diyecek bakalım kesecek mi yoksa devam mı diyecek. Ona göre bestiron alcam. Bide sünger var beyazlatıcı onu aldım gelsin kullancam hemen geçiriyormuş oKuzum Bestiron kararma yapmaz dedi doktor aklımda olsun..
İnsan böyle olunca daha tedirgin oluyor ne saçma valla. Salgın Ankarada var da Sivasta yok muHay Allah ım yaaa kime ne tutturursak olmuş iyice.. Dün eşimin kuzenine denk geldim. 2,5 yaşında onun oğlu sordum 9. Ayda aşı oldu mı diye özel aşı mo diye sordu. Yok devlet aşısı diyip anlattım. Yoooo bana 6. Aydan sonra 12 de geleceksin dediler dedi. Ve aynı sağlık ocağına bağlıyızsaçmalık gerçekten iyice emin oldum.
Bu kadar düşüş hayatımda görmedim yaaaaaKızlar almayan varsa 59 liraya düşmüş
![]()
Canderel Yenidoğan Bebek Çoçuk Dönerli Pilli Tırnak Kesme Törpüleme Makinası - Fiyatı, Yorumları
Canderel Yenidoğan Bebek Çoçuk Dönerli Pilli Tırnak Kesme Törpüleme Makinası yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Zeytinyağı önceden veriyordum çok kötü yaptı belisi midesi ağzına geliyordu çok ağlıyordu baya rahatsız etmişti
Kim pahalı almıştı :)))