• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Kuzum bizde 7. Ayda başladık. 7-9-15 3 doz bexsero demişti doktor ama şöyle bir şey de var 3. Ayda tavsiye ettiğinde de 3 doz demişti 3-5-13
Sana bir sürprizim var😂 valla tam çözemedim ama doz sayıları değişmiş heralde. 6.aydan önce olursa 4 doz diyor osman gönülal. Ben napcam kafam karıştı 3 doz hesabı yapmıştık çünkü

Selam canım iyiyim sen nasılsın
Ise başladım artık her gün geliyorum
Kizcemde bakıcı ablayı sevdi arada bi aglama krizi yaşıyoruz meme arıyor uykusu gelince
İnşallah hersey yolunda gider
Olacak o kadar,meme bagimlisi cocuk sonuçta:)bakiciyi sevmesine sevindim inş aksilik yaşamadan devam edersin canm

Günaydın kızlar. Bu sabah kızıma ıspanak, yumurta, irmik, yoğurt, yulaf unu ve peyniri karıştırıp krep yaptım. Çok da severek yedi. Yanında da biberonla kefir vermeyi denedim ilk defa ama pek hoşlanmadı 😁 kefir nasıl veriyorsunuz? Öğlen meyveyle blenderdan geçirip vermeyi deneyeceğim. Hiç biberon vermiyorum ben acaba diyorum o mu tuhafına gitti 😄
Bende sorayım kefiri markette satılanlardan veriyorsun dimi ben daha hiç kefir vermedim 😁

Açıkcası piyasadaki en iyi supurge bana göre hali koltuk yatak yıkama en ufacik detaylar icin degisik aparat vakum özelligi hava arıtma zaten temizligi ciddi anlamda çok çok iyi yapıyor dövücüsü cok kuvvetli dyson gibi ışıklı toz gösteriyor halı uzerinde kendi gidiyor zorlamaya gerek kalmadan dedigim gibi sadece agır ve su hazneli oldugu icin hazne yıkaması ugrastiriyor kablosu cok uzun degil aslinda ama dyson gibi kablosuz rahatligi yok. Ben memnunum kuzum ozellikle astım hastasi veya alerjik olan insanlara tavsiye edilen bir makina arıtma özelligi oldugundan dolayi
Iste oýle istiyorumm aslında koltuğuda temizlesin falan diye markasi ne yazarmısın aşkom

Kızlar @zzekta1 nın sağlık ocağı 9.ay aşısı yok demiş. İşte bazı illerde var bazılarında yok.
Hay Allah ım yaaa kime ne tutturursak olmuş iyice.. Dün eşimin kuzenine denk geldim. 2,5 yaşında onun oğlu sordum 9. Ayda aşı oldu mı diye özel aşı mo diye sordu. Yok devlet aşısı diyip anlattım. Yoooo bana 6. Aydan sonra 12 de geleceksin dediler dedi. Ve aynı sağlık ocağına bağlıyız 😣 saçmalık gerçekten iyice emin oldum.

Kızlarrr doktordan geldımmm

Herşey yolunda 7.900 den 8.370 kilo almış 12 ayında herkesin bildiği neden 9aydan vuruluyo olan kkk aşısı 9aylıkken vurdurduk drun dediği sağlık bakanlığı niye 9 aylıkken vurulması gerektiği su kii salgın var turistler suriyeliler geliyo ediyo ister istemez havadan ordan burdan elbet kapıyolar salgın oluyomuş geç kalınmaması için vuruluyomuş drun onayıyla sağlık ocağında vuruldu ateş kontrolu yapıyoruz şimdide şimdilik yolunda kafanız karışmasın diyede anlatayim dedim pişman değilim iyiki vuruldu nekadar erken okadar iyi ya sonradan olurda kkk sonra başımıza iş tedbir amaçlı iyi oldu

Geçen hafta ilaç yazdırmaya gittim. Doktor izlenimi gelmiş dedi. Bende ay sonu gelcem ama aşıyı yaptırmycam dedim. Doktor niye virt zirt dedi he hi dedim dediklerine. Ebe hiç seslenmedi doktorun yanında🤭 bugünde gitmedim aramadı da
Ay bunlarda bir tuhaf sanki sövüyorsun, kız extra ücret mi alınıyor acaba yapılan iğneden 🤣

Kuzum Bestiron kararma yapmaz dedi doktor aklımda olsun..
Evet aklımda o var. Tahlillerde yüksek çıktı pazartesi doktoru ne diyecek bakalım kesecek mi yoksa devam mı diyecek. Ona göre bestiron alcam. Bide sünger var beyazlatıcı onu aldım gelsin kullancam hemen geçiriyormuş o🤭

Hay Allah ım yaaa kime ne tutturursak olmuş iyice.. Dün eşimin kuzenine denk geldim. 2,5 yaşında onun oğlu sordum 9. Ayda aşı oldu mı diye özel aşı mo diye sordu. Yok devlet aşısı diyip anlattım. Yoooo bana 6. Aydan sonra 12 de geleceksin dediler dedi. Ve aynı sağlık ocağına bağlıyız 😣 saçmalık gerçekten iyice emin oldum.
İnsan böyle olunca daha tedirgin oluyor ne saçma valla. Salgın Ankarada var da Sivasta yok mu 😂

Zeytinyağı önceden veriyordum çok kötü yaptı belisi midesi ağzına geliyordu çok ağlıyordu baya rahatsız etmişti 😳

Kim pahalı almıştı :)))
Jou Jou kim acaba 😁 kız bende üst modelini 210 TL ye aldım indirimdeydi güya 125 e düştü geçen ay şimdi kaç bakmıyorum canım sıkışmasın ye 🤣

Back
X