- 25 Ağustos 2019
- 62.867
- 121.223
- 698
- 31
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #100.801
Ss aldım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ss aldım
Oo gece uykusuna erken geçiomuz kuzum o zamanda iste oturulmuyor bizim 12yi buluyovalla olsun kuzu ayda bir kere çok çok iyi gelir insana
bende çıkamadım uyurken sanki duvalar üstüme üstüme geliyor
bende çağırmıştım annelerle beraber güzel olmuştu zaman olursa çeşit artırırım dedim kızlaraneyseki zaman oldu ve bişiler hazırladım
ç.arşamba akşamda okul arkadaşının annesi çağırdı çok güzel oldu çocuklar çok eğlendi güneşide babası getirdi sonra yanımıza :)
gece uykusu 8-8,30 arası olduğu için bir yerde duramıyoruz pek ya
Elmayi cam rendede rendeliyorum, azcik da su ekleyip yulaf ununu da ekleyip oyle pisiriyorum ben, yulafi pisirip sonra elma rendeleniyo tariflerde ama ben oyle yapmiyorumAy benimki yemiyor şu yulafı elmayı çiğden mi koydun kuzum
Sonradan konulma ama sistemde gözükmeyen bir kkk aşısı var kuzum ben yaptırmayı düşünmüyorum. Normalde 12. Ayda yapılıyor ilk dozu..Kızlar 9. Ayda aşı var mıydı? Ne aşısı bu bir de bunu istersek 1 yaşında mı yaptırıyorduk? Siz ne yaptınız ya da yapacaksınız?
Bacım bu dereotu maydanoz son kapamaya yakın atıyorsun tencereye dimi çok pişirmeden oluyorlarÖğlen yemağgıımıızzzzzzzz
Yoğurtlu patatesli kırmızı biber çorbası
Kırmızıbiber haslaması
Patates haslaması
Dereotu ve maydanoz
Yogurt
Nane
Az sarımsak
Bayıldıkk
Eki Görüntüle 3212330
Aura cleanmax canimIste oýle istiyorumm aslında koltuğuda temizlesin falan diye markasi ne yazarmısın aşkom
Aboooo kıskanç bu özeniyo hemen bideKızlar burada tek görüştüğüm ve sık sık birbirimize gidip geldiğimiz bir arkadaşım var. Saçım baya uzamıştı bende değişik kısa bir saç modeli kestirdim. O arkadaşında saçı uzundu ve hiç kestirmeyi düşünmüyordu. Şimdi bana foto atmış aynı saç modelinden gidip kestirmişve ben ne alsam gördüğü zaman hemen gidip eşine aldırıyor çok tuhaf oldum yaw ilk defa böyle bir durumla karşılaşıyorum siz olsanız ne yapardınız :))
Aboooo kıskanç bu özeniyo hemen bide
Senin elinde olan birşey değill aman napcan napacağı yapsın
Benim kızummmmKumandaya doğru koşuyo,bizimki gibi kumanda,telefon bi de terlik hastası olan var mı:))oyuncaklar umrunda değil
Yooo hiç aklıma gelmedi öyle beraber kaynattim blendirden geçirdim aslında naneyi senin dedigin gibi ettimBacım bu dereotu maydanoz son kapamaya yakın atıyorsun tencereye dimi çok pişirmeden oluyorlar
canım çok geçmiş olsun. ben de seni merak etmiştim, yoktun uzun süredir. bizimki de bi 10 gün bikaç kaşıktan fazla yemedi. 200gr verdi 10gunde. ben hep çatalla ezip veriyodum. sıkılmış sanırım. başka şekillerde verdim mücver köfte vs. ısıracağı şekilde olunca yedi. mesela avokadoyu ezince yemiyor, parça verince yiyor. o dokudan hoşlanmıyor heralde. yulafa elmaya peynire pirince filan öğürüyo hala. bi de kesinlikle damak tatları var. kuru köfteyi yemiyor, izmir köfteyi yiyor meselaYaa ne güzel şeyler veriyorsunuz biz aşırı geride kaldık bağırsak enfeksiyonu geçirdik depremin olduğu hafta. Çocuğum 5 gün sadece emdi benimki 10 gün sürdü hiç bişey de yapamadım. Daha kıyma bile tatmadı. Bi de sebzeleri asla yemiyor. Yediği 5 şey var, yumurta sarısı, ekmek içi, yoğurt, tel şehriye çorbası, muz. Günlerimiz bunlarla geçiyor. Karıştırdığımda direkt tükürüyor mesela yoğurda elma koysam anında yerde. Şehriyeye tarhana koydum o da olmadı. Bizim Gibi olan var mı?
Soğanı yağda kavuruyorum sonra kemik suyu, salça koyup şehriyeleri kavuruyorum. En son su ekliyorum. Kendimize yaptığımız gibiArpa şehriye pilavını haşlayarak mı yapıyorsun kuzu kısaca anlatır mısın?
Ay hiç sevmem ben yaa. Benim de bi arkadaş var o da öyleKızlar burada tek görüştüğüm ve sık sık birbirimize gidip geldiğimiz bir arkadaşım var. Saçım baya uzamıştı bende değişik kısa bir saç modeli kestirdim. O arkadaşında saçı uzundu ve hiç kestirmeyi düşünmüyordu. Şimdi bana foto atmış aynı saç modelinden gidip kestirmişve ben ne alsam gördüğü zaman hemen gidip eşine aldırıyor çok tuhaf oldum yaw ilk defa böyle bir durumla karşılaşıyorum siz olsanız ne yapardınız :))
Ahahahah ayniKumandaya doğru koşuyo,bizimki gibi kumanda,telefon bi de terlik hastası olan var mı:))oyuncaklar umrunda değil