Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Benden evhamlı demiştin hattaa

Kızlar İstanbul'da deprem olmuş, ben hiç hissetmedim, hissedenler panik yapmasın olur mu? bitmiş zaten
Deprem ve düzceden olmuş istnabulda hissedilmiş hatta çerkezköye bile hisseden olmuş cok gecmis olsun ben sallanmadım pekk evdede tekimm allah korusunnn çok gecmiş olsunn bundna sonra hiç olmasın inşaallahhh

Deprem ve düzceden olmuş istnabulda hissedilmiş hatta çerkezköye bile hisseden olmuş cok gecmis olsun ben sallanmadım pekk evdede tekimm allah korusunnn çok gecmiş olsunn bundna sonra hiç olmasın inşaallahhh

aynen ben de hiç hissetmedim şirketten arkadaşlarım yazınca şaşırdım hatta, umarım hisseden ve korkan olmamıştır bizim karnımızda tontikler tepiştiği için anlamıyoruz galiba

Reactions: Jou
O konu da şanslıyım ama herkes kendi evine gidicek tabi ki bir süre sonra. Yakın oturmuyorum annem ve kayınvalideme artık gider gelirler.
bebek bebek derken iyiydi.
İnşallah canim benim. Herşey gönlünce olur tatlım. Yardım edenin olmadığında herşey çok zor. Çok yipraniyorsun ozaman. Bu arada birşey soracağım akintiniz varmı kizlar ? Benim akıntıyla başım belada ya geçmiyor nedense.

Kizlar nasılsınız. Nasıl hissediyorsunuz kendinizi. Cinsiyetleri öğrenelim de Allah'ın izniyle yavaştan hazırlıklara başlayalım degilmi tabi benim gibi 2. Bebeği olacaklar hazırlıgi birazcık vardır çünkü ben kızımdan kalan hiç biseyi atmadım da vermedim de herseyini saklamistim hepsi tekrardan işime yarayacak Allah'ın izniyle

Oksapar benim de sonuna kadar neyse totodan iğneler bitti ya şükrediyorum, oksapar'a ok olmuş vaziyetteyim
Oksapar’ı kendin mi yapıyorsun canım?
Benim eşim göbekten yapıyo.
Sen nereden yapıyorsun?
Bir de 3.aydan sonra rapor çıkartıcaz dedi doktor.
Sen ücretli mi alıyorsun?

Maşallah maşallah.
Nub’a göre değil pozisyonu canım.
Ramzi için de çok geç maalesef.
Kesede ilk gördüğünüz usg görüntüsü varsa 6.haftalardan falan bi gönder bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…