Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Yaaaaaaaaaa nasıl sevindimm ben sana hep diyordumm hissediyorumm güzel haberler duycaksın dedim hep sanaaa oohh ohh iyi mide bulantın bittii benim hala tam bitmedii hareket daha erken tam 4cü ayinda oluyormuş bu
Elhamdulillah canım yaa, valla ben de çok sevindim.
İnşallah bundan sonra da hep güzel haberler duyarız.
Şimdi sırada senin kontrol var demiştim ama 1 Aralık yazmışsın.
Benimki yine senden önce.
27 Kasım Cumartesi.

kuzum doktorunda ek vitaminler isteseydin. kaçıncı haftadaydin. ilk üç ay anne beslenmesi mühim değil diyorlar depodan kullanıyormuş. ama sonrası için fikrim yok. sahi ben karşı komşumla konuşmuştum ikinci bebekte afedersin midesindeki boş suya kadar çıkarıyormus. ama çok şükür bebisi sağlıklı. morelini yüksek tutmaya çalış canım aslında bize en lazım olan şey morel.

merhaba arkadaşlar ben de 9. haftaya giriyorum yarın. inanamazsınız ağzıma su süremiyorum susuzluktan ölsem su içemiyorum ya soda içebiliyorum ancak su niyetine acayip bir durum. kabızlık bende de var üç -dört günde bir çok fenayım. 12. hafta geçse de bitse diyorum doktor folik asit vermişti içmeyi deneyince hopp çıkıyo içemiyorum son bir haftadır sıkıntılı

Oyle canım konuştum doktorla şimdilik vermeyeceğim vitamin ilk 3 ay bitsin ondan sonra dedi. Folik asit kullanıyorum zaten öyle dedi

Ah canım ya ya bu su sorunu nasıl çözmeli hiç fikrim yok ya bende su tuketmem lazım. lezzetlendir bilmem ne diyorlarsa da tik yok. ama kabızlık için bol su tuketmen şart. birde geceden kuru kayısıyı suda bekletip yiyorlardı. onu da yapabilirsin. folik asiti saatini değiştirip içmeyi dene. birde kızlar yatma imkanı buldukça sol tarafa yatın o mide bulantısıni baya baya dizginliyor.

Aiiyy sağlıkla gelsin bebişlerimizz uslu olcak seninki desene

Bakıcam tekrar ama yok sanırım benim kağıdımda. Bu konuda görmedim belki kk görmüştüm diye aklımda kalmis. Çokteşekkür ediyorum.

Ben aslında yaptırmayı düşünmüyordum sadece ense kalınlığına baktıralım dedim ama bir yandan insan bilmek de istiyor, en azından sağlık sigortam da karşılıyor neden yaptırmayayım ki dedim. Eşim nipt yaptıralım dedi ama gereksiz pahalı hiç gerek yok başlangıç için. Ben de yarın olacağım sanırım önce ense kalınlığına bakacak doktorum, sonra gerek görürse ikili teste

Yaaaa hastanedemisin ben kaçırmışım bunu fransız kaldımmm

Kızlar kontrolden geldim 8+1 günlük olmuş miniğim geçen hafta 6+5 çıkmıştı. Takvimimi yakalamış 8+2 takvim. Burada korkan arkadaşlar vardı belli etmesem de ben de evhamlandım ama ilk haftalarda bunun olabileceğini çok duymuştum. Ölçümden kaynaklandığını düşünüyorum ama yine de özele de gittim devlete de başka yere de sonuç hepsi birbirinden farklı diyebilirim. Evhamlanan kızlar için yazmak istedim. İnşallah hepimizin minikleri sağlıkla büyüsün

Oyyyyy maşallah kuzucuğa.
Böyle büyümeye devam etsin inşallah canım.
Gözünüz aydın olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…