Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Kaçıncı haftadasın canım ben 9+6 Allahım ama 15 günde ne kadar büyümüş inanamadım. Belli olabilir yanu

Ah valla çok güzel duygular güzel annelerim
benn 11+6 dayım yarın 12
bana doktor haftaya gitmemi söyledi hem ikili test yapalım hem de cinsiyete bakalım dedi, test sırasında bakacak muhtemelen cinsiyete

Güle güle kullanın mecbur alacağız gibi duruyor

aynen benim aldıklarımın içinde 10 tane oluyo çılgın gibi ödeyip geliyoruz

ben bunu dediğin gibi yapayım, gerçekten yazık

Kaçıncı haftadasın canım ben 9+6 Allahım ama 15 günde ne kadar büyümüş inanamadım. Belli olabilir yanu

Ah valla çok güzel duygular güzel annelerim
Çoook çokk
Bazen diyorum iyiki tutundun sen olmasan naparım hep yalnız gibiydim yalnız yaşıyorum bi şehirdee zaten allah sonunda sesimi duyduu nasip ettii aklıma geldikçe hala ağlıyorum gerçekten hala inanamıyorum bazı şeyleri beni ayakta tutuyorr

aynen benim aldıklarımın içinde 10 tane oluyo çılgın gibi ödeyip geliyoruz

ben bunu dediğin gibi yapayım, gerçekten yazık
Canım zaten 3 ayı doldurmuş olacaksın, direkt rapor çıkarmasını iste doktordan.

O şekilde hiç ödeme yapılmıyor sanırım, reçetesiz direkt eczaneye gidip alıyorsun.

Benim daha önce prolaktin için raporlu kullandığım Dostinex ilacım öyleydi.
Pandemiden dolayı reçete bile istemiyorlar, sistemden görüyorlar.

Evimize neşe gelecek resmen ben şimdiden çok alıştım çok şükür çok şanslıyız hepimiz

Bir arkadaş 11+5te kontole gittiğinde cinsiyetini söylemiş doktoru erkek bebek daha erken belli ediyormuş sanırım kendini

Kız ağlatacan şimdi hepimizi.
Zaten ağlamaya yer arıyoruz.

Bir arkadaş 11+5te kontole gittiğinde cinsiyetini söylemiş doktoru erkek bebek daha erken belli ediyormuş sanırım kendini

benim en son gittiğimde 11+0'dı. Hem kocamandı hem her yeri ayrı oynuyodu bence kesin gördü söylemedi ben umutluyum valla 13'te görecek söylesin de ismiyle hitap edelim artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…