• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Kızlar burada tek görüştüğüm ve sık sık birbirimize gidip geldiğimiz bir arkadaşım var. Saçım baya uzamıştı bende değişik kısa bir saç modeli kestirdim. O arkadaşında saçı uzundu ve hiç kestirmeyi düşünmüyordu. Şimdi bana foto atmış aynı saç modelinden gidip kestirmiş 😳 ve ben ne alsam gördüğü zaman hemen gidip eşine aldırıyor çok tuhaf oldum yaw ilk defa böyle bir durumla karşılaşıyorum siz olsanız ne yapardınız :))
O tip insanlardan cevremde okadar fazla varki hatta kan bagim bile var acikcasi ben hepsiyle arama mesafe koydum onemli olan benden görüp birseyler almalari veya beni kendilerine örnek almalari degil icten ice Kıskanmaları 😑 ben fesat insan sevmem ici neyse dışıda öyle olcak bide nazara çok inaniyorum inan evde ceyizime aldigim okadar cok sey kırılıp bozulduki ay bunu nerden aldin diye sorduklari hersey çöp oldu bende kimseye birseyimi anlatmamaya gostermemeye başladim çok sinirimi bozuyorlar 😏

Kumandaya doğru koşuyo,bizimki gibi kumanda,telefon bi de terlik hastası olan var mı:))oyuncaklar umrunda değil
Anlık 🤣 aynı durumdayiz maşallah kiz ayakta durmaya baslamişsınız erken yürücek bıddık galiba 🩷😇

Eklentiler

• 20230303_162939.webp
    20230303_162939.webp
    82,6 KB · Görüntüleme: 49
Kızlar burada tek görüştüğüm ve sık sık birbirimize gidip geldiğimiz bir arkadaşım var. Saçım baya uzamıştı bende değişik kısa bir saç modeli kestirdim. O arkadaşında saçı uzundu ve hiç kestirmeyi düşünmüyordu. Şimdi bana foto atmış aynı saç modelinden gidip kestirmiş 😳 ve ben ne alsam gördüğü zaman hemen gidip eşine aldırıyor çok tuhaf oldum yaw ilk defa böyle bir durumla karşılaşıyorum siz olsanız ne yapardınız :))
😂yaa hiç sevmem oyleninsanlari. Bn söylerim kuzum kız bnmkini çok sevdin heralde aynısından yapmışsın ikiz gibi mi dolascaz derim . Bi şekilde belli ederim rahatsizligimi

sık sık görüştüğüne göre aslında sevdiğin ve özünde iyi biri olmalı diye düşünüyorum. Bence seni rol model almış kendisine. Kötü niyetli biri değilse sorun olmamalı. Sadece kendi düşünüp yapamadıklarını senden görerek yapmak ogrenip yapıyor zannımca. Sinir olma bence star olmanın keyfini çıkar 😎😁

Oo gece uykusuna erken geçiomuz kuzum o zamanda iste oturulmuyor bizim 12yi buluyo 🤣😂aşırı relaksim bu sefer 😂.
Bn haftasonu gündüz alcam bakalım ama iste 3gun öncesinden başlasam hazırlanmaya anca olur 😂
Ispanaklı pasta yapayım diom çocuklar seviyo rengini fln. Dereotu poğaça, kurabiye ve salata dusunuom ama kurabiye ve salata çeşidine karar veremedim ya

Ooooo efsane ıspanaklı pasta hiç yemedim ben ama ispanak severim
Bende kek dolma poğaça patates salatası fln yaptım kuzu her zamanki menum🤩

Hic başıma böyle bisi gelmedi ama sinir bozucu bir durum kişiyi genel değerlendiririm şayet hayatıma çok bisi katmiyorsa çıkarırım
Yoook iyiyse idare ediver bacım ne yapcan kimse 4/4 değil 😀

Kumandaya doğru koşuyo,bizimki gibi kumanda,telefon bi de terlik hastası olan var mı:))oyuncaklar umrunda değil

ay bizimkide öyle canım ya kumanda telefon bide şarj aletlerine yakınlığı mevcut :)
bizimkini tutmadan durmaz hayatta kendini hala geri atması var memeye atıyormuş :D

Anlık 🤣 aynı durumdayiz maşallah kiz ayakta durmaya baslamişsınız erken yürücek bıddık galiba 🩷😇
Ayakta duruyo,yerdeyken tutunup kalkiyo artik canim.ama benim her zaman soylediğim bişey var ki,bunlar genetik geçişler.ablasi da günü günune ayni zamanda ayağa kalkmaya başlamişti.seninkinin de az kalmiş dizlerinin ustune basabiliyosa zaten güclenmiş demek ki bacaklari

ay bizimkide öyle canım ya kumanda telefon bide şarj aletlerine yakınlığı mevcut :)
bizimkini tutmadan durmaz hayatta kendini hala geri atması var memeye atıyormuş :KK70:
Oyuncaklarla ilgilenmiyolar yaa,ben bu sefer hiç ama hiç bisey almadim bu bıdığa,çunku biliyorum oyuncaklardan sıkıliyolar

Oyuncaklarla ilgilenmiyolar yaa,ben bu sefer hiç ama hiç bisey almadim bu bıdığa,çunku biliyorum oyuncaklardan sıkıliyolar

vallahi bizimde büyüğün bebeklik oyuncakları vardı onları kullandık 2-3 tane şey aldım başkada bişi almadım
abisinin robotları daha çok ilgisini çekti :D

Ayakta duruyo,yerdeyken tutunup kalkiyo artik canim.ama benim her zaman soylediğim bişey var ki,bunlar genetik geçişler.ablasi da günü günune ayni zamanda ayağa kalkmaya başlamişti.seninkinin de az kalmiş dizlerinin ustune basabiliyosa zaten güclenmiş demek ki bacaklari
Masallah kuzuma evet genetik gerçekten emeklememiz gec oldu babasi gibi benim oglan 🤣

Ooooo efsane ıspanaklı pasta hiç yemedim ben ama ispanak severim
Bende kek dolma poğaça patates salatası fln yaptım kuzu her zamanki menum🤩
Ya bnm kız çok seviyo eşim de öyle bn yapıom sık sık ıspanaklı pastayı dene bak efso oluyo.
Patates salatasına neler koyuon

Ay hiç sevmem ben yaa. Benim de bi arkadaş var o da öyle

O tip insanlardan cevremde okadar fazla varki hatta kan bagim bile var acikcasi ben hepsiyle arama mesafe koydum onemli olan benden görüp birseyler almalari veya beni kendilerine örnek almalari degil icten ice Kıskanmaları 😑 ben fesat insan sevmem ici neyse dışıda öyle olcak bide nazara çok inaniyorum inan evde ceyizime aldigim okadar cok sey kırılıp bozulduki ay bunu nerden aldin diye sorduklari hersey çöp oldu bende kimseye birseyimi anlatmamaya gostermemeye başladim çok sinirimi bozuyorlar 😏

😂yaa hiç sevmem oyleninsanlari. Bn söylerim kuzum kız bnmkini çok sevdin heralde aynısından yapmışsın ikiz gibi mi dolascaz derim . Bi şekilde belli ederim rahatsizligimi

sık sık görüştüğüne göre aslında sevdiğin ve özünde iyi biri olmalı diye düşünüyorum. Bence seni rol model almış kendisine. Kötü niyetli biri değilse sorun olmamalı. Sadece kendi düşünüp yapamadıklarını senden görerek yapmak ogrenip yapıyor zannımca. Sinir olma bence star olmanın keyfini çıkar 😎😁

Hic başıma böyle bisi gelmedi ama sinir bozucu bir durum kişiyi genel değerlendiririm şayet hayatıma çok bisi katmiyorsa çıkarırım
Yoook iyiyse idare ediver bacım ne yapcan kimse 4/4 değil 😀

Bende sevmem kızlar ilk defa karşılaştım bu durumla ve çok rahatsızım yani bu ilk değil. Altın kolye taktım diye bir kaç gün sonra bana oturmaya eşofmanın üzerine şu kalın altın setler var ya onu takıp gelmişti:) evde birşey aldığımı görüp eşine hemen aldırması, adanaya kışın gittim diye 15 yıldır evli olup asla kışın memleketine gitmeyen kadın haftasına bilet alıp gitti bunu eşide söylüyor senden görüp hep istiyor diye. falan ve daha bir sürü saçma sapan şeyler. En yakın arkadaşım deyip evime alıp bana böyle saçma sapan hareketlerde bulunması irrite oluyor insan ya. Elbet gelir bana ikiz gibi olmuş diyeceğim valla bir laf söylemekte fayda var sanırım :) ama bundan sonra nasıl davranacağımı bilmiyorum.

Back
X